• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim bundan 8 yıl önce kızımda hep prima kullandım.cok memnunum.sadece 1 kere prima bulamayınca molfix almıştım.kizim ilk kez o zaman pişik oldu.acaba boşmuş müdür bu kadar yıldır prima ...
Valla bence bozmuş hayret bişey bende şaşkınım yeğenim kullanıyır taşıyor çişler dışarı bezi çöpe atarken sarardık ya o zmn çiş damlıyor yani içindeki maddesi iyi değil galiba bende 8 sene önce kullandım çok çok memnunduk

Hepsiburada.com :) 300 tllik alisveris yaptimda :KK70: bunlar tanesi 0.40. 50 tane aldim ben hastanede ve kalirsa evime gelenlere vermeye. Açık vaziyette geliyor kendin birlestiriyorsun ama zevkli birsey :)

hangi bölümdeler peki canım. acık gelsın ya bunlarla ugrasmak cok keyıflı :)

Valla bence bozmuş hayret bişey bende şaşkınım yeğenim kullanıyır taşıyor çişler dışarı bezi çöpe atarken sarardık ya o zmn çiş damlıyor yani içindeki maddesi iyi değil galiba bende 8 sene önce kullandım çok çok memnunduk
Baya bozmuş o zaman.peki hangisini alsak yeni anneler yada bu konu da bilgisi olanlar bizi bilgilendirsin.bizim bilgiler eskimiş desene

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-04-17-19-14.webp
    Screenshot_2017-04-04-17-19-14.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2017-04-04-17-19-19.webp
    Screenshot_2017-04-04-17-19-19.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben oğlumda prima premium care kullandım 1sene kadar, sonrasında bir kere prima bulamayınca huggies aldım ve birdaha hep huggies ile devam ettim,
Primanın kokusu ve belli bir süre sonra taşırma olayı çok rahatsız edici, verilen parayı asla haketmiyor, ben huggies yenidoğan almayı düşünüyorum ve tavsiye ederim

Buarada stoklu bez almayı düşünmüyorum ben kendi tecrübeme dayanarak, oğlumda erken doğum yaptım birkaç paket yenidoğan lullanmıştık, sonra biranda hızlı kilo aldı 1numarayı atladık 2yle devam ettik ama 1numara stoklamıştık kuzenlere hediye ettik hep:halay:
Sadece bir iki paket yenidoğan alıcam şimdi sonrasını kuzuyu görünce düşünücez:KK200:

Selam kizlar taşları böyle süslemeyi düşünüyorum.sadece ip yerine cicekler gelecek ama onlar daha gelmedi.nasıl heycanlı :anneadayı::KK200:
canım çok tatlı olmuş bende siparis verip yapıcam inşallah .

Yaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacak
çok tatlılar kız çocuklarınin hazırlığı da ayrı bir tatlı oluyor maşallah. Tanesi ne kadar cnm

Aynen canim bundan 8 yıl önce kızımda hep prima kullandım.cok memnunum.sadece 1 kere prima bulamayınca molfix almıştım.kizim ilk kez o zaman pişik oldu.acaba boşmuş müdür bu kadar yıldır prima ...

molfixin emiciliğini ve kokusunu beğenmemiştim. kalıbı güzeldi kilolu bebişler için iyiydi. bakalım beğenmezsek geçeriz başka beze

Birincisi bende cok olumsuz yorum okudum. İkincisi bana gore gereksiz pahali yani mama falan olsa yicek dersin parasina bakmazsin. Birde prima kullanidigi zaman baska bezlere karsi alerji olustugunu duydum. Hastanede kendi bezimizi vericem once prima falan takmasinlar
sweetwitch01 sweetwitch01

prima kullanınca başka bez alerjisi yaşamadım ben ama şimdi bilemem tabii

ayyyy şaşkınım valla. merdiven altı üretimi falan var belli ki ya da kalitesini fena bozmuş

Back
X