• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4. 5 aylık gibi başladı oğlum şimdi 22 aylık ozmandan bu zamana hep uykusuz oda oda gezip susturmaya uyutmaya çalışıyoruz. İnş en kısa sürede düzelir .. sizinde allah yardımcınız olsun hertürlüsü zor oluyor demekki arada yaş farkıda olsa kıskançlık olcak.. bugunler gelip geçicidir sabır çekmekten başka çaremiz kalmıyor
Amin cnm aynen her yaşın ona göre zorlukları var inşallah düzelir bi an önce bazı bebekler cok aglıyo cidden kızımda onlardan biriydi oglunuz da daha bebek eve bi kardes geldi ilgi illaki 2ye bölündü bunlar bile etkilemiştir onu benim koca kız bile etkilendiyse sizin cok normal

Büyük konuşmaa :)) bende güya başka çocuk yapmam diyordum birini büyüttüm de ikinci kalsın diyordum senelerce ama 38 yaşında ikinciyi doğurdum :)) bana zor yaşlanmışım :p daha doğrusu unutmuşum alışmışım tembelliğe şimdilerde çok işim var oğlum 4. Sınıfa gidiyor ders çalışıyoruz beraber bu arada takdir aldık 99,85 puanla :) az daha okul birincisinoluyırduk neyse yani 10 sene sonra da oluyor 15 sene sonrada hiiç yapmam demeyecekmişsin :))) allah sağlık versin hepsine
Maaşallah cnm oğlunu da tebrik ediyorum cok iyi calışmışsınız

dişlerin çıkma zamanları ortalama olarakEki Görüntüle 2097594

Alttaki ortadan 2 diş cikti. Saginda ve solundaki dişler beyaz beyaz belli damak altindan. Ondan sonrakiler kipkirmizi surekli kasiniyor.
Yeri köpek gibi ama belki de azıdır. ikisi de 12 ay sonrası gösteriyor ama ??. Üstlerin de ortaları cikmadan arkalar kabardı kıpkırmızı.

Benim de yas 36 kızımla 8 yas var aralarında. Arayı açınca ve yaş ilerleyince tüm hayatını değiştiğini düşünüyor adapte olmakta zorlanıyor insan.ama şimdi bakıyorum da iyiki yapmışım eve ayrı bir heyecheyecan neşe geldi.kizimda çok guzel abla oldu.
evet bende iyi ki diyorum şimdi oğlum en büyük yardımcım ve hiiç kıskanma falan yok allaha şükür , oğlum geçen gün severken diyorki sen yokken napıyoduk evimize neşe getirdin:)

Alttaki ortadan 2 diş cikti. Saginda ve solundaki dişler beyaz beyaz belli damak altindan. Ondan sonrakiler kipkirmizi surekli kasiniyor.
Yeri köpek gibi ama belki de azıdır. ikisi de 12 ay sonrası gösteriyor ama ??. Üstlerin de ortaları cikmadan arkalar kabardı kıpkırmızı.
Masallah canim siz baya hızlısınız .Bizim aylardır salya var ama dış yok daha.

Sebze çorbasına neler koyuyorsunuz arkadaşlar , ferruma başladık kabız oldu çocuk yine:( ama vermek lazım ya be koysam çorbaya bağırsak çözücü acaba

Abuu 10 sene aradan sonra mi geldi diger bıdık :)) Zor iş hazır zorluga alismisken ikinciye ara vermeden yapcaksin yoksa rahatligimi bozamam :)
Olabilir canim bebekten bebege de fark eder benim 10 gundur hali yoktu yerde geldi temizlik falan derken 15 gunu buldu hep kizim kucagimdaydi dun halilari serdim yere bi koydum salonun diger ucuna kadar döne döne gitti :)
Emekliyor gibi ama bakalim bugun belli olur.
Bizimde diş yok aman gec olsun ben 11 aylikken cikarmisim bana ceksin :)
Senin minnak 1 ay geriden geliyor bence yere koyuyormusun peki ?

