• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın alpi. uyurken başı öne düşüyor mu yatış pozisyonu var mı nasıl? rahat etti mi kızın
3 kademeli en ust kademeye aliyorum uyudugunda basi dusmuyor. Cok rahat memnun kaldim yani pisman olmadigim nadir urünlerden :) sagol canim

Ben de şuanda onu inceliyordum canım kararsız kaldım ben şu soğuk tutan termos çantalardan da almak istiyorum elimde bir tane kendimize ait vardı eski onu kullanıyorum şimdi yoğurdunu meyvesini falan koyuyorum bozulmasın diye düzgün bir tane alayım dedim o da indirimde termosa da karar veremiyorum şimdi dışarıda sıcak su isteyip benmari usulü ısıtıyorum ama o daha kolay olur sonuçta..
o cantadan hic kullanmadim o yuzden emin olamiyorum onun sicak yada soguk tutmasindan ben yemek termosundan almak istiyorum sicak sicak yapar agzini kapatirim yogurdu corbayi dedigin cantayada koysam olurda sicak yenmesi gerekenler olmaz ki :-/
Benim su termosum var 1lt onu dolduruyorum mama filan yaparken kullaniyorum 24 saat sicak tutuyor ama bu yemek trmoslari ne kadar sure tutar ondan emin degilim. Keske kullanan biri ciksa :)
Baska markalarin var hatta kat kat kablarida var ama cok pahali onlar.

Erkek dediğine "sen olmazsan olmaz demeyeceksin". Yanlış yaptığında tavrını koyacağını bilmeli.
Geçen sohbet ediyoruz diziden bir örnek aklıma geldi sordum. Güzel birini bulursan gider misin diye. Hayır dedi. Sen benden yakisiklisini bulsan gideceksin sorduğuna göre dedi. Güldüm ne alaka dedim:)))) Gitmem demedim azıcık bozuldu:)))) arada bir telefonunu kurcalarım o da benimkini. Eğer bir gün telefonunu vermezse o zaman şüphelenirim işte. Telefonumuzu bilgisayarımızı birbirimizden saklamayız. Ikimizde tüm hesaplarınızın şifrelerini biliriz. Girip baktim mi hic derseniz hayır bakmadım.
Bence telefonları kurcalamak bile özel hayata saygısızlık gibi geliyor bana. Şifre olayı ise hiç sormak bile aklıma gelmemiştir şu zamana kadar. Oda bana sormaz. Birbirimize özel alan bırakırız azda olsa zaten sürekli birlikteyiz. Ben asla istemem telefonumu kurcalasın. Arkadaşlarımla kızsal muhabbetler ya da dertlerimizi paylaşıyoruz. Bana göre etik değil pek

Amin canım benim amin az kalmadı ama ya 10 gün var dolu dolu. Yalnız uyumak ne zormuş :KK43: aynen benim eşimde öyle sosyal medyayla ilgilenmez bizsiz bensiz nadir dışarı çıkar hatta ben zorlarım git arkadaşlarınla görüş diye. EV kuşudur tamamiyle ve benim elim kolum cidden
Cabucak gecer insallah canim üzülme.Bende aynen bi git derim havan degisir derim mutlu olamiyorum sizsiz der illa curcunanin icinde olcak :))) aksamlari bizi bi görsen her kafadan bi ses cikiyoo:) bu kış anneannemide getirdim dayımı kaybettik psikolojisi cok bozuk bende kal dedim cocukların içinde belki bi nebze acısı hafifler diye :( onunda bana cok destegi var bebegi yanına koyup kızımı krese götürebiliyorum işimi yapabiliyorum

Besafenin izofixsizini aldim cok memnunum zaten ömür boyu garanti veriyor daha ne olsun :)
Alpi ya ben israrla sordum sen boyle diyince. Kumas haric 2 yil garanti dediler bana. B3n de jokerden aldim.

Kızlar ilk adım arabası alanlar vardı sanırım hangi markanın aldınız oyuncak indirimi tekrar varmış ebebekte haftaya bu sefer kaçırmak istemiyorum..
Bir de aktivite masası için erken mi acaba?? Anca ayakta durunca mı oynayabilir??Oyuncaklar nekadar pahalı ya en büyük harcamamız oyuncak sanırım☺️

Aktivite masasinin ayaklari cikip yerde de oynaniyor. 7.5 aylik kizim cok ilgisini de cekti. Ama bir cok oyincak ustunde olunca dikkat daginikligi yapiyor diyorlar. 1 yas sonrasi verin diyorlar. O yuzden ayda 3-5gun cikaricam simdilik.

