Aynen oyle. İlk zamanlar fazla mama verdiğimi iddia edenler tabi uyur gibi seyler diyolardi.hani neden uyumuyoruz o zamanMama ile beslenen bebeklerin uyku duzeni daha iyi olur diyorlardi o da yalanmis demek ki :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle. İlk zamanlar fazla mama verdiğimi iddia edenler tabi uyur gibi seyler diyolardi.hani neden uyumuyoruz o zamanMama ile beslenen bebeklerin uyku duzeni daha iyi olur diyorlardi o da yalanmis demek ki :/
Hero baby verıorumTanilli kaşık mamalarından kullanan var mi?
Pirinç unu ile yapılıyor demi söylediğin.muhallebi ? Mama + şu + pirinç unu
Yok sadece çorba değil sebz e meyve peynir yumurta sarışında veriyorum ama çorbayı fazla miktarda veriyorum . 6-9 aylik bebek gunde 2 küçük çay bardağı kadar ek beşini geçmemeli anne sütü daha önemli onun için . Sizinki biraz fazla değil mi :)7 aylık ve sadece çorba mı? Biz 10 gün sonra 7 aylık olacağız. Sabah kahwaltı ara öğünde meyve öğlen çorba ara öğünde yoğurt akşam ya çorba ya da hippin muhallebisi. Açlıktan ağlıyo olabilir
Benimki de oyle canim. Su an 5.5 aylik ben blw ile baslayacagim ek gidaya o yuzden 6.ayin dolmasini bekliyorum, sadece anne sutu aliyor ve gece 12 de zorla uyutuyorum sonrasinda saat basi kalkiyor emmeye. 7 aylikken de ek gida tadimlik olacak zaten, ek gida ile doymasini bekleme bence. Mama ile besliyorsan mamayi arttirabilirsin. Gunduz de uykusunu alamadigi icin gece sık uyaniyor olabilir. Max. 3 saatte 1 uyumasi lazim.
Gece eger oglumla beraber yatarsak 2 3 kez uyaniyor sadece. Seni de yaninda istiyor olabilir senin bidik.
Bir de dis meselesi var. Alttan iki dis cikti bizim, onun huzursuzlugu var biraz da.
Yani her sey olabilir :) Allah bize sabir versin. Esim de bazen verelim pirinc ununu uyusun diyo ama ben inatla blw yapcam diye bekliyorum bakalim hayirlisi :)
beni ufaklık da sık sık uyanıyor. sanki yenidoğan. 2-3 saatte bir emmek istiyor. doktor sütün yetiyor dedi ama uzun süre tok tutmuyor olabilir. ek gıdada tadımlara devam ediyoruz henüz ilk haftamız. patates ve havuç şimdilik. bugün balkabağı vereceğim. bir an önce doyurucu birşeyler yedirmek istiyorum
Hergün aynen cnm ben normal kasıkla veriyorum o şekilde bilmiyorum amaAnneler kan ilacını d vitamini gb her gün mu kullanacağız. Doktor kilosu kadar ver dedi başka bir şey demedi. Kaka yeşil oldu ilaçtan herhalde diyorum. Kan damlasını rwndelwdigim meyvenin suyuyla veriyorum sorun olmaz hwrhalde
Çok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar öksürük burun akıntısı vardı kuzumda ama akşam ateşlendi 38.5 calpol verdim ve acile gittik bronşlar sıkışık dedi hava verdiler rahatlarsa gönderirim yoksa yatırırım dedi şükür rahatladı eve geldik ama havaya devam sabah tekrar gidicez Rabbim tüm bebişlere şifalar versin inşallah
Gecmis olsun kuzuyaKızlar iyi akşamlar öksürük burun akıntısı vardı kuzumda ama akşam ateşlendi 38.5 calpol verdim ve acile gittik bronşlar sıkışık dedi hava verdiler rahatlarsa gönderirim yoksa yatırırım dedi şükür rahatladı eve geldik ama havaya devam sabah tekrar gidicez Rabbim tüm bebişlere şifalar versin inşallah
