• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu şubat beni batırdı aventin mor sulugunu aldim yemek termosu aldim mama sandalyesi örtüsu aldim geldim :)))

Birde hic sevgililer günü kutlamak adetimiz degildir Dogum günü evlilik yildönümü hariç hiç bir gün özel gelmiyor bana ama simdi anneler günü olabilir :)
Bende mavisini aldım yumuşak uçlu dimi ama akıtıyor bu ya seninki nasıl aynısı sanıyorum

4.ayda sağlık ocağından veriyorlar artık kullanmanız lazım diye,kimi doktorda kan değerlerine bakıp ek gıdaya başlayınca başlatıyor ama sağlık ocağından size söylemiş olmalılardı
Türkiye de yaşamıyorum. Bazı uygulamalar farklı gidiyor. Verem aşısı yok mesela. Fakat Demire anlam veremedim, hemoglobine bakmadı bile. Doktordan şüphe duyuyorum, yumurtanın beyazını hala okuyorum 1 yerde bile verilir diye bilgiye rastlamadım. :oha:

Screenshot_2018-02-07-09-26-22-1.webp
Kızlar birşey soracağım. Demir ilacı bize verilmedi hatta test bile yapılmadı. Doktor unuttu mu diyorum. 6 . Ayda verilmiyor muydu bu?
Bence seninki unutmmistir gec baslatacaktir yoksa 4.ayda veriliyor.
Bende mavisini aldım yumuşak uçlu dimi ama akıtıyor bu ya seninki nasıl aynısı sanıyorum
yumusak uclu mor pembe kulp kismi senin yesil mavimi oysa aynisi.
penguenli var zaten birde pipetlisi baska da yok aventin
duzenleme :) bu benim aldigim

Son düzenleme:
4.ayda sahlik ocağı verdi ama kullanmadim. Şu 3 haftada cocuktan tup tüp kan aldilar. İki gundur 3er damla vermeye basladim. Bende bu hastalik surecinde 1 hafta d vitaminini vermeyi unuttum adaba sorun olur mu? Bingildak 2ye 2 dedi ebemiz sordum kapanmasi gerekmiyo muydu diye 2 yaşa kadar suresi var dedi
1 haftadan birşey olmaz ama sık atlama. Kemikler için gerekli. İstersen hatırlatma- alarm kur tlf. A. Ben ona rağmen vereyim diye kalkıp unutuyorum bazen.

Bu şubat beni batırdı aventin mor sulugunu aldim yemek termosu aldim mama sandalyesi örtüsu aldim geldim :)))

Birde hic sevgililer günü kutlamak adetimiz degildir Dogum günü evlilik yildönümü hariç hiç bir gün özel gelmiyor bana ama simdi anneler günü olabilir :)
Valla bu şubat indirimleri iyi mi kötü mü bilemedim ben de ☺️ Ben de termosu ve termos çantasını aldım:)) mama sandalyesi örtüsü dediğin hangisi Al_pi Al_pi ben de dışarıdaki mama sandalyeleri için kullan at bişiler var mı diye sormuştum ama yok öyle bişi dediler seninki öyle bişi mi acaba??

Türkiye de yaşamıyorum. Bazı uygulamalar farklı gidiyor. Verem aşısı yok mesela. Fakat Demire anlam veremedim, hemoglobine bakmadı bile. Doktordan şüphe duyuyorum, yumurtanın beyazını hala okuyorum 1 yerde bile verilir diye bilgiye rastlamadım. :oha:
Biz 10 gün sonra 8 Aylık olacağız hala kullanmıyoruz. Sağlık ocağı verdi ama onu kullanmayı düşünmüyorum doktorum da kan tahlili yaptı değerleri gayet iyi gerek yok dedi 9.Ayda tekrar kontrol edecek gerekirse kullanıcaz.

Kızlar birşey soracağım. Demir ilacı bize verilmedi hatta test bile yapılmadı. Doktor unuttu mu diyorum. 6 . Ayda verilmiyor muydu bu?
5.ayda başlanıyor 8.ayda kanda bakılıyor diye biliyorum canım valla ben kullandıgım halde düşük 5damlaydı oldu 15damla ihmal etme dedi dr
Bu arada nerde yaşıyosun cnm

Cabucak gecer insallah canim üzülme.Bende aynen bi git derim havan degisir derim mutlu olamiyorum sizsiz der illa curcunanin icinde olcak :))) aksamlari bizi bi görsen her kafadan bi ses cikiyoo:) bu kış anneannemide getirdim dayımı kaybettik psikolojisi cok bozuk bende kal dedim cocukların içinde belki bi nebze acısı hafifler diye :KK43: onunda bana cok destegi var bebegi yanına koyup kızımı krese götürebiliyorum işimi yapabiliyorum
İNşallah geçe ek canım 9 gün kaldı. Eşimde işten gelir üstünü değişmeden kızıyla oynamaya başlar yatış saati gelene kadar :))
Oo başınız saolsun ananene iyi geliyordur eminim ama sana da çok yardımı oluyordur yalnız değilsin en azından

