• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

küçük doğmadı 3850 gr 52 cm doğdu oğlum. istekli sezaryen değildi acil durum oldu öyle alındı. ama bu da o haftalarda olur. 36 haftalık küçük olmaz heralde ama bekleyebilirse beklesin tabi 38e kadar. yepenim 37+4te doğdu mesela.
Maşallah bizimkiler de öyle tombiş doğsun inşallah :)

Gunaydinlar annisler:anneadayı: uyku sorunu bende de basladi malesef ne tarafa dönüp uyuyacagimi sapitmis durumdayim.benim alarm zaten maşallah 6 da tepiklemeye başlıyo:KK49: butun gun okulda benimle kıpır kipir eve gelince bi sakinlik başlıyor. Cok şükür nöbette tutmuyorum artık:dondurma: gecen gece uyuyamadım yatakta otururken uyuya kalmışım kocamin üstüne düşünce uyandim daha ne hallere düşeceğiz acaba:bicak::skandal::KK48:
:))Üstüne mi düştün :) Seninki uykusuzlukta çığır olmuş.Ben de deneyeyim otururken uyumayı :)

ayy uyuyamayanlardanım ben de... adama yer kalmıyor yastıklardan ayağımın altında bacağımın arasında kafamın altında 2 tane yastıkla yatıyorum yoksa ağrı tekme hiç uyuyamıyorum. tuvalete kalkmaktan bıkmış durumdayım.. sabah 7de oğlum kalkıyor mecbur kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum.. yapacak bir şey yok doğana kadar çekeceğiz.. şu tatil erken geliyor neyse ki 9 Haziran valla iple çekiyorum. okula git gel durumum bitniş olacak neyse ki...

bız bı haftadır ayrı odalarda yatıyoruz esımle:( o yanımdayken hıc uyuyamıyodum nefes alısverısınden bıle uykum kacıyodu. baska odaya gıdınce uykularım duzeldı valla.

bız bı haftadır ayrı odalarda yatıyoruz esımle:KK43: o yanımdayken hıc uyuyamıyodum nefes alısverısınden bıle uykum kacıyodu. baska odaya gıdınce uykularım duzeldı valla.

3 kişi yatılmıyor işte böyle durumda. en ufak şeyler batıyor bize.. eşim yatmasa yanımda benim ufaklık durmaz o gelir yatmaya yanıma :D

Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_7278.webp
    IMG_7278.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Güzelmiş canım bende istiyorum..bende buldum bi tane henüz sipariş vermedim..artık geri kalanları önümüzdeki ay tamamlarız.. haftasonu yeterince alışveriş yaptık..

Güzelmiş canım bende istiyorum..bende buldum bi tane henüz sipariş vermedim..artık geri kalanları önümüzdeki ay tamamlarız.. haftasonu yeterince alışveriş yaptık..
Saol canım benim. Sana yazacaktım bende unuttum kızına bi sürü ciciler almış güzel günlerde kullanmak nasip olsun tatlım :) oda işinde neye karar verdin :)

ben de düşünüyorum canım. iyi yapmışın benım de dayısını birşeyler aldırmam lazım bedavadan dayı olmasın :D ben bi model begenmiştim youtuber bırı kullandıgı urunu anlatıyodu orda gormustum sanırım fısher prıce'ındı. ama daha hıc arastırmadım. senınkı de cok guzelmıs canım.

Bu duvar kağıdını seçmek mobilya almaktan daha zormuş.Korsanlı duvar kağıdı istiyordum bir tane Çin kağıdı buldum baba kabul etmedi.Bütün oda 1000 tl ye çıkıyordu.Sonra baba bir Alman kağıdı bulmuş kırmızı gemili bir duvar diğer duvarlar çizgili kırmızı dokusu çok güzel ama kırmızı gemiler ben de hüzün hissi uyandırdı.7 top 1600.En son York ' a gittik çok güzel korsanlı bir duvar kağıdı buldum.Yalnız üzerinde kuru kafa da var eşim yine pimpiriklendi.Kuru kafa figürü iyi değil diyor.Tam istediğim gibi saman kağıdı renginde üzerinde gemi ,çapa, dümen var.Bordo ayrıntılar var.Eskitilmiş bir harita gibi.Kağıt çok kaliteli,fiyatı da fazlaymış o yüzden sadece yatağın olduğu duvara yapıp diğer duvarları boyayalım dedik.Alman kağıdı ile aynı fiyata gelecek.Yalnız duvar kağıdı yurt dışından gelecek ve üç hafta sürer.Ustanın uygun olduğu günü bekle,duvar kağıdına uygun boya yaptır bunlar zaman alacak.Bu arada mobilyada hazır,havalandırmam lazım.Üretici firma sorun çıkarır mı,sonuçta depolarını işgal ediyoruz.Bu akşama kadar karar vermek gerekiyor!

Bunda müzik varsa en güzeli buymuş bence.Zaten arada bir oyuncakları değiştirmek de lazımmış.İskeleti iyiyse oyuncak değiştirilir.

son attıgım daha cok hosuma gıttı benım. en guzel ozellıgı bebek agladıgında donence devreye gırıyo ama sanırım en pahalısı da o :)

Back
X