• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha önce lazere gitmiştim 6-7 seans ama hamilelik döneminde ağda yaptırınca lazerin pekte bir etkisi kalmadı. Lazerde de %100 bitmiyo zaten o yüzden philips lumea ya da braun alıcam 8-10 seans dan sonra 6 ayda bir falan anca çıkıyomuş, yorumlarda genellikle çok memnunlar, sende bir bak istersen. Defalarca güzellik merkezlerine para vericeğime bir kere kendim cihaz alırım, evimde temiz temiz kendim yaparım oh mis :) kafasındayım ama hadi hayırlısı bakalım.
Çok teşekkürler fikir paylaşımın için ama kendim halledemem.

Daha önce lazere gitmiştim 6-7 seans ama hamilelik döneminde ağda yaptırınca lazerin pekte bir etkisi kalmadı. Lazerde de %100 bitmiyo zaten o yüzden philips lumea ya da braun alıcam 8-10 seans dan sonra 6 ayda bir falan anca çıkıyomuş, yorumlarda genellikle çok memnunlar, sende bir bak istersen. Defalarca güzellik merkezlerine para vericeğime bir kere kendim cihaz alırım, evimde temiz temiz kendim yaparım oh mis :) kafasındayım ama hadi hayırlısı bakalım.
Ben kullanıyorum, düzenli yapmadığım halde çok memnunum. Örneğin; koltuk altı 4 seans yaptım bitmek üzere. Çıkanlar ise çok cansız.

Kilosu x 150 (alt sinir)yada 200 (ust sinir)
Cikan sonucu gunluk ogun sayisina bolerek bir ogunde icmesi gereken

Misal kizim icin
8kg x 200 = 1600
24 saatte 4 saatte bir beslenme için 6 kez beslenme olur

1600/6 = 266 ust sinir her beslenme icin

8 x 150= 1200
1200/6=200 alt sinir
Ama benim kizim alt sinirinda altinda iciyo :)
Paylaşımın için çok teşekkürler. Buna çok takılmamak lazım. Sen de az içiyor diye endişe etme. Çok içtiğini düşünüyordum oğlumun, bu hesaba göre azmış. Bizim de sonuçta günümüz günümüzü tutmuyor. Onlar da öyle

Ya sorma içi içine sığmıyo çocuğun emerken memeyi sürekli kafasını sallıyo ediyo. Bide bir düştü bana kimdeyse bana gelmek istiyo. Yere koyuyoruz doğru bana emekliyo
Aynen canım oglumda öyle kimseye gitmiyo bana bakp aglıyo sürekli,halası akşam bizdeydi mama sandalyesinde oturuyodu oglum bende elma rendeliyodum kız kucagına aldı bir cıglık ardından bir ağlama kız şok oldu salona götürcekti kendini nasıl geri cekiyo o an orda olmasan bişey yaptı sanırsın :))) geri koydu hemen mama sandalyesinde sustu benim yanımda oldugu için ,mutfakta uzagımda olmaya tahammülü yok hiç mama sandalyesiyle dip dibe takılıyorum

Kızlar lazer epilasyon yaptıran var mı? Yaza kadar en azından koltuk altımı bitireyim diyorum. Yaptıran olduysa hangi makina kaç seans ve sonuç nasıldı? Deneyimlerinizden yararlanabilir miyim?
Ben hamilelik oncesi gidiyordum yarim kaldi koltuk altimda cok az kaldi 5 seans gitmistim 3 4 ayda 1 iki uc tel cikiyo. Bacagima 3 seans gittim onda daha fazla cikiyo.
Ama emzirirken onermiyolar canim. Ben bacaga devam edicem koltuk alti goguslere yakin riskli olur diye.
Evde yapilanlar nasil bilmiyorum ama :)

Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bilgildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.

