• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende prima kullanıyorum artık çok sık değiştirmiyorum davul gibi oluyor bazen hiç sızmıyor süper

Masmavi giydiriyorum kizmi diyolar Alpi bazen anlam veremiyorum gercekten
Kizimda da ayni sekilde pembe giydiriyodum erkek mi saci yok diyolardii :oha:
Benim kıza da pembe giydirmişim kalpli şapkası var minibüste ilk koltukta oturuyoruz şoför baktı erkek mi çakmak çakmak bakıyor dedi dediğin gibi oha :) yok kız dedim çok oluyor böyle :))

Bende prima kullanıyorum tuhaf tuhaf şeyler yazmışlar, ama üretim burda diye biliyorum neyse boşverelim herkes birşey söylüyor, peki sleepy ile değiştireceğim demişsiniz değişiklik sıkıntı yaratmaz mı bebekte

Benim kıza da pembe giydirmişim kalpli şapkası var minibüste ilk koltukta oturuyoruz şoför baktı erkek mi çakmak çakmak bakıyor dedi dediğin gibi oha :) yok kız dedim çok oluyor böyle :))

Bizimkini de hep erkek saniyorlar ben genelde lacivert ve siyah giydiriyorum ama pembe giydirsem de degisen bir sey yok.
Gecen avmde biri;
Biri; ay cok tatli masallah erkek mi? Adi ne?
Ben; yok kiz adi asya. ama hep erkek saniyorlar.
Biri; Çok yakısıklı büyüyünce daha da yakısikli olacak.
Ben; ?!?!?!?!?!?!?!

Prima aktif bebek kullanıyorum çokta memnunum. İlk 1-2 numaraları premium care kullanmıştım ama prima yenileme yaptı türkiye üretimleri çok bozuldu bu nedenle aktif bebeğe geçtim

Bende prima kullanıyorum tuhaf tuhaf şeyler yazmışlar, ama üretim burda diye biliyorum neyse boşverelim herkes birşey söylüyor, peki sleepy ile değiştireceğim demişsiniz değişiklik sıkıntı yaratmaz mı bebekte
Sleepy denedim sıkıntı olmadı çok şükür. O nedenle değiştirmeye karar verdim

Kızlar kepek önleyici şampuan öneriniz olur mu? Uzun zamandır sarımsaklı şampuan kullanıyodum penta nın. Dönemsel mi nedir anlamadım bir anda kepek oluştu saçımın diplerinde sinir oldum :(

Kızlar kepek önleyici şampuan öneriniz olur mu? Uzun zamandır sarımsaklı şampuan kullanıyodum penta nın. Dönemsel mi nedir anlamadım bir anda kepek oluştu saçımın diplerinde sinir oldum :KK43:
Canim eczaneye danissan bi hani bazi markalarn oluyo ya kepek sampuanlari +losyonlari onlar iyi gelebiliyo bazen

9 gün gecikme ile test yaptım hamile değilim. :kahve:Zaten minik kuzum o kadar afacanki bi ikinciyi daha nasıl kaldırırdım bilmiyorum. Spirali zaman geçmeden halledeyim bari:KK17:

Sanırım tiroid ilaçlarını bıraktığım için oldu. Endokrine bi uğrayalım bakalım.:KK51:
Hadi gòzünaydın bende hala bekliyorum tık yok

Merhaba güzel anneler..biz güne doktorda başladık hastalığımız çok ilerledi öksürmekten helak oldu yavrum ateş de başladı..bronşiolit olmuşuz hava verdiler şimdi eve de cihaz aldık hava vericez sürekli inşallah iyi olur yavrum iki gündür anne sütü dışında ağzına hiçbir şey koymuyor su bile içiremiyoruz dikkat edin kızlar çok fena salgın varmış

Back
X