Günaydınlar kızlar,
Tek tek alıntılayamıyorum ama okudum hepinize çok çooook teşekkür ediyorum,
26.06 günü yani evlilik yıldönümümüzde aramıza katılmaya karar verdi minik prensesimiz

Suyum ve nişanım geldi sabahtan, hastaneye geçtik, kasılmalarım varmış ama ben ishalden karnım ağrıyor sanıp önemsememiştim, hastaneye vardığımızda 3cm açılmam vardı ve düzene girmişti sancılarım, benim hissettiğim hafif bel ağrılarıydı, adet sancısı gibi, yanlız kızımın yüzü karşıya bakıyordu ve bu şekilde sezeryan sonrası normal doğım şansım yoktu, uzunca bir süre ağrım da olmayınca bekledik, tam ümidi kesip sezeryan olayım derken, birden döndü kızım ve o andan itibaren sancılarım sıklaşıp kucağıma alana kadar toplam 1;30saat sürdü, gerçekten ikisini de yaşamış ve ikisinde de hiç zorlanmamış biri olarak tekrar doğım yapsam normal olsun isterdim, en büyük destekçim eşindi bir an olsun elimi bırakmadı, nasip oldu sağlıkla aldık kucağımıza kaymağımızı, ertesi sabahta evimize geldik, misafir gelen giden öyle yoğunuz ki maalesef istemesem de değiştiremiyoruz, onun dışında hepinizi bekleyen emzir gaz çıkar uyu rutinindeyiz
Hepiniz en güzel ve özel hissedeceğiniz şekilde yavrucuklarınızı kucağınıza alırsınız inşAllah çok çok dua ettim doğumum boyunca