• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de uykusuzlardanim gittikce daha az uyumaya basladim.Dun gece 4 saat.Cok yorgunum.Allahtan bugun aksamustu 2 saat uyuyabildim.Gun icinde uyuyabildigim zaman uyuyacagim yapacak bir sey kalmadi artik.Biz ahsap besik almistik ama hantal olmasi,baska bir yere tasiyamadigimiz icin bir de park yatak aldik.Annemlere,kayinvalideme ya da tatile gittigimde onu goturecegim.Onu da en ucuzunu sectim Jokerden.Jokerin kendi urunu tripper.Park yatak,seyahat yatagi,oyun parki olarak kullaniliyor.Semsiye gibi katlanip tasiniyor.Indirim de vardi.Yatagiyla 300 tl.Tanidiklarim birkac park yatak eskittiklerini soyluyor.Benim aldigim ust segment degil ama eskitmeyi sevmem,iyi bakarim.Bakalim bize dayanacak mi?Bence sadece park yatak alacaksan daha iyi bir sey alabilirsin ama nasil olsa eskiyecek baska alirim diyorsan benim aldigim da bir secim.
Tavsiyen icin tesekkur ederim.Bugun onu da gordum,netten de bakmistim sanirim sallanmiyordu o yuzden eledim kafamdan.sallaniyor mu? :)) cocuk sallanmayi sevecek mi sevmeyecek mi onu da bilmiyoruz da,dogum iznim yaz tatiline geldigi icin calismaya baslayacagim hemen,geceleri aglarken en azindan sallanirsa az biraz yardimci olur diyorum:KK43: avuc dolusu paralar dokmek mantikli da gelmiyor,bende ahsap besik dusunuyorum odasi icin,evime tasinabilirsem insallah.biraz daha bekleyeyim olmadi :)

Tavsiyen icin tesekkur ederim.Bugun onu da gordum,netten de bakmistim sanirim sallanmiyordu o yuzden eledim kafamdan.sallaniyor mu? :)) cocuk sallanmayi sevecek mi sevmeyecek mi onu da bilmiyoruz da,dogum iznim yaz tatiline geldigi icin calismaya baslayacagim hemen,geceleri aglarken en azindan sallanirsa az biraz yardimci olur diyorum:KK43: avuc dolusu paralar dokmek mantikli da gelmiyor,bende ahsap besik dusunuyorum odasi icin,evime tasinabilirsem insallah.biraz daha bekleyeyim olmadi :)
Sallanmıyor canım ama çalışacaksan sallanması senin için daha pratik olur bence de

Iyi geceler hanimlar,uykusuzluk bende de basa bela uzun zamandir cekiyorum surekli degil ama bazen gecenin bir köründe hortlayip saatlerce oturdugumu biliyorum.bir de son bir haftadir bu yemek borusundaki yanma beni benden aliyor.daha once de oluyordu soda biraz rahatlatiyordu.simdi gunde birden fazla oluyor,ölecek gibi oluyorum surekli soda da icilmez 2 3 tane.var mi tavsiyesi olan ya da ilac kullanan doktorun tavsiyesiyle..

Bugun yine dolastik kizim icin,park yatak konusu cok kafami kurcaliyor.hepsi birbirine benziyormus gibi.bir tek joie saglam duruyor o da sallanmiyormus.internette gezerken
Hattrick Baby Lüx Color Oyun Parkıni gordum indirimde ayni zamanda,kullanan duyan eden var mi,ucuz etin yahnisine donmesinden de korkuyorum..ay karsr vermek ne fena
Canim ebebekte nova mi nona mi ne bimarka var oda cok saglamdi.evet bende alcaktim gacur gucur otuyo yorumlari okuyunca vazgectim

aynen canım ben de öyle düşünüyorum aslında.bir gün bile kalınmıyormuş zaten.o

canım ben sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum.başka bir krem de düşünmüyorum şimdilik.arada duşta yağ karışımı da sürüyorum.
Anladım canım tamam teşekkür ederim

Tamamen dogalmis,aslinda cok agir hastalar dogal cozumler icin kullaniyormus.Yanik yaralari iyilestiriyormus.Cok guzel bir hikaye degil ama kayinbabam kansere yakalandiginda kullandikleri dogal ilaclardan biri bu.Bu hastaliktan kurtulduktan sonra butun aile bu urunleri kullanmaya baslamis.Benim kullandigim tamamen dogal bir kantoron kremi.Esim saglik konusunda cok hassas oldugu,alternatif dogal cozumlere inandigi ve drlarla fikirleri cok uyusmadigi icin ben druma sormadim ama sen sor,icin rahat etsin.Bu urunleri yapanlardan icmek icin de kantoron yagi,corek otu,uzum cekirdegi yagi da aliyorlar,cok memnunlar.
Evet okudum baya baya hastalığa çaresi varmış doktora danışırım en olmadı gittiğimde. Saolasın canım

Iyi geceler hanimlar,uykusuzluk bende de basa bela uzun zamandir cekiyorum surekli degil ama bazen gecenin bir köründe hortlayip saatlerce oturdugumu biliyorum.bir de son bir haftadir bu yemek borusundaki yanma beni benden aliyor.daha once de oluyordu soda biraz rahatlatiyordu.simdi gunde birden fazla oluyor,ölecek gibi oluyorum surekli soda da icilmez 2 3 tane.var mi tavsiyesi olan ya da ilac kullanan doktorun tavsiyesiyle..

Bugun yine dolastik kizim icin,park yatak konusu cok kafami kurcaliyor.hepsi birbirine benziyormus gibi.bir tek joie saglam duruyor o da sallanmiyormus.internette gezerken
Hattrick Baby Lüx Color Oyun Parkıni gordum indirimde ayni zamanda,kullanan duyan eden var mi,ucuz etin yahnisine donmesinden de korkuyorum..ay karsr vermek ne fena
Tuzsuz beyaz leblebi yanmayı biraz geçiriyor canım bir dene

aynen canım ben de öyle düşünüyorum aslında.bir gün bile kalınmıyormuş zaten.o

canım ben sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum.başka bir krem de düşünmüyorum şimdilik.arada duşta yağ karışımı da sürüyorum.
9

sezaryen oldum 1 gece kaldım sabah taburcu oldum.. 1 gün için o kadar masrafa yazık valla.. normal doğumda daha az kalınıyor diye biliyorum hatta. eskiden gelen hediye getirirdi şimsi doğum yapan veriyor.. 7 sene önce yoktu böyle şeyler.

Back
X