- 1 Mayıs 2014
- 257
- 277
- 103
Insaallah gelit devamibiraz ugrasicam nasibinde varsa kasikla da olsa icsin isterim tabi kiGeldiyse devamı gelir canım. Düzenli sağım yap en azından biberonla verirsin. Saatte bir ya da 2 saatte bir sağ ama gecede sağmaya çalış bak gör nasıl artacak. Ne mutlu sana mucize gerçekten
Ben aşıdan sonra bakıcıya bıraktım. Çoluk çocuk acısını hissetmiyor, onlarla çok keyifli vakit geçiriyor. Evde bana mizirdanip duruyor. Ondan aşıdan sonra hep gezmeye götürüyorum:)))) bizimki çok şükür masallah diğer aşılar gb geçti. Bence ateş olmazdı ama bakicimiz panikledi ateş düşürücü verelim bence dedi. Ben kendi cocuklarima aşıdan sonra hemen verirdim dedi. Biraz bekleyim veririz dedim. Aradı ateşi çıkacak gb dedi. Yarim çay kaşığı ver o zaman dedim. Önlem amaclı verdik. Diğer aşılarda hiç vermemiştim. Ark konuştum her aşıdan sonra veriyoruz dediler. Hadi bir seferden bir şey olmaz dedim verdim bende. Sende herkes gb yapbilirsin. Aşıdan hemen sonra verip risk aklayabilirsin. Ben ateş olursa vermeyi doğru buluyorum. Oto düşün iyi olsun inşallah. Son asi yalıyor o zaman çok ağladı. Gerisi normaldi. Benimki kalabalık ortam sevdiğinden aşıdan sonra kalabalığa sokuyorum hemen. Bebiş neyi seviyorsa onu yapın sonrasında. Rahat geçer inşallah. 6ay aşısı zor diye okuyup gitti. Çok şükür rahat atlattık bizInsaallah gelit devamibiraz ugrasicam nasibinde varsa kasikla da olsa icsin isterim tabi ki
Afiyet olsun kuzuya. Ben de bugün herobabynin peynirli pekmezli tahilli muhallebisini ald m. Kahvaltıda vereceğim bakalım ne tepki verecek. Bisküvi tarifi aldim hala yapamadim. Hippnin alacaktım bugün unutmuşum. Yarına yaparım insallah:)Kızlar bebişime hergün artık bir cicibebeyi anne sütünde ezip veriyorum.tek severek yediği şey o.
Sagolasin canim aynen cok haklisinGecmis olsun canim.Yalniz kalinca cok bunaltici oluyor,aksiliklerde ust uste geliyor nedense.Anneyiz gucluyuz.Aglasak da soylensek de ustesinden geliyoruz bir sekilde.Moralini guclu tut.
Amin canim insallahh
Merhabalar benim bebegimin de pazartesi altinci ay asisi var kac kilo ve boyu kac sizin bebeginizin. Ek gidaya basladiniz miGeldiyse devamı gelir canım. Düzenli sağım yap en azından biberonla verirsin. Saatte bir ya da 2 saatte bir sağ ama gecede sağmaya çalış bak gör nasıl artacak. Ne mutlu sana mucize gerçekten
Merhabalar benim bebegimin de pazartesi altinci ay asisi var kac kilo ve boyu kac sizin bebeginizin. Ek gidaya basladiniz miInsaallah gelit devamibiraz ugrasicam nasibinde varsa kasikla da olsa icsin isterim tabi ki
Cok sagol canim riske atamayacagim ben de zaten enteresan olarak bizde ikinci ve dorduncu ay asisi ates pek yapmamisti ama birinci ay asisi yapmisti kimsede yapmayan asi bunda da devami varmis bizim cok ateslenmememiz gerek atopik dermatit var ates olunca vucut kizarip daha cok kasiniyo insaallah bi hayirla atlatiriz bakalim biz de...Ben aşıdan sonra bakıcıya bıraktım. Çoluk çocuk acısını hissetmiyor, onlarla çok keyifli vakit geçiriyor. Evde bana mizirdanip duruyor. Ondan aşıdan sonra hep gezmeye götürüyorum:)))) bizimki çok şükür masallah diğer aşılar gb geçti. Bence ateş olmazdı ama bakicimiz panikledi ateş düşürücü verelim bence dedi. Ben kendi cocuklarima aşıdan sonra hemen verirdim dedi. Biraz bekleyim veririz dedim. Aradı ateşi çıkacak gb dedi. Yarim çay kaşığı ver o zaman dedim. Önlem amaclı verdik. Diğer aşılarda hiç vermemiştim. Ark konuştum her aşıdan sonra veriyoruz dediler. Hadi bir seferden bir şey olmaz dedim verdim bende. Sende herkes gb yapbilirsin. Aşıdan hemen sonra verip risk aklayabilirsin. Ben ateş olursa vermeyi doğru buluyorum. Oto düşün iyi olsun inşallah. Son asi yalıyor o zaman çok ağladı. Gerisi normaldi. Benimki kalabalık ortam sevdiğinden aşıdan sonra kalabalığa sokuyorum hemen. Bebiş neyi seviyorsa onu yapın sonrasında. Rahat geçer inşallah. 6ay aşısı zor diye okuyup gitti. Çok şükür rahat atlattık biz