Aman diyim silmeden o sandalyelere koyma mikrop yuvasi o sandalyeler. Hazir kagitlarida varmis üstlerine onlardan da aliriz artik yemek yedikleri zaman kullaniriz.
Benim kizim kimin kucagia gitse yönünü bana ceviriyor :) yavas yavas atilmaya basladi gibi yada ben öyle algilamak istitorum :) @elimi atinca tutuyor cok seviniyorum. Esime diyorum galiba bu kiz beni cok seviyor :)))
Dogru canım her bebek farklı koyuyorum yere yüz üstü durmayı hic sevmiyr biraz durup aglıyor sırt ustu ceviruyorum bu seferde aninda hop geri dönüyor tembel kız bende 14aylıkken yürümüsüm mesela bana cekmis sanırım :)

Sebze çorbasına neler koyuyorsunuz arkadaşlar , ferruma başladık kabız oldu çocuk yine:KK43: ama vermek lazım ya be koysam çorbaya bağırsak çözücü acaba
Canım ben patates pirinc havuç ve zeytinyagı ile yapmıstım bu zamana kadar simdide ocakta brokoli ekledim bunlara ve irmik ekliycem brokoliyi 3gun kuraliyla basladim 2gum sade verdim hic yemedi tükürdü simide karısık yapıyım dedim insallah yer yakında ıspanak alırım

Umarım düzensizliktendir :KK51:

Bu yorum içimi rahatlattı. Tabi ikimiz de hamileysek olay olur:KK53::skandal:

Hayırlısıyla bi olsam spirale koşacağım:KK55:
Yarın sabah bi test yapim bakalım. İlk idrarla oluyordu dimi bak onu bile unutmuşum
Aman allah korusun yani benim icin senin ilk cocuk en kotu ihtimal ikiz gibi büyürler ben defteri kapadım rabbim isteyenlere versin :)

Büyük konuşmaa :)) bende güya başka çocuk yapmam diyordum birini büyüttüm de ikinci kalsın diyordum senelerce ama 38 yaşında ikinciyi doğurdum :)) bana zor yaşlanmışım :p daha doğrusu unutmuşum alışmışım tembelliğe şimdilerde çok işim var oğlum 4. Sınıfa gidiyor ders çalışıyoruz beraber bu arada takdir aldık 99,85 puanla :) az daha okul birincisinoluyırduk neyse yani 10 sene sonra da oluyor 15 sene sonrada hiiç yapmam demeyecekmişsin :))) allah sağlık versin hepsine
Bebekte bakarız cocuklarıda calıstırırız helal olsun bize benimkininde hepsi cok iyi geldi gurur duydum kendimle :))

Sebze çorbasına neler koyuyorsunuz arkadaşlar , ferruma başladık kabız oldu çocuk yine:KK43: ama vermek lazım ya be koysam çorbaya bağırsak çözücü acaba
Bal kabağı havuç patates koymazsam pirinç koyuyorum süzdükten sonra zeytin yağı ekliyorum.bazen pırasa ekliyorum.
Bugün havuç pirinç ilk kez de içine pekmez ekledim.

Kızımın muhtesem pastası teyzelerii :)))
Bugünkü etkinligimizden

Eklentiler

• IMG_0195.webp
    IMG_0195.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 52
Bende yürütec almayacam karsiyim da Bu ara kuvetinin içinde duruyor battaniye koyduk 15 dakka falan da olsa içinde duruyor ben tek birakamiyorum zaten düşer devrilir diye daha tam oturamiyir yarın 6 ayı dolacak. Mama sandalyesi alicam ama karar veremedim hem iyi birsey olsun istiyorum hemde içinde oturmak istemezse boşa para vermiş olmanın pismanligi olmasın istiyorum kararsizim sen ne aldın canım mama sandalyesi
İkea antilop mama sandalyesi ve minderi canım tavsiye ederim

Back
X