2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

TurkuazKrampon

Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
8.315
7.544
398
.....BAT BEKLEYENLER....

TurkuazKrampon 30 eylül
S_V_S_88 23 eylül
Burcummmmm123 23 eylül
Moruk 11 mart

Smydnz
pinpirik90 5 agustos

tulinkrc 5 ekim
novasa 30 eylül
P Pembissanne 7 agustos
@GorTuu 19 ağustos

F Frdglr 6 eylul
N Nadrun35 12 agustos
@Elonee 19 eylül

A ankmutsuz

.... HAMİLELER ...

@Busra-drnk (topigimizin ilk hamilesi) KIZ

utkumuz ERKEK

C Caranzy KIZ

@mtad2611 KIZ

K Kismetim1234

G gokyuzundekiturna

@merymm92 KIZ

@Sylvia Plath ERKEK

S Semamelek ERKEK

@kapadokyam ERKEK

Nurnur71

kkk91

Hasatvakti

@Hayal Kocak ERKEK

K karayipkorsani KIZ

mandarin123 ERKEK

juliate

@mina retriever ERKEK

B Bebegimgelsene

B banukrc

M mmavi_21 ERKEK

O osskem KIZ

B Bendenizdebirgemi KIZ

@n-u-r06

Meri4141

J jeway

melikeecgl KIZ

G glry21 ERKEK

P Prenseslerinannesiyim

leydii18

M mervebil

@kadriyeknk

Yagmureylul ERKEK

E esmer58

Birumut55 KIZ

B Busranm34

maviucurtma33 ERKEK

suerol ERKEK

M Masalkader

@mervem-metem ERKEK

M maviturna

S seda7782

@Kelebekcikkk ERKEK

@nefesimsin gokce

suleyagmur__

Elifimm27

TUBA48

@Saman Alevi

Yemyesilbirdeniz

Mucize2107

Zeze493

Son düzenleme:
Aa sevindim arkadaş bulduguma:) biz daha yeni baslicaz kısmetse heyecanlıyım. Ama stres yapmamalıyim. Sen ne zamandır istiyorsun?

Selam kızlar benimde bu ay 10 ay oluyo istediğim oğlum 5 yaşına girdi kardeş istiyoruz ama nasip bakalım ne zaman olacak rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)

Kizlar stres te etkiliyor dur. Fazla kafanıza takmamaya çalışın. Biz yarın daha yeni baslayacagiz:) ama kafamdan bu düşünceyi atamıyorum . Ilk ayda hemen olamam muhtemelen
Ben derece yöntemini kullanıyorum. Yani hergun atesimi olcuyorum. Ateşin yüksek olduğu zamanlar yumurta çalıyormuş. Bi de su sıra yumurtlama dönemindeyim sanırım akintim falan var bakalım kismet:)

Evet bi kimyasal dusuk yasadim kasimda simdi de gecen aydan beri tum belirtilerim var ama adet oluyorum bugun test aldim az once yaptim negatif

Evet bi kimyasal dusuk yasadim kasimda simdi de gecen aydan beri tum belirtilerim var ama adet oluyorum bugun test aldim az once yaptim negatif
Canm benim adetimin tamamen bitmesini beklyrm meryem suresini okucm bunu daha yeni duydum onu okuyp hamile kalan varms cnm 41 gun okuyosn sende oku istersen

Ins canim okumaya calisacayim simdi geldim okuldan midem cok bulaniyor basim agriyor aslinda okulda cok yogunum dusunmeye firsatim olmuyor ama niye boyle oluyor anlamadim

Doğrudur ama sen yine de dusunmemeye çalış. Yumurta çatlama dönemini takip et

Merhaba şüpheli ilişkimin üzerinden 10 gün geçti 7. gün kan testi yaptım beta hcg 1.20 çıktı 10 gün yani dünde yaptırdım 1.20 çıktı tekrar adetime 9 gün var bu sonuç yükselir mi erken mi yaptırdım. geç döllenebiliyormuş bazen bir de oluşsa hemen kanda çıkar diyenlerde var şimdi ilaçda içemiyorum varmıdır yokmudur acaba akşamları bulantım oluyo ve kasıklarım agrıyo 3 aylık evliyim bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…