• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sling neydi? Konak şampuanını bence ihtiyaç olursa alırsın. Banyo ayağı ne olaki:) nasılda özeniyorsun ya seni gördükçe mutlu oluyo insan :) küvet e bebekte var set yapabiliyorsun 100tl bile tutmuyor. Buhar makinasına yazın ihtiyaç olmaz zaten kışın alıcam ben
Slinge bak canim yeni dogana oneriyorlar.Bebek arabasi kullanmadigin zaman bebegi kendine sariyorsun,anne karninda gibi oluyor iste kangurunun yeni dogan versiyonu.Banyo ayagi dedigime bakma kuvet ayagi :)Buhar makinesi de 2. el al diyorlar yalniz tehlikeliymis bakteri tutuyormus,temizlige cok dikkat etmek lazim.Bakayim canim ebebege de kuvetin gideri olsun,su bosaltma aparati olsun falan dedim.Onlarin da fiyati yuksek olunca 2. ele bakiyorum.Iyi bir urun olursa alabilirim.Ablan sana bir suru sey vermistir simdi.Senden onde biri olunca rahat olur ya :)Sen neden gecelik aliyorsun onunkileri giysene.

Çoğunluk huggies tercih edecek galiba bende ondan almaya karar verdim. Bide yürüyüş yapan arkadaşlar yarım saat 45 dk yürüdüğünü söylüyor. Dinlenmeden mi yürüyorsunuz? Ben yürüyüşe başladıkdan yaklaşık 15-20 dk sonra karnımda sertleşme gibi kasılma gibi bişey hissediyorum. Biraz dinlenip öyle devam ediyorum. Benim gibi sorun yaşayanınız var mı?
Yürüyüşten dolayı karnımda sertleşme olmuyor benim, ama bel ve sırt ağrım oluyor.. ağrı çok olursa zorlamıyorum kendimi hemen 2 dk dinleniyorum sonra tekrar devam ediyorum..

Kuzum insallah ise yarar 3 degilde 2 yumurta ye kasinti yapabilir fazla gelirse aniden proteine bogma mesela sabah muz yeme ara ogun yap onu..buarada kuru fasulye tarzida cok iyi biraz gazli ama oda etkili bir gun kirmizi et 2 gun kofte 3 gun bakliyat balik gibi gidebilirsin ben yoruluyorum yemekten cunku hic etcil degilim sevmeden yiyorum resmen.benide etiketle sonucuna :))
Ya bana gelmedi bu protein diyeti,midem fena :)Ben daha hafif bir sey yapayim.Senin dedigin iyi olur,sıkılmam,siraya koyayim :)

Arkadaşlar bugun doktora gittim devlet hastanesi 26 haftalık olması gerekirken 24 ölçtü bu aylarda geriden gelmesi normal değil dedi özele gittik hemen. Fl sini 25 hafta baş çevresini 24 göbk çevresini 23 hafta olarak ölçtü böyle olan var mı düzelecek birşey mi çok korkuyorummmmmm yemene dikkat et dedi canım çok sıkılıyooorrrrrr
Benide özel bugün 1,5hafta geride dedi. Ama önemli değilmiş yumurtlama gününü tam tutturamayınca normalmiş.geneldde tam tutturulmazmış zaten. 1 hafta geri veya ileri herkese diyorlar. Çok üzme kendini. Detaylıdamı baktılar.

