- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
Geçmiş olsun nasıl başladı HastalıkKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun nasıl başladı HastalıkKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Sleepy kullaniyorum canimKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz
Prima aktif bebek kullanıyorum. Paketler bitince sleepy geçeceğim insallahKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz
Benim kıza da pembe giydirmişim kalpli şapkası var minibüste ilk koltukta oturuyoruz şoför baktı erkek mi çakmak çakmak bakıyor dedi dediğin gibi oha :) yok kız dedim çok oluyor böyle :))Masmavi giydiriyorum kizmi diyolar Alpi bazen anlam veremiyorum gercekten
Kizimda da ayni sekilde pembe giydiriyodum erkek mi saci yok diyolardii![]()
Bende çok memnunum aynenBende prima kullanıyorum artık çok sık değiştirmiyorum davul gibi oluyor bazen hiç sızmıyor süper
Değiştirmem zaten uygun alıyorum ebebekte kampanya vardı toplu aldık her ay iki paket bez kargoyla geliyor bitmiyor zaten artıyor artık hep 5 numara uzun süre kullanırız gibi duruyorBende çok memnunum aynen
Benim kıza da pembe giydirmişim kalpli şapkası var minibüste ilk koltukta oturuyoruz şoför baktı erkek mi çakmak çakmak bakıyor dedi dediğin gibi oha :) yok kız dedim çok oluyor böyle :))
+1Molfix kullanıyorum cok memnunum
Sleepy denedim sıkıntı olmadı çok şükür. O nedenle değiştirmeye karar verdimBende prima kullanıyorum tuhaf tuhaf şeyler yazmışlar, ama üretim burda diye biliyorum neyse boşverelim herkes birşey söylüyor, peki sleepy ile değiştireceğim demişsiniz değişiklik sıkıntı yaratmaz mı bebekte
Canim eczaneye danissan bi hani bazi markalarn oluyo ya kepek sampuanlari +losyonlari onlar iyi gelebiliyo bazenKızlar kepek önleyici şampuan öneriniz olur mu? Uzun zamandır sarımsaklı şampuan kullanıyodum penta nın. Dönemsel mi nedir anlamadım bir anda kepek oluştu saçımın diplerinde sinir oldum![]()
Hadi gòzünaydın bende hala bekliyorum tık yok9 gün gecikme ile test yaptım hamile değilim.Zaten minik kuzum o kadar afacanki bi ikinciyi daha nasıl kaldırırdım bilmiyorum. Spirali zaman geçmeden halledeyim bari
Sanırım tiroid ilaçlarını bıraktığım için oldu. Endokrine bi uğrayalım bakalım.![]()
Molfix kullanıyorum çok memnunumKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz
Prima premium care kullandık bu aya kadar ( bi ara değiştirme dürtüsü oldu sleepy aldım ama paketin içinden 5 tane zor kullanabildim çok kalın ve konforsuz geldi bana) bu ay aktif bebeye geçtik.Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz
Sirke ya da zeytinyağı çok iyi geliyomuş bugün bi sirkeyi deneyeceğim bakalım canım. Bir anda olduyaCanim eczaneye danissan bi hani bazi markalarn oluyo ya kepek sampuanlari +losyonlari onlar iyi gelebiliyo bazen