- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
3 kademeli en ust kademeye aliyorum uyudugunda basi dusmuyor. Cok rahat memnun kaldim yani pisman olmadigim nadir urünlerden :) sagol canimgüle güle kullanın alpi. uyurken başı öne düşüyor mu yatış pozisyonu var mı nasıl? rahat etti mi kızın
o cantadan hic kullanmadim o yuzden emin olamiyorum onun sicak yada soguk tutmasindan ben yemek termosundan almak istiyorum sicak sicak yapar agzini kapatirim yogurdu corbayi dedigin cantayada koysam olurda sicak yenmesi gerekenler olmaz ki :-/Ben de şuanda onu inceliyordum canım kararsız kaldım ben şu soğuk tutan termos çantalardan da almak istiyorum elimde bir tane kendimize ait vardı eski onu kullanıyorum şimdi yoğurdunu meyvesini falan koyuyorum bozulmasın diye düzgün bir tane alayım dedim o da indirimde termosa da karar veremiyorum şimdi dışarıda sıcak su isteyip benmari usulü ısıtıyorum ama o daha kolay olur sonuçta..
Benim su termosum var 1lt onu dolduruyorum mama filan yaparken kullaniyorum 24 saat sicak tutuyor ama bu yemek trmoslari ne kadar sure tutar ondan emin degilim. Keske kullanan biri ciksa :)
Baska markalarin var hatta kat kat kablarida var ama cok pahali onlar.
Bence güzel bir kahvaltı hazırla :) Bana beceriksiz elleriyle kahvaltı ve akşam da kalp şeklinde bir yaş pasta yapmıştı. Onun hediyesi benimkini dövdü. El emeği... Bu yıl kızgınım ama yine de bir kavhaltı da ben ona yapabilirim