2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ne guzell iyimiş canım bakayım bende o dediğine mutlaka :))

Sürekli masaj yap. Bizimde öyleydi. Birde çok okuttum bakıcıya babasına süreleri okuduk nazar duası okuduk geçti çok şükür çapaklanma.

Senin bebiş kac aylik

Cok gecmiş olsun canım tekrardan Rabbim acil şifalar versin kimseyi evladıyla imtihan etmesin Rabbim kıyamam kuzuma inşallah cabucak toparlar Allah a emanet olun
İnsallah. Dun gece acilde sabahladik yine

Çok geçmiş olsun benim büyük oğlanda hep boğazdan aşağı inerdi alleji ilacınkullanmak lazım kışın onu dedilermi size
Bugun alerji ilaci basladik. Pazartesi gogus hastaliklarindan randevu aldim. İstanbul tip fakm hastanesine. Ucretli mi bilen var mi acaba

Bebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha
Canım o her çocukta farklı oluyor benim büyük oğlum 4 aylık emeklemeye 9 aylık yürümeye başladı bu 6 ayı doldurdu hâla emeklemiyor ama çok hızlı her yere dönerek gidiyor ve hep kollarından tutarak yürümek istiyor sanırım bu emeklemeden abisi gibi erken yürüyecek

Hanimlar merhaba D vitaminini bebisler kac aylik oluncaya kadar verecegiz bilen var mi ?
Tam hatırlamıyorum ama büyük oğlumda yaşında bırakmıştım galiba sağlık ocağına aşı için gitmiştim orada bıngıldağına baktılar kapanmış artık kullanmaya gerek yok dediler ama 18 aylikta olabilir ya

inşallah geçer. ben niyeyse bu zamana kadar ihmal ettim masajı. 1 aydır daha düzenli yapıyoruz ama dediğin gibi yaptırmak istemiyor.

Ben sebze ile basladim seviyor meyve ile baslanirsa sebze zor oluyor diye okudum bir komsumuzda da oyle olmus sebze yemiyormus oyle birsey mi her seferinde mi kusuyor

sebze de verdim meyve de. önce sebze verdim hatta ama çok severek yemedi meyve daha çok sevdi. ne verirsem vereyim fazla durmuyor midesinde. otururken midesi sıkışıyor kusuyor. oturmaya alışamadı hala. anne sütü de öyle mesela. emdikten sonra oturtursam çıkıyor içtikleri

Reflü olabilir cnm ya dr ona göre bi tedavi verse

Benimki de çabuk kusar günde kaç kere üst değiştirdiğim belli değil bir de yatıp kalkınca da terliyor değişiyor , ben emince hemen kaldırmıyorum veya oturtmıyorum midesinden de tutturmuyorum kimseye kucağa alınca oradan kavranırsa hemen kusuyor ,

Kızlar kızımın 2gecedir yüksek inatcı düşmeyen ateşi var dün saglık ocagına gittik antibiyotik öksürük surubu yazdı dönüşümlü ates düşürücüleri veriyorum kuzum soldu bi anda bugün sabaha karsı da bebiş ateşlendi öksürükte var götürcem bakalım ne diycek dr Rabbim acil şifalar nasip eylesin hasta kuzularımıza esim de iş seyahatinde biraz bunaldım sanırım agladım ama bu seferde dedim kendime sacmalama senin güçlü olman lazım bu cocukların sana ihtiyacı var!
Hastalık saglıgın zekatıymış saglıgımızın kıymetini bilebiliriz inşallah

Geçmiş olsun şu kış bir bitseydi

Hepsiburadadan almıştım canım kendi sitesinde de satılıyor pilsanın. 10mm gayet kalın aklı kalmıyo insanın
Bundan bende alayım canım koyamıyo insan yere üşütecek mi napcak evimin ısısı iyi ama yer ne kadarda olsa serin oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…