Canım soğukkanlı kalmak en iyisi. Öfkeli beyinde mantık devre dışı kalıyor. Sen en doğrusunu yapmışsın zaten, bırak biraz soğusun olay. Sonra ne konuşacağını düşünürsün ama hazır olmadan konuşma bence.tesekkur ederım hepınıze ılgınız ıcın bugun eşim işte gece gelcek ben de ıse gıttım hıc dusunmedım kendımı ıse verdım geldım kzıımı doktora goturdum 6.hastalık olmustuk ateş ve dökuntu cok şukur ıyılesmış gunlerdır kotuydu kendımı kızıma verdım telefonlalrını da acmadım ama ılla kı eve gelcek smdılık dusunmedım bırsey ama sakın kafayla dusuncem okadar yoruyorkı bebekler dusunmeye bıle vaktım olmuyor ama saygım hıc kalmadı ona karşı neden bu erkekler boylegüzel bır kadınım bıraz kılo alsam da hala sokakta bıle dönup bır daha bakarlar o bıle farkında hala yasımdan cok cok kucuk gosterırım dunyalar guzelı bır kızı var çok şukur gecınıyoruz demekkı benı artık sevmıyor dıye dusunuyorum artık herseyın hayırlısı
Bir de arkadaşlar söylemiş yuva kolay kurulmuyor. Ben de görümcem yüzünden bir kriz yaşıyorum şuan. Zehirli sarmaşık gibi içimi bulandırdı, bıktım bu şahıstan ama fevri olmamaya çalışıyorum. Oğlumu düşünüyorum. Evlilik zorlu bir yolculuk gibi. Arabanızın lastiği patlamışsa görmezden gelerek yola devam edilmez. Arkada bir minik te oturuyor artık, inip bir bakmak lazım lastik ne durumda onarılabilir mi diye.
Konu o veya bu sen kendini suçlayacak bir durum arama. Erkeklerin %90 ı çok aşırı ilgi bekleyen, herşey burnunun dibinde bile olsa kendi ailesiyle olayları duymazdan gelen, suçu varsa bastırmaya çalışan, %100 kesin delille yakalanmadığı sürece inkar eden insanlar . Sen Eminim güzelsin , akıllısın, sakinsin, ağır başlısın, güzel bir kızın da oldu. Eee bu adamlar daha ne istiyor tövbe tövbe. Evinde ne eksik? Muhtemelen sahip olduklarının değerinin farkındalığı eksik. Bizde eksik birşey Yok.