• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım esım cok ıstıo gelmelerını ustunden yuk kalkar bıraz hem dıye annem bakmakta sklmaz bana dedıgım gıbı çok duskunler ama işte hamılelıkten galıba kımseyı sıkmak ıstemıyorum ben zaten cok bunaldım cektıklerımden artık gelsın bebiş dıyorum bı tarftan da kucuk zaten haftasına gore yazık dıyorum beynım yoruldu hayırlısı neyse o olsun
Vaktiyle sagliklica gelsin insallah canim..
Is guc hepsi olur yapilir hic takma onlari

Nıye acıllık oldun canım agrın mı oldu ayagın mı cok sisti? Neyle alakalıydı? Benim de sanırım 15-20 gündür bariz belli oluyor nasıl geçer bu tecrübeli arkadaslar vardır mutlaka ? Ya da ne zaman geciyor sanki hic gecmicek gibi cok sınır bozucu
Biraz fazla gezince ayak sisligimi kontrol altına alamadım ve ağrısı inanılmaz arttı dayanilmayacak duruma geldi o yüzden acile gittik ayakların sürekli kalça hizasında ve maalesef yürüyüş halinde olmayacaksin o zaman biraz hafifliyor bol bol dinlenme tek care ayaklarım la dalga geçiyoruz sürekli giyecek birsey de kalmadı 40 numara olmuyor bana üstelik 12 kilo da sabitim ama yine de ayaklar taşımıyor artik

Ben kaymağımı kucağıma aldım kızlar :KK200:
Çok şükür çok istiyordum ve Ssvd nasip oldu, hepinize Doğum esnasında dualar ettim,
Pamuk gibi bir kızımız oldu, abimiz çok mutlu,
Darısı bekleyen arkadaşlara olsun:dondurma:

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah maşallah pamuk kızına sanada çok geçmiş olsun ve tebrik ederim cesaretinden dolayı
Müsait zamanında iki dogumuda yaşamış biri olarak deneyimlerini paylasirsan seviniriz

Bugün ailelerden dertlestik esimle. O kendi annesine kizmis naan latti bende kendiminkine kizdigimi anlattim. Bu nedenle sirf kizdigim in sezeryan istedigimi itiraf ettim. O da sinirle ve acele aldigim kararlarin hep yanlis sonuclari oldugunu soyledi hatta ornekler verdi. Baskalarinin keyfi icin onlara kizdigim icin dimi dusunmedigimi soyledi. Kim nederse takmadigini soyluyorsun ama soz usu annen baban olunca bunu yapamiyorsun dedi. Cok hakli. Millet ister gider ister gitmez. Onceligim bebegimin sagligi ve zamanini beklemek.

Bugün ailelerden dertlestik esimle. O kendi annesine kizmis naan latti bende kendiminkine kizdigimi anlattim. Bu nedenle sirf kizdigim in sezeryan istedigimi itiraf ettim. O da sinirle ve acele aldigim kararlarin hep yanlis sonuclari oldugunu soyledi hatta ornekler verdi. Baskalarinin keyfi icin onlara kizdigim icin dimi dusunmedigimi soyledi. Kim nederse takmadigini soyluyorsun ama soz usu annen baban olunca bunu yapamiyorsun dedi. Cok hakli. Millet ister gider ister gitmez. Onceligim bebegimin sagligi ve zamanini beklemek.
Konusmaniza sevindim canim bencede baskalari icin acele ve yalnis kararlar verme

Doğum yapanlara bir sorum var :KK31: doğumdan sonra korse kullandınız mı? Kullanabilir durumda mısınız?:KK6:

herşeye üzülüp ağlıyorum bebeğim hiç durmuyor sonra ona zarar verdiğimi anlayınca daha çok ağlayasım geliyo kafayı yedim galiba
Ayni durumdayiz canım. Son donem olan seyler sanirim. Her sey batiyor. Sabretmek lazim sanirim.

Karnım tüm gece boyunca tahta gibi yaAaaaa:kızgın: , nezaman uyansam sert, nasıl bir kasılmadır bu? :oha::KK64:
Öyle olan var mı? Gündüz yok okdr gece basladı mı bitmio sanki hep kasılınduruyo karnım:KK57:

Back
X