- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Sağol canımKullanici adini degisenler @KaradenizZGelini1prenses1prensannesi ikinizin adini ilk sayfada degistim baska nicke'ni degisen varsa soylesin iki isim birden eklemeyeyim ..
Annem kardeşime hamile olduğunu bilmeden genel anestezi ile guatr ameliyatı olmuştu. rontgenler, sonra kullandığı ilaçlar da cabası. Masallah kardeşim gayet sağlıklı. hiç üzülme gönlünü ferah tut rabbim ol derse hiç bir sorun olmaz inşallahevet canım bilmeden ekim ayında neler neler yaptım işte... Verende Allah, Alan da Allah.. ben elimden geleni yapıyorum artık yaşayacak ömrü varsa yaşayacak
Haha acaba senin erkek benimki kızmı öyle diyorlarya ama ben oglumda nasıldım hic hatırlamıyorum aradan 7yıl gectibende geçen pazartesi gitmiştim ama baya orman oldum yani
Bende duydum onu benimde cok hizli cikiyor once daha gec cikiyordu .. Birde cok aciyor alinca yahu .. Erkekse hizli kizsa yavas cikarmis derler ...Haha acaba senin erkek benimki kızmı öyle diyorlarya ama ben oglumda nasıldım hic hatırlamıyorum aradan 7yıl gecti
Bende duydum onu benimde cok hizli cikiyor once daha gec cikiyordu .. Birde cok aciyor alinca yahu .. Erkekse hizli kizsa yavas cikarmis derler ...
ALYALAL sen eklisin ya ilk sayfada ☺
Insallah duyarsiniz .. Ekliyorum sizide ..Benide ekleyin kızlar allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin önce kalp atışını bi duyayım inşallah
Evet canım bakalım tutucakmıBende duydum onu benimde cok hizli cikiyor once daha gec cikiyordu .. Birde cok aciyor alinca yahu .. Erkekse hizli kizsa yavas cikarmis derler ...
ALYALAL sen eklisin ya ilk sayfada ☺
Liste tamamlansin temmuz anneleri gelsin herkes kalp atimini duysun sonra tahminleri alip cinsiyet kismina yazalim kesinlesince karsilastiralim kimlerinki tutacak bakalimEvet canım bakalım tutucakmı
Nezaman gidiyosun canim doktora ben de kalp atisini duymaya bu cuma gidicem bakalimbende kafama taktıkça karmakarışık ruyalar başlıyor. gecede 5-6 ruya görüyorum kafam iyice bulanıyor
bende kalp atışını duyabilecek miyim diye düşünüyorum
Bende basladi canim 7 inci haftanin icindeyim 3 gundur resmen kabus yasiyorum canim hic birsey yemek istemiyor ve yediklerimi de cikarmak istiyrum biran once bitsin budurum cok kotuyumCanlarım bu mide bulantıları en net ne zaman başlıyor? Bende daha başlamadı sonradan olacak galiba...
Al pi beni de ekle canimmInsallah duyarsiniz .. Ekliyorum sizide ..
Tarih ne canim eklerim .. muhtemel dogum tarihi yaniAl pi beni de ekle canimm
Kisisel bilgilere gir ordan tahmini dogum tarihini gir kaydetKizlarrr su imza kısmına nasıl bebek takvimi yapıyosunuz bana da yapıverin ben uğraştım olmuyo
9 temmuz 2017Tarih ne canim eklerim .. muhtemel dogum tarihi yani
Bunu yaz kisisel bilgilerinden girip kaydet canim..9 temmuz 2017
Galiba yaptım canım du sende deniyeyim:)))Bunu yaz kisisel bilgilerinden girip kaydet canim..
Olmus ama 10 diyor ben 9 diye kaydettim ☺Galiba yaptım canım du sende deniyeyim:)))
Altta ekleyebilmişimdir umarım.Gerçekten mi, olamaz, hamur işleri candır. Bizle de paylaşır mısın canım? Nasıl bi liste.
Süper olur :)Liste tamamlansin temmuz anneleri gelsin herkes kalp atimini duysun sonra tahminleri alip cinsiyet kismina yazalim kesinlesince karsilastiralim kimlerinki tutacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?