• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım hepınıze ılgınız ıcın bugun eşim işte gece gelcek ben de ıse gıttım hıc dusunmedım kendımı ıse verdım geldım kzıımı doktora goturdum 6.hastalık olmustuk ateş ve dökuntu cok şukur ıyılesmış gunlerdır kotuydu kendımı kızıma verdım telefonlalrını da acmadım ama ılla kı eve gelcek smdılık dusunmedım bırsey ama sakın kafayla dusuncem okadar yoruyorkı bebekler dusunmeye bıle vaktım olmuyor ama saygım hıc kalmadı ona karşı neden bu erkekler boyle :KK43: güzel bır kadınım bıraz kılo alsam da hala sokakta bıle dönup bır daha bakarlar o bıle farkında hala yasımdan cok cok kucuk gosterırım dunyalar guzelı bır kızı var çok şukur gecınıyoruz demekkı benı artık sevmıyor dıye dusunuyorum artık herseyın hayırlısı
Canım soğukkanlı kalmak en iyisi. Öfkeli beyinde mantık devre dışı kalıyor. Sen en doğrusunu yapmışsın zaten, bırak biraz soğusun olay. Sonra ne konuşacağını düşünürsün ama hazır olmadan konuşma bence.
Bir de arkadaşlar söylemiş yuva kolay kurulmuyor. Ben de görümcem yüzünden bir kriz yaşıyorum şuan. Zehirli sarmaşık gibi içimi bulandırdı, bıktım bu şahıstan ama fevri olmamaya çalışıyorum. Oğlumu düşünüyorum. Evlilik zorlu bir yolculuk gibi. Arabanızın lastiği patlamışsa görmezden gelerek yola devam edilmez. Arkada bir minik te oturuyor artık, inip bir bakmak lazım lastik ne durumda onarılabilir mi diye.
Konu o veya bu sen kendini suçlayacak bir durum arama. Erkeklerin %90 ı çok aşırı ilgi bekleyen, herşey burnunun dibinde bile olsa kendi ailesiyle olayları duymazdan gelen, suçu varsa bastırmaya çalışan, %100 kesin delille yakalanmadığı sürece inkar eden insanlar . Sen Eminim güzelsin , akıllısın, sakinsin, ağır başlısın, güzel bir kızın da oldu. Eee bu adamlar daha ne istiyor tövbe tövbe. Evinde ne eksik? Muhtemelen sahip olduklarının değerinin farkındalığı eksik. Bizde eksik birşey Yok.

O zaman bir koca derdi de benden gelsin.
Bizimkinin farklı olarak gözü dışarda değil ama kendinde de değil.
Çocuk doğduktan sonra depresyona girdi. Kabullenemedi. Oysaki benden daha çok istiyordu. Sorumlulugu kaldiramamismis. Yemeden içmeden kesildi hayalet gibi dolasti 2 ay. Cocugun suratina bile bakmiyordu(yüzüm yok ben nasil babayim diyordu). 2 ayda 20 kilo verdi. Sonra annem bizimle yasamaya baslayinca azicik olan sorumlulugunu da uzerinden atti daha beter oldu. Sabahlari kusarak kalkti, 1 kelime dahi konusmadi.
Ve sonunda dayanamayip psikiyatriste gitti. Simdi haplarin etkisiyle biraz iyi.ilaclar uyku yapmaz dedi dr ama hafta sonu bir uyuyor 20 saat.kalan 4 saatte de sigara iciyor. Ben cıldıriyorum evde.
Ama 7 aydir hem bebege hem esime hem kediye bakiyorum, her seyi bnm dusunmem gerekiyor cunku esim dusunme yetisini kaybetti:KK66: bir de annemin gonlunu hoş tutmam lazim ki gitmesin:KK66:) anlayacaginiz baya yoruldum. Esim resmen rol caldi benden dogum sonrasi depresyonuna girme luksum bile yoktu:KK66:
Eski halini çok özlüyorum, evde eşim varmıs gibi degil o da buyuk bir bebek gibi suan, ilaçların etkisiyle bizde de cinsellik yok, o bile onemliymis;))
Dertler türlü türlü ama hepsi geçecek insallah hayirlisiyla. Her sey cok guzel olacak.

