Insallah iyi gelir bazen bende de oluyo nasil uygulucaz bende deneyim canimSirke ya da zeytinyağı çok iyi geliyomuş bugün bi sirkeyi deneyeceğim bakalım canım. Bir anda olduya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah iyi gelir bazen bende de oluyo nasil uygulucaz bende deneyim canimSirke ya da zeytinyağı çok iyi geliyomuş bugün bi sirkeyi deneyeceğim bakalım canım. Bir anda olduya
Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin pisik ne durumda düzelme varmiMerhaba güzel anneler..biz güne doktorda başladık hastalığımız çok ilerledi öksürmekten helak oldu yavrum ateş de başladı..bronşiolit olmuşuz hava verdiler şimdi eve de cihaz aldık hava vericez sürekli inşallah iyi olur yavrum iki gündür anne sütü dışında ağzına hiçbir şey koymuyor su bile içiremiyoruz dikkat edin kızlar çok fena salgın varmış
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinMerhaba güzel anneler..biz güne doktorda başladık hastalığımız çok ilerledi öksürmekten helak oldu yavrum ateş de başladı..bronşiolit olmuşuz hava verdiler şimdi eve de cihaz aldık hava vericez sürekli inşallah iyi olur yavrum iki gündür anne sütü dışında ağzına hiçbir şey koymuyor su bile içiremiyoruz dikkat edin kızlar çok fena salgın varmış
Amin canım sağol.. pişiğimiz geçmeye başladı çok şükür hametan ve bepanthen iyi geldi gerçekten sağol canım:)Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin pisik ne durumda düzelme varmi
Amin canım çok sağol.Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Rica ederim canim ne demek birbirimize yardimci olmak icin buradayiz cok sevindim gercektenAmin canım sağol.. pişiğimiz geçmeye başladı çok şükür hametan ve bepanthen iyi geldi gerçekten sağol canım:)
kızlar ek gıda faslı nasıl gidiyor? neler yediriyorsunuz kuzulara?
Kovaya ılık su koyup üzüm ya da elma sirkesi koyun biraz saçınızı en son onunla durulayın yazıyodu nette canımInsallah iyi gelir bazen bende de oluyo nasil uygulucaz bende deneyim canim
Evet canım siz de uğraştınız çok geçmiş olsun tekrar şimdi iyileştiniz dimiRica ederim canim ne demek birbirimize yardimci olmak icin buradayiz cok sevindim gercekteninsallah hastaliginiza da cabucak atlatirsiniz bizde yeni atlattık bronsiolit
Tamam canım sagol bende yapayım sonucları paylasırım :))Kovaya ılık su koyup üzüm ya da elma sirkesi koyun biraz saçınızı en son onunla durulayın yazıyodu nette canım
Sağol canım suan iyi Elhamdülillah alerji bölümü koruyucu tedavi başladı bize onu kullanıyoruz bakalım daha hafif atlatması için çünkü bizim hemen hava yolları daralıyo en ufak bi nezlede bileEvet canım siz de uğraştınız çok geçmiş olsun tekrar şimdi iyileştiniz dimi
:))) ben sabah bisküvi yarm yumurta sarısı az peynir ıhlamurla yada suyla ıslatıyorum pekmez koyuyorum elma rendesi veriyorum akşam üzeri öglen corba yogurt az az yiyo genel olarak emiyoruzzaten konuşulmuş önceki sayfalarda hemen okuyorum :)
:))) ben sabah bisküvi yarm yumurta sarısı az peynir ıhlamurla yada suyla ıslatıyorum pekmez koyuyorum elma rendesi veriyorum akşam üzeri öglen corba yogurt az az yiyo genel olarak emiyoruz
Sagol canım 28inde 7aylık olucaz kahvaltı meyve bi ögünde ya yogurt ya corba cok yemiyo bazen bizde de oluyo yedikten sonra gazla birlikte cıkıyo zaten tam Anlamıyla daha doyumluk vermiyorum 1yasa kadar ana besin anne sütü veya formül mama işte emmeyenler içinde reflü de olabilir kızım cok kusardı hala öyle daha reflüsü var gastroya gitcez bizdemaşallah canım kaç aylık. afiyet şifa olsun. ben şimdi meyveli muhallebi verdim iki kaşık yedi. sonra kusuverdi. otururken midesi sıkışıyor çıkıyor yedikleri. genelde bu şekildeyiz. ne yapsam bilmiyorum
