• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumda emeklemiyor.ama daha cok normal canim.her cocukta farklı tabi kızım 13 aylik emekledi 16 aylik yürüdü :emir_bebek::emir_bebek:.ablasina çekerse oooo bizim daha cok çok zamanımız var.:KK48::olamaz:
Ooooo baya geç olmuss :KK51: benimkide tembel gibi gerçi ben fazla yere koyamıyorum gazı oluyor koyunca da iyi ozaman endişelenmeme gerek yok ben 6 aylık emeklemişim bana çekmemiş kızım demek ki:KK53:

Her bebek farkli. 1 gun sonra dogan ark kizi 20 gundur emekliyor. Bizimki Emeklemek şöyle dursun daha totosunu kaldiramiyor. Hatta oturuken hep devrilio.
Ama baba - dede- mama- gigi (kedi) diyor. Bye bye yapiyor.
Emeklememesi işime geliyor şu aşamada.

Bebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha :KK43:

Her bebek farkli. 1 gun sonra dogan ark kizi 20 gundur emekliyor. Bizimki Emeklemek şöyle dursun daha totosunu kaldiramiyor. Hatta oturuken hep devrilio.
Hahaha aynen ya totosunu kaldırmıyor benim kızda biara baba diordu unutmus demiyor artık :) maşallah kuzunaa

Maşallah bebişine bizimki arada baba diyor okadar..

Bugün varsa imkanın götür aynı şekilde olduk 1hafta hastaneye gittik geldik hem orda aldık hava hem evde bronşiolit olduk bi anda ilerledi noldu anlamadım cok öksürüyosa vede hırıltı duyuyosanız mutlaka götürün cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
dün acile gittik ama acil doktoru boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.bugun doktorumuza sormadan vermek istemedim iyi ki vermemişim.bogazi temiz mis ama bronsiolit olmuş.hava aldi k ig ne yaptılar.ventolin sürüp verdi artarsa buhar makinesi alıp evde devam edicez.insallah artmaz.
Su dönemde bronsiolit cok yaygınmış.

dün acile gittik ama acil doktoru boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.bugun doktorumuza sormadan vermek istemedim iyi ki vermemişim.bogazi temiz mis ama bronsiolit olmuş.hava aldi k ig ne yaptılar.ventolin sürüp verdi artarsa buhar makinesi alıp evde devam edicez.insallah artmaz.
Su dönemde bronsiolit cok yaygınmış.
Geçmiş olsun çok yaygın evet ya

Back
X