Madem dertleri döküyoruz ben size bir dert anlatayım. Evlilik Arife’sinde ikimizinde pek birikimi yoktu ve bir sürü extra masraf bizi borca soktu. Görümce yurt dışında biz düğünü Ankara da yapacağız. Gelemem biz düğüne gelemeyiz dedi. Onca dil döktük sonunda kardeşine maddi durumum iyi değil demiş. Samimi olduğunu düşünüp kızına ve kendine uçak biletlerine kadar aldık jest olsun aramızda olsunlar düğünde diye. Havayolu şirketini bile iyisini seçtik rahatına düşkündür çünkü!!. Bu kadın yine de düğüne gelmedi. Her yere vızır vızır uçan kadın uçağa biner binmez fenalaşmış!!, inmek zorunda kalmışlar. Ben hayatımda böyle kazık yemedim. Eşimle düğün öncesi birbirimize girdik , ayrılıyorduk. Eşim ne var rahatsızlanmış insanlık hali dedi!! Ardından iki ay sonra sessiz sedasız bizi çağırmadan nikah kıyıp sıkı durun Küba ya gitti maddi durumu olmayan kadın. Eşime bunu söyleyince yine ne var gitmesin mi gider diye yaklaştı olaya . Konu ailesiyle mantık dışı hep.Her türlü şakası yılan gibi beni sokuyor. Muhattap almıyorum ama eşimin öylece izlemesi bizi yine birbirimize soktu. Oğlumun adına kadar saygısızca dalga geçti. Böyle bir insan Yok!

Son düzenleme:
Hmm bu kadına sinirimden sütümde kesilmişti. Kendi kızının adı da kızılderili dilinde seni seviyorum demekmiş, uydurukluğun son örneği. Ben ağzımı bile açmadım çünkü kırar insanı . Beğenmiş banane! Yani herkesin derdi varda ne kadarı çekilir ne kadarı çekilmez çocukta var artık 50 kere üzerinde düşünmek boynumuzun borcu oldu.

Canım soğukkanlı kalmak en iyisi. Öfkeli beyinde mantık devre dışı kalıyor. Sen en doğrusunu yapmışsın zaten, bırak biraz soğusun olay. Sonra ne konuşacağını düşünürsün ama hazır olmadan konuşma bence.
Bir de arkadaşlar söylemiş yuva kolay kurulmuyor. Ben de görümcem yüzünden bir kriz yaşıyorum şuan. Zehirli sarmaşık gibi içimi bulandırdı, bıktım bu şahıstan ama fevri olmamaya çalışıyorum. Oğlumu düşünüyorum. Evlilik zorlu bir yolculuk gibi. Arabanızın lastiği patlamışsa görmezden gelerek yola devam edilmez. Arkada bir minik te oturuyor artık, inip bir bakmak lazım lastik ne durumda onarılabilir mi diye.
Konu o veya bu sen kendini suçlayacak bir durum arama. Erkeklerin %90 ı çok aşırı ilgi bekleyen, herşey burnunun dibinde bile olsa kendi ailesiyle olayları duymazdan gelen, suçu varsa bastırmaya çalışan, %100 kesin delille yakalanmadığı sürece inkar eden insanlar . Sen Eminim güzelsin , akıllısın, sakinsin, ağır başlısın, güzel bir kızın da oldu. Eee bu adamlar daha ne istiyor tövbe tövbe. Evinde ne eksik? Muhtemelen sahip olduklarının değerinin farkındalığı eksik. Bizde eksik birşey Yok.
evet yuv kolay kurulmuyor ondan hemen basıp gıdemıyoruz malesef dedıgın nekadar da dogru tam delılle yakalanmadıgı surece masum ve ınkar edıyor hatta ıste cıkıyor ben abartıyormusum özur bıle dilemedı neyım ekaik hıcbırsey tek eksıgım fazla fedakarlık yapmıs olmam okadar cok etrafımda akıllı duzgun erkekler varken gıttım esimi sectım ve mutsuzum esimin maddı durumu pek ıyı degıl benım ondan fazla maas almam bıle uzuyor onu kaldıramıyor oysa ki evlenırken bunları sorun edecegını dusunmedım sadece sevdim hallolur sandım meger değilmiş hersey onemlıymıs erkekler kadınlardan iş konsuunda da ustun olmalıymış bence yaşadım gördüm tekrar ogunlere dönsem kendı hayatıma göre bırıyle evlenırdim şimdi gerı dönüşü yok ama kızım var yanı anlayacagın eksıklıgım değil fazlalığımı kaldıramadı