Kızlar iyi akşamlar öksürük burun akıntısı vardı kuzumda ama akşam ateşlendi 38.5 calpol verdim ve acile gittik bronşlar sıkışık dedi hava verdiler rahatlarsa gönderirim yoksa yatırırım dedi şükür rahatladı eve geldik ama havaya devam sabah tekrar gidicez Rabbim tüm bebişlere şifalar versin inşallah
Acil şifalar canım çok geçmiş olsun.benim oğlan da çok hırıltılı oksuruyor.Kızlar iyi akşamlar öksürük burun akıntısı vardı kuzumda ama akşam ateşlendi 38.5 calpol verdim ve acile gittik bronşlar sıkışık dedi hava verdiler rahatlarsa gönderirim yoksa yatırırım dedi şükür rahatladı eve geldik ama havaya devam sabah tekrar gidicez Rabbim tüm bebişlere şifalar versin inşallah
Amin canım cümlemize sagolasın hırıltıda varsa hiç ihmal etme sizde götürün salgın var reamen hastaneler tıklım tıklımAcil şifalar canım çok geçmiş olsun.benim oğlan da çok hırıltılı oksuruyor.
Sagol canim sorma valla pilim bitiyor gece vs oturamiyorum artik.hayirli olsun bebosleriniz ben 35+2 de dogum yaptim boyum kilom birde laraciger enzimlerim cok yuksekti insallah 37 haftasini gorur kuzenin. ☺Aaa seni gördüğüme sevindim hoşgeldin bizim vakit kalmıyor eminim senin 2 kat vakite ihtiyacın vardır şimdi kuzenim ikizlere hamile onunda biri kız biri erkek hep aklıma sen geliyorsun canım senin kaçıncı haftada dogmuslardı
@Yellu canım sende hoşgeldin başkası 15 gün girmese farkedilmeyebiliyor ama senin eksikliğin çok belli oluyor
Ahh canim cok guzel ama tek bebektede aynidir sabirrr sabirr sabirr anne olunca cok daha iyi anliyor bir insan kolay yetismiyor..hersey x2 sevincinde uzuntunde kalp agrinda endisende..uyurken ozluyorum geciyorum izliyorum..her anlari ayri guzel bakimlari zor ☺Allah annemden razi olsun yardim ediyor.insallah cumlemiz bebekleri saglikla sihhatle buyutelimde sanirim baska dertdimiz olmaz ☺Nasil bir duygu iki bebekli olmak cok merak ediyorum sizi canli bir oda olsa seni izlesemgerci seninki iki tane @four dahlia arkadasimizin aynisindan 4 tane ama onunkiler kocaman olmustur artik darisi sana
Bu arada 4 melek annesi özledim senide nasilsin iyimisin..
Allah kolaylik versin canim her calisan annenin hazin sonu bende 2 aya basliyorum simdiden tasasi sariyor..geleceklerini dusunerek icimi rahatlatiyorum ancak..ben de aldım 2 numara mama arkadaslar sanki daha doyurucu gibi zaten az yıyordu smdı daha az yıyor anlamadım bır de kıvamı cook yogun bıberona yapısıp kalıyor zor cıkıyor hipp 2 numara kullanıyorum bıberon degıstırmem gerek sanırım hala yenıdogan avent kullanıoduk,buarada yarın ilk iş gunum cok uzgunum 2 de çıkcam smdılık süt izni için annem burda 2 hafta o bakcak sonra kayınvalıdeme bırakcam kuzumu her sabah ama neden blmıyorum normal bır durum ama benım içim çok buruk bırakmak ıstemıyorum sankı uzulecekmıs benden ayrılınca gıbı gelıyor ben sagınca sut cıkmıyor oyuzden emıyordu kuzum az da olsa sabhları şimdi onu da ememıycek bebek olunca çalısmak ne zormuş:/