İNşallah geçe ek canım 9 gün kaldı. Eşimde işten gelir üstünü değişmeden kızıyla oynamaya başlar yatış saati gelene kadar :))
Oo başınız saolsun ananene iyi geliyordur eminim ama sana da çok yardımı oluyordur yalnız değilsin en azından
Gelince bol bol dinlendirir eşin seni melisayla ilgilenir bol bol :)
Olmaz mı canım benim ya sagolsun cok destek zor yürüyor ama varlıgı yetiyo yanında bi büyüğün olmasıda cok önemli bide kafa dengidir karısmaz etmez biseye oturur senle senin izledigini izler

Y YagmurrTanem cnm bnde kucakta seviyorum biraz yerde önüne oyuncak koyuyorum oynuyoruz birazda yerde yuvarlanıyo bnde bebiş 2tane cok işim varsa zordaysam biraz örümcege biniyo mama sandalyesi fln derken akşam oluyo kucakta genelde ama cok düşkün bana
Herkesin tavsiyeni okudum ama ben bunların hepsini yapıyorum sağolun kızlar paylaştığınız için ama benimki sürekli söylenmeye başladı ağlıyor gibi ama ağlamıyor numara sürekli yürüteyim istiyor zor uykuya geçiyor az uyuyor zorluyor beni çok hareketli maşaallah

Değiştirme ya da farklı doktor şansın var mı peki.yumurtanın beyazı meselesi enteresan

Herkesin tavsiyeni okudum ama ben bunların hepsini yapıyorum sağolun kızlar paylaştığınız için ama benimki sürekli söylenmeye başladı ağlıyor gibi ama ağlamıyor numara sürekli yürüteyim istiyor zor uykuya geçiyor az uyuyor zorluyor beni çok hareketli maşaallah
bizimki de ayni öyle, eskiden kucak icin aglatdi şimdi de yürümek ya da ayakta durarak oyun oynama, top kosturmak istiyor. Uykumuz zaten uzun zaman once terketti bizi. Gündüz daha sakin oluyor, bebek arabasiyla evde gezdirip islerimi yapiyorum. sonra Huzurluluk durumuna göre yatarak oturarak gezerk oynuyoruz.

muhallebi ve püreyi ayni gun verince bebegim kabiz oldu. aksam kayisi ve masajla biraz rahatladi zoraki. biraz daha yumusak gideceğim öğünlerde artık.

Kizimi takip eden doktor degil ama alerji oldugunda gittigimiz alerji+cocuk doktoru da yumurtayi 8. Ve 9. Ayda ver sarisi alerji yapmazsa beyazini da var dedi. Ben de bir tek ondan duydum. Ama vermem tabiki 1 yaş öncesi. (Belki teste yunurta alerjisi cikmadi diye rahatti bilemiyorum) bence sen de verme

Valla bu şubat indirimleri iyi mi kötü mü bilemedim ben de ☺️ Ben de termosu ve termos çantasını aldım:)) mama sandalyesi örtüsü dediğin hangisi Al_pi Al_pi ben de dışarıdaki mama sandalyeleri için kullan at bişiler var mı diye sormuştum ama yok öyle bişi dediler seninki öyle bişi mi acaba??

Var var. Bir yapiskanlisi var bir de yapiskansizi. Yapiskanli iyi oluyor. Çantamizda kullan at önlük ve örtü artık her daim var.

slm kızlar size sorum olacak hamileyken çin takvimi tutan oldu mu bide cin takviminde otomatik cin takviminden mi baktınız ben ikinciyi ona göre düşünüyorum da bilginize ihtiyacım var :D

Günaydın kızlar:KK200: tekrar geldim:KK49: cok şükür cinsiyetimiz belli oldu iki doktor onayiyla bu sefer bir kız gelicek inşallah:KK49:bi garip geliyor ama hala ya oglum diye sevmeye alışmışken simdi kizim demek garip geldi.ve tekrar temmuz annesi olucam aksilik olmasa :anneadayı:
Oyy prensesimiz sağlıkla gelsin inşallah.

slm kızlar size sorum olacak hamileyken çin takvimi tutan oldu mu bide cin takviminde otomatik cin takviminden mi baktınız ben ikinciyi ona göre düşünüyorum da bilginize ihtiyacım var :KK70:
Hahahha:KK66: ben başta otomatik olamayana baktim "erkek"dedi. Sonra hesaplama hatası yapmısim otomatikte "kız" çıktı. Doktor da başta erkek dedi. 20. Haftada "kız" oldugu kesinleşti. O kadan güvenilir :KK66:)))

Back
X