Alpi ya ben israrla sordum sen boyle diyince. Kumas haric 2 yil garanti dediler bana. B3n de jokerden aldim.

Aktivite masasinin ayaklari cikip yerde de oynaniyor. 7.5 aylik kizim cok ilgisini de cekti. Ama bir cok oyincak ustunde olunca dikkat daginikligi yapiyor diyorlar. 1 yas sonrasi verin diyorlar. O yuzden ayda 3-5gun cikaricam simdilik.
Baby mall dan aldim ben canim hatta adam 2.cocukta basvuru yapin firma tamamen her seyini degisip yeniliyor hic bir ücret almadan dedi. Ki bu firma garantili yani nerden alirsan al öyle bir durumda besafeye mail atarsin onlarla iletisime gecersin .

Kızlar altı aylık bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz yardım
Mama sandalyesinde oturuyor ben bulasik yikayip yemek yapiyorum :)
Yere koyuyorum beraber döne döne salonu turluyoruz.
Kucagimda ben onu operken o benim sacimi basimi yoluyor.
oyuncaklariyla oynuyoruz ben cee yapip onun kahkahalarini videoya cekiyorum.
dizimde beli dinlensin diye yatirip eline oyuncak veriyorum bir sure onunla oynuyor daha cok emzigiyle oynamayi seviyor her yerini yalayip yiyor.
Genelde dip dibe kucak kucagayiz istesede birakmiyorum onu ♡

cok erken canim blendar kullan tabiki. Bak bir yerden ögrendim diyor ki pütürlü yemeye alistirmak icin yaptiginiz yemekten birer kasik ayirin blendardan gecirip ayirdiginizi icine katin bunu her gun arttirin puturlu yemeye zamanla alisiyormus böylelikle.
Bazi sebzeler catalla eziliyor ama bazilari ezilmiyor bunlar daha cok minnaklar annesi.
Ne biliyim ilk jasil baslbaslarsa oyle gider dedi cogu kisi o yuzden gecirmiyodum blenderdan. Ama bebek bu yahu daha dişi bile yokki :/ bugun bal kabagi yapacagim onu cekeyim blenderdan

Kızlar altı aylık bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz yardım
Şuan yerde yuvarlaniyor :)) yurutece koyuyorum, mama sandalyesine koyuyorum arada oturtuyorum genellde iki bacagimin arasina. Bazen yan yana yatiyoruz bocu bocu falan diyip kidikliyorum. Cee cee ye bıktı artik gulmuyor. Konusuyoruz onun taklidini yapiyorum

Baby mall dan aldim ben canim hatta adam 2.cocukta basvuru yapin firma tamamen her seyini degisip yeniliyor hic bir ücret almadan dedi. Ki bu firma garantili yani nerden alirsan al öyle bir durumda besafeye mail atarsin onlarla iletisime gecersin .
Ben seni de jokerden aldin saniyordum;) mail atmak mantikliymis şu işi bir netlige kavuşturayim;))

Ben seni de jokerden aldin saniyordum:KK66: mail atmak mantikliymis şu işi bir netlige kavuşturayim:KK66:)
Mail adresini ararken bunu buldum; Al_pi Al_pi
"BeSafe ve Mima marka ürünlerin normal şartlardaki 2 yıllık yasal garanti süresini, kullanım kılavuzlarında belirtilen talimatlara uyulması durumunda "kullanım ömrü boyunca" uzatmış bulunmaktadir"

Kizlaar, sevgililer gunu icin planiniz var mi ? Normalde bos gecmeyiz hediyelesiriz ama bu sene bebis sagolsun tek basima cikamiyorum kucuk bi yerdeyim bide merkeze gitmek 40 dk. Kendim ne yapabilirim fikriniz var mi ? Aslinda bu yilda bos gecsin demistim ama cocuk oldu saldim moduna da girmeyim diyorum aklimada bisey gelmiyor

Kizlaar, sevgililer gunu icin planiniz var mi ? Normalde bos gecmeyiz hediyelesiriz ama bu sene bebis sagolsun tek basima cikamiyorum kucuk bi yerdeyim bide merkeze gitmek 40 dk. Kendim ne yapabilirim fikriniz var mi ? Aslinda bu yilda bos gecsin demistim ama cocuk oldu saldim moduna da girmeyim diyorum aklimada bisey gelmiyor