Sagol canım amin inşallah
Ben onu kullanıyorum şöyle , yarım yumurta sarısı bir çay kaşığı labneyi eziyorum su ile karıştırıp bu mamadan en son bir çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi karıştırıp veriyorum bir kassenin 1/8 ancak oluyor az ama yeterli şuanda fazlasını yemiyorAnneler merhaba. Hero aby sütlü peynirli pekmezli deneyimimizi anlatayım. Kızım sade olarak hiç sevmedi:)))) kahvaltı seven çocuğum yedi ama yoklukta gider anne diye bakarak:)))) ben eski usül kahvaltımda devam edeceğim. Yumurta sarısı peynir su/süt ile karıştırıp veriyorum. Yumurta yogurt karışımı bayılarak yiyor. Bebe bakıcısı eklemeyi düşünüyorum artık. Yarına yumurtanın içine bu mamadan karıştırayım bakalım. 8 tahilli faydalı al dediler deneyelim dedik pek sevmedi. Kavanozları severek yiyor. Meyve sebze ayırt etmiyor. Bir-ac evde bulunduruyorum. Sabahtan akşama kadar dışarıda olacaksak ise yariyorlar. Kahvaltı önerilerine acigiz:))
Sag ol canim. Benimki emiyor ama yetmiyor artık herhalde üzerin e bir yumurta sarışını bitiriyor. Ama anlamadığım nokta su: madem süt yetmiyor gece sadece iki kere uyanıyor. Ywtmmmmmmese daha fazla uyanır. Uyandığında da tam emiyor diyemem beni koklaya koklaya uyuyor. Sadece kucağını istiyor. Akşam en geç 7 de yemek işini bitiriyorum. Son ra hep emiyor.Ben onu kullanıyorum şöyle , yarım yumurta sarısı bir çay kaşığı labneyi eziyorum su ile karıştırıp bu mamadan en son bir çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi karıştırıp veriyorum bir kassenin 1/8 ancak oluyor az ama yeterli şuanda fazlasını yemiyor
Benimkide emiyor bir düzen var diyemem bizde de bugn kahvaltı vermedim birazcık çorba içti o kadar hep memedeydi bugun gece de çok kalkıyor ağız alışkanlığı olmuş. Açlıktan değil zaten sütün geldiği emdiğinş anlıyorumSag ol canim. Benimki emiyor ama yetmiyor artık herhalde üzerin e bir yumurta sarışını bitiriyor. Ama anlamadığım nokta su: madem süt yetmiyor gece sadece iki kere uyanıyor. Ywtmmmmmmese daha fazla uyanır. Uyandığında da tam emiyor diyemem beni koklaya koklaya uyuyor. Sadece kucağını istiyor. Akşam en geç 7 de yemek işini bitiriyorum. Son ra hep emiyor.
Çok teşekkürler canim.
Sagol canim iyiyim bende msjlari okuya okuya indim en son msj senin msjinmis. Tesekkur ederim sordugun icin misafirim vardi 4 gundur yatili bugun gittiler. Aklim burdaydi ama vakit bulamadim girmeye.Al_pi canım yoksun bi kac gündür nasılsın iyimisin merak ettim bilgisi olan varmı kızlar
Rica ederim canim bende merak ettim Kizim toparlamaya basladi oglum sabahtan beri atesliydi yeni düstü insallah cikmaz bu arada bende hastalandim atesm var heryerim agriyo cocuklardan banada gecti annemlerde hasta esimle idare etmeye calisiyoruz ama dinlenemiyorum hicSagol canim iyiyim bende msjlari okuya okuya indim en son msj senin msjinmis. Tesekkur ederim sordugun icin misafirim vardi 4 gundur yatili bugun gittiler. Aklim burdaydi ama vakit bulamadim girmeye.
Senin kuzu nasil oldu msjlari okudum ama yazamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?