Haftada iki üç gün yumurta peynir, her gün yogurt, meyve, buharda sebze karışımı veriyorum. Bebek önderliğinde değil anne usulü gidiyoruz kasikla:)) kereviz ve kıyma denemesi kaldı. Arada bir tavuk suyuna şehriye corbasi yapıyorum. 6bucuk aylığız ağır gelmesin diye arada yapıyorum onu. Kıyma doktor önerisi. Sebzelerine karıştır dedi. Meyve olarak elma muz kivi armut veriyorum. Ayva sevmedi ama tekrar deneyecegim. Bal kabağı gaz yaptı bize. Vitaminini aldın diye çok değil bir küp atacağım ilerleyen zamanlarda tekrar. Sebze olarak patates havuç ıspanak brokoli karnabahar pırasa kuru soğan denedim. Hepsi karışık veriyorum artık. Portakalin tadına batırdım çay kaşığıyla. Aynu şekild e mandalinanın tadına baktirdim. Bugün kuru üzüm yiyordum. Yalasın diye ağzına verdim. Sapir süpür yalandı. Günde iki hurma vermek diye okudum ama bir kere pirinç unu muhallebi yaptım O zamn tatlandırmak için hurma attım. Kemik suyu hazırlamam gerek 8.ayda veririm herhalde. Günde iki ya da üç kez ogun yapıyoruz. Uyumak için emmek istiyor o ara anne sütü içiyor işte. Istediği her vakit emzirmeye devamkızlar ek gıda faslı nasıl gidiyor? neler yediriyorsunuz kuzulara?
Çok geçmiş olsunEvet canım siz de uğraştınız çok geçmiş olsun tekrar şimdi iyileştiniz dimi
Sagol canım dün oglen ciktik. Surup ve 2 ignemiz var. Hava makinasi aldik onlar icin nefes acici ilaclar. Nem makinasi aldik. Bu sabah yine cok hiriltiliydi. Evin nemi cok dusuktu anca toparladik. Kapiya peteklere havlular astim makina calisiyo. Artik baktim olmuyo kettlede calistirdim simdi iyiAmine Busra nasilsinz canim rahatladimi biraz daha kuzucuk
Birde kendini asla suclama senin bi sucun yok biz 1ayda 2kez gecirdik mikroplar bi kirilsa alpinin dedigi gibi kar yagmayinca oda mümkün degil
Huggiesten molfikse gectim memnunumKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz
2 hafta once bogaz enfeksiyonu vardi. Geçen persembeye kadar ilac kullandik. Ama oksuruk artti. Bizde acile gittik orda baska ilac basladik. Cumartesi daha kotuydu özele goturduk başka ilaç verildi. Hep bogaz enfeksiyonu dediler. En son pazardan itibaren cok kotuydu bizde salı gecesi acile gittik orda yatış yapıldı bronşit dediler ama bence bronşitten ote bişey belkide zaturre baslangici bilmiyorum. Gece boyu serum takiliydi. Kan degerlerinde kan gazinda oksijen falan epey dusuktu. O degerleri gorunce korktum. Dun sabah daha iyiydi oglen ciktik. İlac kullabiyoruz on gun sonra tekrar muayene ettircemGeçmiş olsun nasıl başladı Hastalık
Haftada iki üç gün yumurta peynir, her gün yogurt, meyve, buharda sebze karışımı veriyorum. Bebek önderliğinde değil anne usulü gidiyoruz kasikla:)) kereviz ve kıyma denemesi kaldı. Arada bir tavuk suyuna şehriye corbasi yapıyorum. 6bucuk aylığız ağır gelmesin diye arada yapıyorum onu. Kıyma doktor önerisi. Sebzelerine karıştır dedi. Meyve olarak elma muz kivi armut veriyorum. Ayva sevmedi ama tekrar deneyecegim. Bal kabağı gaz yaptı bize. Vitaminini aldın diye çok değil bir küp atacağım ilerleyen zamanlarda tekrar. Sebze olarak patates havuç ıspanak brokoli karnabahar pırasa kuru soğan denedim. Hepsi karışık veriyorum artık. Portakalin tadına batırdım çay kaşığıyla. Aynu şekild e mandalinanın tadına baktirdim. Bugün kuru üzüm yiyordum. Yalasın diye ağzına verdim. Sapir süpür yalandı. Günde iki hurma vermek diye okudum ama bir kere pirinç unu muhallebi yaptım O zamn tatlandırmak için hurma attım. Kemik suyu hazırlamam gerek 8.ayda veririm herhalde. Günde iki ya da üç kez ogun yapıyoruz. Uyumak için emmek istiyor o ara anne sütü içiyor işte. Istediği her vakit emzirmeye devam