Canım ben folio kullanıyorum subatta kürtaj oldum malesef ozaman hamileyken doktor vermisti yine 4aydir ona basladim bu doktor folik asit aliyormusun dedi eve dedim markasini bile sormadi cuma gidince soyliycem adini bakalim ne diycek folionun icinde iyot ve b12 var benim bulantim bikac gundur basladi oncesinde yoktu ama kilo aldiriyor banaKızlar bende folik-1 kullanıyordum hamilelikten 3 ay önce başladım. Şimdi doktorum folio diyeni folik asit önerdi içindeki vitaminler falan baya iyi eczacıda iyi Bi ilaç dedi. Ama sabah bulantı yapıyor bende kullanan var mı? :-(
Ben ekli değilim Sanırım tam anlamıyorum da amaekledım sızıde .. Hayırlı olsun bu arada..
Kızlar ilk sayfaya eklemediğim var mı ?
Ay gerçekten öyle iştahım arttı ki. Sabah iki saat bulantı sonra yatana kadar ye iç ye içCanım ben folio kullanıyorum subatta kürtaj oldum malesef ozaman hamileyken doktor vermisti yine 4aydir ona basladim bu doktor folik asit aliyormusun dedi eve dedim markasini bile sormadi cuma gidince soyliycem adini bakalim ne diycek folionun icinde iyot ve b12 var benim bulantim bikac gundur basladi oncesinde yoktu ama kilo aldiriyor bana
Aksam sizide eklerim ☺ Yok mu arttiran temmuz anneleri bu kadar mi yahuBen ekli değilim Sanırım tam anlamıyorum da ama
Sabahları genelde herkesde oluyor canım yataktan hemen kalkma bi on on bes dk yat ve beyaz leblebi veya cubuk kraker ye yattıgın yerden rahatlatıyor katlanıcaz artık napalımKendimi bulantı olmama durumuna modladım ama malesef sabahlar kabus :-(
tamam canım.yarın sorduğumda cvb yazarım..Ben folbiol kullaniyorum gunde yarim olarak hemde .. Sen yine iyisin tam aliyormussunYarin sorarsin bende folidoce kullananlarin hep gunde 3 tane kullandigini biliyorum gecen bi arkadasta sormustu burda ..
Bende varım canım benide ekler misin :)Aksam sizide eklerim ☺ Yok mu arttiran temmuz anneleri bu kadar mi yahu
Kızlar ilk doktora gittiğinizde ne dediniz :) bende yarın ilk defa gidicemde inşllah bebişim iyidir
Not aldim sizideBende varım canım benide ekler misin :)
Evet rubella ile ikisine bakıldı sağlık ocağında olmuyomuş rubella negatif 0.298 toxaplazma pozitif 31.0 çıkmış diğerlerinide bugün versim haftaya bugün doktora gidicem öğrenirim artık hayırlısı olsunCnm sadece toksoplazma mı bakılmış belki Ig M sıfırdır ondan değer yoktur
Ay Can'ım benim ya Allah yardımcın olsunSabahları genelde herkesde oluyor canım yataktan hemen kalkma bi on on bes dk yat ve beyaz leblebi veya cubuk kraker ye yattıgın yerden rahatlatıyor katlanıcaz artık napalımbeni gör agzımın içi leş gibi bir tat midem yanıyor gög
slerimin acısı zaten ki beni mahfediyor mide bulantım kussam rahatlayacakmışım gibi birde sevmediğim bir iş yerinde çalışıyorumooof offf
Hayırlı olsun canım ben 5+2 de gördüm keseyi kalbini duymak için bekliyoruzBnde temmuz annesi olcam Allah nasip ederse hep korkularim var dış gebelik olurmu diye daha önce de bir kimyasal gebeliğim var keseleri ne zaman gordunuz siz bnm hesaplarima Gore 5+2 cuma gitsem görünür mü yoksa pazartesi mi gitmeliyim kafam allak bulak
Şikayetiniz nedir dedi galiba hamileyim dedimKızlar ilk doktora gittiğinizde ne dediniz :) bende yarın ilk defa gidicemde inşllah bebişim iyidir
Ben imom isimli bir hap verdi omegalı hiç duydunuz mıBende onu kullanıyorum 3 aydır gebe kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum mide bulantısı hiç yapmadı biraz pahalı ama ben cok memnunum vitaminler cok iyi içindekiler. Bence bebiştendir senin bulantın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?