2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Buraları özlemişim heyecanla , umutla beklerdik ☺ Bende mart’ta hamile kalanlardanım oğlum 2,5 yasında oldu hamile kalmak isteyenlere tek tavsiyem kafanıza takmayın , stres yapmayın herseyin vakti zamanı var
Hatırladım seni:) maşallah rabbim sağlıklı omur versin evlatlarımıza bende konu sahibiyim şuan bebeğim yanimda yatiyor 18 günlük olduk

Buraları özlemişim heyecanla , umutla beklerdik ☺ Bende mart’ta hamile kalanlardanım oğlum 2,5 yasında oldu hamile kalmak isteyenlere tek tavsiyem kafanıza takmayın , stres yapmayın herseyin vakti zamanı var
Selaam bende bu posttaydım önceden özlemişim. Benimde oğlum 2buçuk yaşında. Hatta kızım bile oldu 4 aylık

Selaam bende bu posttaydım önceden özlemişim. Benimde oğlum 2buçuk yaşında. Hatta kızım bile oldu 4 aylık
Ay cnm maşallah sana evet hatırladım seni de. Ben 2 sene önce kürtaj oldum cnm eğer yaşasaydı 1.5 yaşlarinda olurdu şimdi rabbim bunlara omur versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…