Madem dertleri döküyoruz ben size bir dert anlatayım. Evlilik Arife’sinde ikimizinde pek birikimi yoktu ve bir sürü extra masraf bizi borca soktu. Görümce yurt dışında biz düğünü Ankara da yapacağız. Gelemem biz düğüne gelemeyiz dedi. Onca dil döktük sonunda kardeşine maddi durumum iyi değil demiş. Samimi olduğunu düşünüp kızına ve kendine uçak biletlerine kadar aldık jest olsun aramızda olsunlar düğünde diye. Havayolu şirketini bile iyisini seçtik rahatına düşkündür çünkü!!. Bu kadın yine de düğüne gelmedi. Her yere vızır vızır uçan kadın uçağa biner binmez fenalaşmış!!, inmek zorunda kalmışlar. Ben hayatımda böyle kazık yemedim. Eşimle düğün öncesi birbirimize girdik , ayrılıyorduk. Eşim ne var rahatsızlanmış insanlık hali dedi!! Ardından iki ay sonra sessiz sedasız bizi çağırmadan nikah kıyıp sıkı durun Küba ya gitti maddi durumu olmayan kadın. Eşime bunu söyleyince yine ne var gitmesin mi gider diye yaklaştı olaya . Konu ailesiyle mantık dışı hep.Her türlü şakası yılan gibi beni sokuyor. Muhattap almıyorum ama eşimin öylece izlemesi bizi yine birbirimize soktu. Oğlumun adına kadar saygısızca dalga geçti. Böyle bir insan Yok!

Hmm bu kadına sinirimden sütümde kesilmişti. Kendi kızının adı da kızılderili dilinde seni seviyorum demekmiş, uydurukluğun son örneği. Ben ağzımı bile açmadım çünkü kırar insanı . Beğenmiş banane! Yani herkesin derdi varda ne kadarı çekilir ne kadarı çekilmez çocukta var artık 50 kere üzerinde düşünmek boynumuzun borcu oldu.
cidden nekadar düsüncesiz bır ınsanmış görümcen sen okadar incelik yap ve düğüne gelmesin öylemı çok haklısın delirmekle yakında mı oturuyorsunuz en ıyısı fazla görusmemek ne yapıyorsa yapsın! Benim eşimin ailesı de cok ıyı dıye dusunurdum ıyıler ama bıraz değişik ınsanlar evlılık gercekten zor baskasının aılesıne alısmak cok zor bır de dedıgın gibi korurlar aılelerının her bıreyını erkekler suclu oldugunu bılseler bile gecenlerde kızım hastaydı ateşlendı 3 gun bende hastaydım kayınvalıdem bızde kaldı kımsem yok dıye ama bana neler dıyor kzım sen otur allah askına ben yaparım evı toplarım dedi yapma dedım temızledı topladı banyoda eşime dıyor kı ev de cok dagınık aldıgını yerıne koymuyor dıye eşimi dolduruyo ben şok! Bısey demedım ama allaha havale ettım hastayız ya öluyoruz ev ısı yapabılsem yemek yapabılsem sen neden geldin ozman zaten ben sana yap mı dedim bu ne ıkılı oynamak

