- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.221
aynen cnm haber ver mutlakaKuzular ben yogunluktan giremiyorum şengul e 1000 kübrayada 1000 tane okudum canlar benide not alin bugun ki ve yarinki arkadasada yine toplu okur bildirim yaparim iş dolayisiyla sık giremiyorum ama duada ihmal yapmayacam allahin izniyle rabbim hepimizin gonlume.gore versin insallah
Çok güzel haberler canım...Kizlar merhaba duaya baslamişsiniz Allah kabul etsin insallah hepsini.. Bugüb hsg filmi çektirdim çok şukur bi sorun cikmadi tüplerim açikmiş korkulu rüyamdi geçti artik. Esiminde spermlerinde sorun vardi sayisi dusuktu cok sukur o da duzelmiş sadece haraketliligi yavasmiş bide biraz enfeksiyon varmis onun icinde doktor antibiyotik yazdi ikimizede . 6 ay daha deneme suresi verdi
Çok sağol canım inşallah güzel haberler verebilirim size inşallah herkes guzel haberlerini yazar buraya . Eşim içiyor bi pekmezden ama markasi ne bilmiyorum canim çok sağol . Senin hamilelik nasil gidiyor :)Çok güzel haberler canım...
İnternetten “eğriçayır soğuksıkım organik keçiboynuzu pekmezi ” yaZsana fiyatında cok uygun eşine al onu lütfen inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Çok şükür canım bugünümüze iyi gidiyor hergün kendime kan sulandırıcı iğne vuruyorum bende öyle geçiyo günler:)Çok sağol canım inşallah güzel haberler verebilirim size inşallah herkes guzel haberlerini yazar buraya . Eşim içiyor bi pekmezden ama markasi ne bilmiyorum canim çok sağol . Senin hamilelik nasil gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?