bu çizgisinden hiç şaşmadı ki. Bilerek yapıyor . Oğlum genelde sakin bebek. Akıllı sizinki, benim kızlar fenaydı falan derken Eşim, annesine benzemiş deyince acı bir kahkaha patlattı ardından ağzını yuvarlayarak “öveet övett tabi annesi pek Akıllı “ dedi. Eşim imayı anladığı halde anlamazdan geldi. Ben sarışınım bana sataşmak için oğlumun rengini kullanıyor. Anlatsam burdan çin e yol olur. Eşim Duymuyor bile. Yüz göz olmamak için duymazdan gelip sonra eşime patlıyorum. İlk çocuğu evlilik dışı ve adam tüymüş, kendi dışlanmış Sorunlu bir tip @yellu bizim maddiyat ve cinsellik sorunsuz. Hatta diğer ablada bizi yoluyor maddi. Abllarıyla ilgili rest çekersen benle kavga ediyor. Ablalarım böyle ben ne yapayım diyor .Tam şaka hakkaten.
Aile fertleriyle ilgili sorunlar da zor. Allah yardimcin olsun. Biz bi nebze uzak oturuyoduk sık gorussekte ama yaz sonu tasinmayi planliyoruz nasil olcak ailelerle iç içe hiç kestiremiyorum. Çalışmaya başlarsam belki sikinti fazla olmaz bilemiyorum. Benimkilerde ailecek beni ezmek için psikolojik baskı yapiyolar. Yakinda psikiyatri ye gidicem kız iyileşsinde