evet yuv kolay kurulmuyor ondan hemen basıp gıdemıyoruz malesef dedıgın nekadar da dogru tam delılle yakalanmadıgı surece masum ve ınkar edıyor hatta ıste cıkıyor ben abartıyormusum özur bıle dilemedı neyım ekaik hıcbırsey tek eksıgım fazla fedakarlık yapmıs olmam okadar cok etrafımda akıllı duzgun erkekler varken gıttım esimi sectım ve mutsuzum esimin maddı durumu pek ıyı degıl benım ondan fazla maas almam bıle uzuyor onu kaldıramıyor oysa ki evlenırken bunları sorun edecegını dusunmedım sadece sevdim hallolur sandım meger değilmiş hersey onemlıymıs erkekler kadınlardan iş konsuunda da ustun olmalıymış bence yaşadım gördüm tekrar ogunlere dönsem kendı hayatıma göre bırıyle evlenırdim şimdi gerı dönüşü yok ama kızım var yanı anlayacagın eksıklıgım değil fazlalığımı kaldıramadı
Kendini iyice bir dinle, hayat aceleye karar almaya gelmez. İçindeki artıları eksileri tart. Bu adamın iyi yanlarını da düşün hatırla. Ama yüzgöz olmadan kendini bu olaydan sonra nasıl hissettiğini ona kavratman lazım. Nereye varmak istiyor? Söyledikleri davranışlarıyla örtüşüyor mı bunları en iyi sen değerlendirirsin. Bir süre ondan uzakta düşünmek işe yarayabilir. Özlem , sevgi hissedebilirsin uzakta. Seni seviyoruz , üzme kendini. Sen en doğrusunu bilirsin , yaparsın. Her zaman desteğiz.

İnşallah olmaz canım ya kıyamam bizim de akıntı cok fazla öksürüyo baya bi
Demekki normal bizimde bu durumumuz bende dr a gitmeyi bile düşünüyodum :)
Kac günlüğüne gidiyo eşin? Üzülme inşallah cabucak gecicek görümcen geliyo güzel vakit gecirin sizde yapın pasta börek cay kahve gezme tozma vakitt gecir güzelce inşallah
Şükür ilerlemedi şimdilik canım.
Muhtemelen normal doğumdan sonra içerde kalanlar gidiyo sanırım
14 gün yok :( küçük görümcemi seviyorum ama şimdi o kalmaya geldiğinde kaynanamda kızımı görmeye gelince kalmak falan ister diye korkuyodum. Katlanamıyorum kadına. Zamanında yapmadıkları ve beni sinir etmeleri geliyor aklıma hala içim soğumadı. Eşime çok bağlıyım bide o yokken çok eksik hissediyorum kendimi. En zor zamanlarımı onun desteğiyle aştım aşıyorumda

benım de oyle hamıleyken baktıgı seylerın fotosunu cekmıstım senınkı gibi herkese rezıl edecegımı soyledim cok agladı benı bırakma bırsey yapmadım dıye affetmıstım ama yıne de ıcım acıyordu bırdaha yapmıycaktı guya smdı ufak da olsa yaptı ama ona gore yine uste cıkmaya calısıyor nevarmıa yaptıgında meraktan bakmıs reklamda görup yanımdan ayrılmıyormus gece gunduz kımseye bakmıyormuş ama benım ona karsı sevgım bıttı galıba en kotusu de bu! Kızım olmasa cooktan gıderdım ben de kıyamıyorum ama kızım ıcın de ne tedavıler gecırdım belkı de allah ondan ayrılmam ıcın bana evlat vermemıstı gostermek ıcın ama ben ısrar
Ettım bebegım olması ıcın,psıkolojık baskı bana da yapıyor allahtan işim var maasım var ama yıne de bebek olduktan sonra maddı sıkkıntılarımız basladı erkekler maddı sıkıntıya da kaldıramıyor ondan da bunalıyorlar bıze saldırıyorlar psıkolojık olarak
Psikolojik baskı en kotusu...
Kızlar solomobaby kanguru kullananlar memnun mu acaba..
Almayı düşünüyorum insaAllah..