Merhaba kızlar bebeğin hareketlerini nerde hissediyosunuz? Yatarken göbek deliğinin oralarda ama özellikle ayakta ve otururken kasıklarıma vuruyo artık büyümüş olması lazım ne zaman çıkcak göbek deliğinin üstüne ?? :63: Erken doğacak diye korkuyorum

Merhaba kızlar bebeğin hareketlerini nerde hissediyosunuz? Yatarken göbek deliğinin oralarda ama özellikle ayakta ve otururken kasıklarıma vuruyo artık büyümüş olması lazım ne zaman çıkcak göbek deliğinin üstüne ?? :63: Erken doğacak diye korkuyorum
Bende öyle hissediyorum. Ama doktor bir sorun olsa söylerdi heralde sanada banada diye düşünüyorum

Arkadaşlar bugun doktora gittim devlet hastanesi 26 haftalık olması gerekirken 24 ölçtü bu aylarda geriden gelmesi normal değil dedi özele gittik hemen. Fl sini 25 hafta baş çevresini 24 göbk çevresini 23 hafta olarak ölçtü böyle olan var mı düzelecek birşey mi çok korkuyorummmmmm yemene dikkat et dedi canım çok sıkılıyooorrrrrr
Canim hic takilma protein agirlikli beslen bana doktorum oyle dedi 1 hafta kucuguz bizde bu ay sirf etcil beslendim sutu yumurtayi hic birakmadim muz ve kasar peyniride kilo yapiyor bebege birde ac karnina pekmez icebiliyorsan ic bir kasik diger kontrolde yakalarsin insallah kilosuni..
Benimde oyle canim bende diyorum erken mi gelecek diye ama hep asagidaydi bence bizimkiler orayi seviyor ☺

Canim hic takilma protein agirlikli beslen bana doktorum oyle dedi 1 hafta kucuguz bizde bu ay sirf etcil beslendim sutu yumurtayi hic birakmadim muz ve kasar peyniride kilo yapiyor bebege birde ac karnina pekmez icebiliyorsan ic bir kasik diger kontrolde yakalarsin insallah kilosuni..

Benimde oyle canim bende diyorum erken mi gelecek diye ama hep asagidaydi bence bizimkiler orayi seviyor ☺

Evet araştırdım biraz çok kişi aynı şeyi yaşamış üstte bol bol yer var çıksalar ya biraz korkutuyolar bizi :)

Anneler artık büyüdü bebisler kafası yukardayken kasiklara doğru tekmeliyorlar yan durdukları da yanlara tekmeliyorlar kafa aşağı geldiğinde yukarıları tekmeliyorlar boyları uzun heryere yetiyor.benim bazen hem yukarı hem aşağı aynı anda vuruyor zıplıyor galiba birde bu haftalarda içerde yerleri geniş olduğundan yer değiştiriyorlar sürekli o yüzden vurdukları yer değişiyor 8. Ayda falan yerleri daralinca kafa aşağı iniyor sürekli kaburgaların orayı tekmeliyorlar kafada kasiklara baskı yapıyor tabi

Alpi cim kilosu iyiymiş ama dediğim gbi vucut biometrisi farklı umarım geçici bişeydir Allah yardımcımız olsun

Benide özel bugün 1,5hafta geride dedi. Ama önemli değilmiş yumurtlama gününü tam tutturamayınca normalmiş.geneldde tam tutturulmazmış zaten. 1 hafta geri veya ileri herkese diyorlar. Çok üzme kendini. Detaylıdamı baktılar.
Evet canım detaylıda bu sonuç çıktı doktor bişeyi yok bebeğinin dedi 1 hafta geriden 26 olması gerekirken 25 dedi ama dedi işte olumsuz bişey olmasın demesinler yaaa offfff kafamız karısıyo 10 doktora gtsem 9 u iyi 1 i olumsz konssa olumsz olanı takarım pffff

Alpi cim kilosu iyiymiş ama dediğim gbi vucut biometrisi farklı umarım geçici bişeydir Allah yardımcımız olsun
1 hafta kucukse olcumlerin kucuk olmasi normal ama bence hic takma kafana . Kafasi vucudu buyuk olanlarda var sonra normal doguyorlar sanirim bu bizi ve bebekleri uzmekten baska birseye yaramiyor o yuzden sen cok takilma insallah hersey yoluna girer bir daha ki kontrolde ;)

Back
X