Benm oglan da aynı tarif ettigin gibi canım kucaktan inmeyecek hiç aglıyo sanırsın bişey oldu öksürüyo artık aglamaktan,bizimde uykumuz 2-2.5saatte bir geliyo uyutuyorum sallanarak uyuyor bu arada ama en fazla 30dkka uyuyor fazlası yok bu ara iyiyce aglak oldu influenza gecirdik ondan sonra cocuk tamamiyle değişti bilmiyorum napcam.
Mama sandalyesine koyuyorum catlıyo aglicam diye hemen almak istemiyorum cünkü bu seferde aglayarak kucagıma gelmek istiyo ilkaki aglatmam gerekiyo cünkü bi evladım daha var onun işlerinide görmek zorundaym sadece bebegin etrafında dönemem ki umarm düzelirler bi an önce canım
Evt çok ilgi manyağı oldu resmen hep bir aktivite olacak , biri güldürecek veya gezdirecek yada emecek napcaz bilmiyorum

Evt çok ilgi manyağı oldu resmen hep bir aktivite olacak , biri güldürecek veya gezdirecek yada emecek napcaz bilmiyorum
Aynen biz bide benimki pek emmiyo canı isterse oda 1dakka en fazla laktoz interolansından dolayı rahatca ememiyo bi hemen agrısı başlıyor belli
Kızımda isyan ediyo hep onunla ilgileniyosunuz diye zorda kalınca yürütece koyarm aglaya aglaya arkamdan yürüyo cıkıyo ondan da bi şekilde kucak olcak hep beyefendiye :)
Bi cözüm bulursan canım benimlede paylaş lütfenn

Kizlar d vitamini wellcareden baska ne kullaniyorsunuz? Bizim bilgildagimiz cok acikmis degistirmek istiyorum 2 kutu wellcare kullanmistik bu sefer baska alayim dedim.
Ben d vit kullanıyorum canım
Onunla mı alakası oluyomuş ilk kez duyuyorum?
2yasa dogru yavas yavas kapaniyo diye biliyorum kizimin 9aylik kapandi erken dediler

Doktor söyler sana eğer açık çoksa damlayı arttırır bende d vit kullanıyorım ayrıca

Birde yine sol göğsüm ağrıyor noldu bilmiyorum anlamadım çocuğu alıyorum dayanıyoruya off acıdan ölcem kendim de iyi değilim hasta gibiyim büyük oğlan kusucam hastayım diye geziyor ağlıyor valla kafayı yemek üzereyim

Evet baya kasiyor dis yerini surekli biseyleri agzona goturuyor isiriyor falan

Bayadir yoktu canim kakada da problemiz yok cok sukur ama bilemiyorym ki

Bizimki de sebzeyi hic sevmedi

Bizimki altin yarisi kadar iciyor ama 3 saatte 1 yediriyoruz genelde belkide ondandir.
Ben pek takilmiyorum bu oranlara hicbirzaman benim bebegim bu oranlarda icmedi mamalarin arkasindada ucuk ml ler yaziyor her bebek farkli sonucta
sen o kelebeğini nerden aldın :)

Bu aksam hosaf verdim. Yaninda yogurtlu corba. İlk kez de icmiyor ama cok ogurdu. Tam agzindaki pirincleri yutsun diye bir kasik daha verdimki cirpinmaya basladi esim kucagina alinca da kustu :/ cok moralim bozuk hic corbalari icmiyo. Sebze purelerini severek yemiyo napicam ben...
Çok erken daha çorbaydı püreydi ayrı yesin falan diye ne vereceksen kat karıştır ez gitsin :) ilerde hepsini yiyebiliyorlar merak etmeyin , pirinçleri ezmeden mi veriyorsun , yerken bir nefes alırsa allah korusun

Birde yine sol göğsüm ağrıyor noldu bilmiyorum anlamadım çocuğu alıyorum dayanıyoruya off acıdan ölcem kendim de iyi değilim hasta gibiyim büyük oğlan kusucam hastayım diye geziyor ağlıyor valla kafayı yemek üzereyim
Gecmis olsun canim ya mastit olmus olabilirmisin ?

Sağol canım bir kere de öteki tarafa olmuştu galiba öyle oldum , niye oluyor bu çok acıyor halim yok üşüttümmü nedir
Mastit tüm vücudu agrıtır canım ayrıca ateş de yapar, yüzüstü yatıyosan eğer ondan cok oluyo kızımda bende bu yüzden cok oluyodum dusa gir masaj yap rahatlarsın suyun altında emzirirkende bi elinle masaj yap akşama rahatlamış olursun + parol içmenide tavsiye ediyorum cabucak gecer inşallah

Back
X