Amine Busra Amine Busra geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce şifasını versin InşaaAllah.
Sagolasin. Bizim kanguru solomom baby memnunuz

Eski gunlere bakarsan asla mutlu olamiyorsun. Ama hâla bugununu mahvediyorsa ona izin verme

Ne kadarda doluymuş herkes. Önce M Maya_06 nin yazdığını okuyunca yorum yapmak istemedim ama ben kesinlikle erkeklerin ilgisiz kalınca gözlerinin dışarıya kaymasına anlam veremem ve kaldıramam. Eşim benden habersiz yaptıysa yapıyorsa Allah büyük görüyordur. Ama erkek kadını yok bunun. Biz çocuk gördükten sonra çok mu ilgi görüyoruz kocalardan hayır. Ee bizimde mi gözümüz dışarı kaysın o zaman. Ama şunu biliyorum evlilikle ilgili maddiyat ve cinsellik düzgün olmadı mı o evlilik çatırdıyo cidden. Çok şükür durumumuz iyi ama geçtiğimiz aya kdar cinsellik namına birşey yoktu aramızda. Ben hiç istememiştim o zamana kadar eşimde buna alışmış oda hiç yaklaşmamaya başlamıştı. Üzerne melisanın uyku sorunu iyice bitirmişti beni. 2 hafta önce bizde atıştık kızgınlıkla bisürü şey söyledim. Ama şükürler olsun eşim büyütmedi zor zamanlar geçirdiğimi biliyordu. Ailesi konusunda da zamanında çok üzüldüğümü bildiği için ne desem bişi demez.
Demem o ki M Maya_06 öfkeyle hareket etme ben dayanamazdım ama sen sakin olmaya çalış. Ve mutlaka uzak kal bi kaç gün o üste çıkmaya çalışan eşinde kendine bi gelsin

vesselam_ vesselam_ benim kanguruda ondan memnunum ama sadece sana dönük kullaniliyor sagliklisida oymus ama yinede bilmiyorsa disariya dönükte kullanmak isterim diyorsan baska bak.

Tüm bu anlatilanlarin üzerine bebisleri uyutunca sahangillerin gelin kaynana atismalarını izleyin:))) eşim açtı ben gülmekten kırıldim. O derece güldüm ki kızı uyandiracagim diye korktum:))) yasadiklatinizdan bir nebze uzaklaşirsinız inşallah.

cidden nekadar düsüncesiz bır ınsanmış görümcen sen okadar incelik yap ve düğüne gelmesin öylemı çok haklısın delirmekle yakında mı oturuyorsunuz en ıyısı fazla görusmemek ne yapıyorsa yapsın! Benim eşimin ailesı de cok ıyı dıye dusunurdum ıyıler ama bıraz değişik ınsanlar evlılık gercekten zor baskasının aılesıne alısmak cok zor bır de dedıgın gibi korurlar aılelerının her bıreyını erkekler suclu oldugunu bılseler bile gecenlerde kızım hastaydı ateşlendı 3 gun bende hastaydım kayınvalıdem bızde kaldı kımsem yok dıye ama bana neler dıyor kzım sen otur allah askına ben yaparım evı toplarım dedi yapma dedım temızledı topladı banyoda eşime dıyor kı ev de cok dagınık aldıgını yerıne koymuyor dıye eşimi dolduruyo ben şok! Bısey demedım ama allaha havale ettım hastayız ya öluyoruz ev ısı yapabılsem yemek yapabılsem sen neden geldin ozman zaten ben sana yap mı dedim bu ne ıkılı oynamak
Amaaaan boşver. Hepsi aynısını söylüyor. Ben daginik seviyorum böyle mutluyum boyle seviyorum diyorum yüzüne. Ama diyor gerisini dinlemiyorum:)))) en güzeli duymazdan gelmek. Ben dinleyip sınır olup catlayacagima o catlasın :)))

Şükür ilerlemedi şimdilik canım.
Muhtemelen normal doğumdan sonra içerde kalanlar gidiyo sanırım
14 gün yok :KK43: küçük görümcemi seviyorum ama şimdi o kalmaya geldiğinde kaynanamda kızımı görmeye gelince kalmak falan ister diye korkuyodum. Katlanamıyorum kadına. Zamanında yapmadıkları ve beni sinir etmeleri geliyor aklıma hala içim soğumadı. Eşime çok bağlıyım bide o yokken çok eksik hissediyorum kendimi. En zor zamanlarımı onun desteğiyle aştım aşıyorumda
İnşallah kalmaz canım o zamn.
Bende eşime cok baglıyım aynı sen gibi her konuda en büyük destegim kendisi cumartesi geldi zaten haftaya tekrar gitmem gerekebilir diyo ben şimdiden telaşlandım 2cocukla evdede destegi cok büyük o gidince bocalıyorum resmen

