- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.841
3 aylık cnm daha yeniÇok sevindim kaç aylık
Hatırladım seni:) maşallah rabbim sağlıklı omur versin evlatlarımıza bende konu sahibiyim şuan bebeğim yanimda yatiyor 18 günlük oldukBuraları özlemişimheyecanla , umutla beklerdik ☺ Bende mart’ta hamile kalanlardanım oğlum 2,5 yasında oldu hamile kalmak isteyenlere tek tavsiyem kafanıza takmayın , stres yapmayın herseyin vakti zamanı var
Maşallahhh bizde 3.5 aylık oldukHatırladım seni:) maşallah rabbim sağlıklı omur versin evlatlarımıza bende konu sahibiyim şuan bebeğim yanimda yatiyor 18 günlük olduk
Selaam bende bu posttaydım önceden özlemişim. Benimde oğlum 2buçuk yaşında. Hatta kızım bile oldu 4 aylıkBuraları özlemişimheyecanla , umutla beklerdik ☺ Bende mart’ta hamile kalanlardanım oğlum 2,5 yasında oldu hamile kalmak isteyenlere tek tavsiyem kafanıza takmayın , stres yapmayın herseyin vakti zamanı var
Cok sevindim senin adınaa yaşı uzun olsun canmHatırladım seni:) maşallah rabbim sağlıklı omur versin evlatlarımıza bende konu sahibiyim şuan bebeğim yanimda yatiyor 18 günlük olduk
Ay cnm maşallah sana evet hatırladım seni de. Ben 2 sene önce kürtaj oldum cnm eğer yaşasaydı 1.5 yaşlarinda olurdu şimdi rabbim bunlara omur versin insallahSelaam bende bu posttaydım önceden özlemişim. Benimde oğlum 2buçuk yaşında. Hatta kızım bile oldu 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?