Ben kutlamayi dusunmuyorum. Gecen senede hediyeleşmedik. Ama ortakoye taksime gezmeye gitmistik. Bu sene o da olmaz :)

Erkek dediğine "sen olmazsan olmaz demeyeceksin". Yanlış yaptığında tavrını koyacağını bilmeli.
Geçen sohbet ediyoruz diziden bir örnek aklıma geldi sordum. Güzel birini bulursan gider misin diye. Hayır dedi. Sen benden yakisiklisini bulsan gideceksin sorduğuna göre dedi. Güldüm ne alaka dedim:)))) Gitmem demedim azıcık bozuldu:)))) arada bir telefonunu kurcalarım o da benimkini. Eğer bir gün telefonunu vermezse o zaman şüphelenirim işte. Telefonumuzu bilgisayarımızı birbirimizden saklamayız. Ikimizde tüm hesaplarınızın şifrelerini biliriz. Girip baktim mi hic derseniz hayır bakmadım.
Ben telefonlarına dokunmam, benimki de kilitli. Yapacak insan heryerden yapabilir gibi geliyor bana. Seyehate çıkıyor mecbur ve dünyanın bir ucundan onu kontrol edemem. O konularda güvenim var . İş dışındaki tüm zamanı biziz zaten. Evi sever, mümkünse home ofis yapar ofisine gitmez. Ama ailesi konusu kara kutu. Özür dilerken bile ama ablama yazık uğraşma zavallı o fln dedi. Çözümü ise ailesiyle hiç görüşmeyeyimmiş. O yüzden affetmek içimden gelmiyor. Kırgınım.
Maddi olarak annenin lafına benzeyenini çok duydum :))) Bilemiyorum ki öyle mi yapsak . Eşimin geliri şuan benimkinin 7 katına yakın. Doğruyu söylemek gerekirse kendi çok müsrif. Geliri iyi olmasa bizi 100 kere batırırdı. Ki zaten ilk evlilik yıllarımızda geliri daha azken çok zorlandık. Ben Kaşığı olsun diye uğraşıyorum ama keyif adamı. Çok İstediği bir Japon lokantası için 400 km yol yaptığı var. Yada nerdeyse bir araç alınacak paraya dünyanın diğer ucuna first class uçtuğu. Birşey alırken fiyatına asla bakmaz, ancak alacağı için fikri yoksa fiyatına bakar en pahalısını alır. Ailesine dağıttığına ise alıştım kendi kazancı. Neyseki bebekten sonra o tavrı değişti. Belki buna bozuluyorlardır.

Aaa bir de o var değil mi? :işsiz: Bence güzel bir kahvaltı hazırla :) Bana beceriksiz elleriyle kahvaltı ve akşam da kalp şeklinde bir yaş pasta yapmıştı. Onun hediyesi benimkini dövdü. El emeği... Bu yıl kızgınım ama yine de bir kavhaltı da ben ona yapabilirim

Son düzenleme:
Ben kutlamayi dusunmuyorum. Gecen senede hediyeleşmedik. Ama ortakoye taksime gezmeye gitmistik. Bu sene o da olmaz :)
Niye olmasın, hediye alma Belki ama özel birşey hazırlasan onun için. Erkeklerin çocuk bir yanı var. Bazen orayı da unutmamalı. Karşındaki kızgınkem senin kırgınlığını dinlemiyor bile. Ufak bir jest iyi hissettirir ikinizi de.

Pazar günü indirimden aktivite masası almıştım. Delirdi görünce, koy başına akşama kadar oynasın:KK66:) gece 4te kalkip oynamak istedi. Biraz hevesini alsin ben de saklayacagim.
Bundan önce de mini davulcuk diye bir oyuncagı vardi. Favorisi oydu.
Artik ışıklı muzikli hareketli seyler çok hoşuna gidiyor.
Hangisi bu aldığın ayakta durmak gerekmiyor mu oynarken nasıl yapıyorsunuz bende bişeyler alacağım da yeni

Al_pi Al_pi çorba yaptım sıcakken kavanoza koydum dolaba mi koyacaz
Koyuyorsak ısıtacaz mi.
Hep günlük yaptım çorbalarını ben.
Isıtmak doğru mu:KK64:

Back
X