Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumda emeklemiyor.ama daha cok normal canim.her cocukta farklı tabi kızım 13 aylik emekledi 16 aylik yürüdüBebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha![]()

Ooooo baya geç olmussOğlumda emeklemiyor.ama daha cok normal canim.her cocukta farklı tabi kızım 13 aylik emekledi 16 aylik yürüdü.ablasina çekerse oooo bizim daha cok çok zamanımız var.
![]()
Bebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha![]()
Aynen öyle canım kızım büyük ama gecen bogazına barbunya yapıstı rengi değişti o kadar kötü oldum ki Rabbim bi an bile imtihan etmesin yavrularımızlaAynen muzuda 1 yaşından sonra yesin canım ne olcak. Ki muz boğaza yapışan bişey yutmayı beceremezsen riske gerek yok
Emeklemiyoruz bizde bu emekleme illa olcak diye bişey yok canım emeklemeden yürüyen kuzular var :)Bebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha![]()
Amiinn ben çok korkuyorum zaten sürekli bir panik halindeydim ay ay ayyy diye ama elimde değil yaAynen öyle canım kızım büyük ama gecen bogazına barbunya yapıstı rengi değişti o kadar kötü oldum ki Rabbim bi an bile imtihan etmesin yavrularımızla
Barbunya demişken sütüme gaz yaparmı bu ya hala dün akşam yedim gece oğlan mızırdandı çok gazı vardıAynen öyle canım kızım büyük ama gecen bogazına barbunya yapıstı rengi değişti o kadar kötü oldum ki Rabbim bi an bile imtihan etmesin yavrularımızla
Hahaha aynen ya totosunu kaldırmıyor benim kızda biara baba diordu unutmus demiyor artık :) maşallah kuzunaaHer bebek farkli. 1 gun sonra dogan ark kizi 20 gundur emekliyor. Bizimki Emeklemek şöyle dursun daha totosunu kaldiramiyor. Hatta oturuken hep devrilio.
Ama baba - dede- mama- gigi (kedi) diyor. Bye bye yapiyor.
Emeklememesi işime geliyor şu aşamada.
Dogru diyorsun ama işte çevremde görünce emekleyen benm kızdan küçük bi sorayım dedim sizedeEmeklemiyoruz bizde bu emekleme illa olcak diye bişey yok canım emeklemeden yürüyen kuzular var :)
BEnim kızımda emeklemiyor daha erken. Oğlum hiç emeklemedi 12 aylıkken popo üstünde emekliyordu 14 aylık yürüdüBebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha![]()
Maşallah bebişine bizimki arada baba diyor okadar..Her bebek farkli. 1 gun sonra dogan ark kizi 20 gundur emekliyor. Bizimki Emeklemek şöyle dursun daha totosunu kaldiramiyor. Hatta oturuken hep devrilio.
Ama baba - dede- mama- gigi (kedi) diyor. Bye bye yapiyor.
Emeklememesi işime geliyor şu aşamada.
MaşallahhBenim büyük oğlum dizlerini hiç yere koymadan emekledi :) böcek gibi çok tatlıydı![]()
Al bizden de o kadar canım :))katılıyorummEmeklemek için çok erken ki çook nadir emekleyen olur bu aylarda , daha oturamıyor benim minnoş :)
Yapar canım cok az kimyon koymanı tavsiye ederim iyi geliyoBarbunya demişken sütüme gaz yaparmı bu ya hala dün akşam yedim gece oğlan mızırdandı çok gazı vardı
Anladım canım her cocugun gelişimi farklı oluyo gercektenDogru diyorsun ama işte çevremde görünce emekleyen benm kızdan küçük bi sorayım dedim sizede
dün acile gittik ama acil doktoru boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.bugun doktorumuza sormadan vermek istemedim iyi ki vermemişim.bogazi temiz mis ama bronsiolit olmuş.hava aldi k ig ne yaptılar.ventolin sürüp verdi artarsa buhar makinesi alıp evde devam edicez.insallah artmaz.Bugün varsa imkanın götür aynı şekilde olduk 1hafta hastaneye gittik geldik hem orda aldık hava hem evde bronşiolit olduk bi anda ilerledi noldu anlamadım cok öksürüyosa vede hırıltı duyuyosanız mutlaka götürün cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Geçmiş olsun çok yaygın evet yadün acile gittik ama acil doktoru boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.bugun doktorumuza sormadan vermek istemedim iyi ki vermemişim.bogazi temiz mis ama bronsiolit olmuş.hava aldi k ig ne yaptılar.ventolin sürüp verdi artarsa buhar makinesi alıp evde devam edicez.insallah artmaz.
Su dönemde bronsiolit cok yaygınmış.