Eski gunlere bakarsan asla mutlu olamiyorsun. Ama hâla bugununu mahvediyorsa ona izin verme
bu çizgisinden hiç şaşmadı ki. Bilerek yapıyor . Oğlum genelde sakin bebek. Akıllı sizinki, benim kızlar fenaydı falan derken Eşim, annesine benzemiş deyince acı bir kahkaha patlattı ardından ağzını yuvarlayarak “öveet övett tabi annesi pek Akıllı “ dedi. Eşim imayı anladığı halde anlamazdan geldi. Ben sarışınım bana sataşmak için oğlumun rengini kullanıyor. Anlatsam burdan çin e yol olur. Eşim Duymuyor bile. Yüz göz olmamak için duymazdan gelip sonra eşime patlıyorum. İlk çocuğu evlilik dışı ve adam tüymüş, kendi dışlanmış Sorunlu bir tip @yellu bizim maddiyat ve cinsellik sorunsuz. Hatta diğer ablada bizi yoluyor maddi. Abllarıyla ilgili rest çekersen benle kavga ediyor. Ablalarım böyle ben ne yapayım diyor .Tam şaka hakkaten.

vesselam_ vesselam_ benim kanguruda ondan memnunum ama sadece sana dönük kullaniliyor sagliklisida oymus ama yinede bilmiyorsa disariya dönükte kullanmak isterim diyorsan baska bak.
Yaa herkesin kendi tercihi saygı duyarım ama
Geçenlerde denk geldi dışa dönük koymuş çocuğu o kadar tuhaf duruyorduki çocuk emanet gibiydi kafa dışarıya sallanmış
Çocuğu alıp toplayasım geldi resmen.
Bende dedimiçinden böyle çocuk mi konulur bilmiyordum,demek öyle daha saglikliymis..
Tamamdır canım alacam insAllah.
Dişleri çıksada rahatlasak
Bu aralar hep kucaktayiz..
Sac baş yoluyoruz bizde..
Geri geri gidiyor bizimkide;)
Sennkiyle aynı şeyler yaşıyoruz hemen hemen.
Etrafında dönüyor,
Bir yerden bi yere surunerek gidiyor
adim atma çalışmaları yapıyoruz çok tatlı..
Gelgel baybay yapıyor
Gelgel ilk kelimesi oldu :-)

Acik acik konusmak gerek aslinda.. esimle bende sevgililikte ve evlendikten sonra birkac sıkıntı yaşadık. En son hamileyken sosyal paylaşım sitesinde bir profile baktigini gordum. Benim hatam susmak, susarak tavir yapmak oldu. Ama şöyle de bisey var ben zaten surekli psikolojik şiddet goruyorum esimden. Suan kizim hasta inan hâla bana psikolojik baski uyguluyo. Bende kızım için dayanmaya calisiyorum. Nereye kadar bilmiyorum. Ustelik maddi sikintilarimizda var. Herneyse dogumdan sonra bir arkadasiyla bulustuktan sonra mesajlasmalarinda ava cıkalım mı diye yazdigini gordum. Olay cikardim. Sacma sapan seyler soyledi. Ama bir kez daha yakalarsam kotu olcagini onu herkese ifşa edecegini soyledim. Mesajlarin ekran görüntüsü alip kendi mailime attim kaydettim sakliyorum haberi yok. 6.5 yillik iliskimiz var ve bizimde sevgimiz bitti hissediyorum. Ama kizima kiyamiyorum
Canım gamsızlar bu erkekler düşüncesiz ve vefasızlar Allah hepimize sabır versin ve bizler için en doğru yolu seçmeyi ve hayırlısını seçmeyi nasip etsin :(

Back
X