Kesinlikle haklısın.benim 3.çocuğum artık işin kurdu oldum sayılır.ilk ikisinde çok fazla karışan beni tedirgin eden özgüvenimi yitirmeme neden olan çok kişi vardı etrafımda.ama bu kızımda kimseye hiçbir sıkıntımı söylemiyorum.nasıl diyorlar iyi diyorum geçiştiriyorum.soru soracaksam burada soruyorum.çok fazla aramıyorum etrafımdakileri ailem de olsa bu.bende sonuçta kocaman bir aile oldum.aldığım tepkiler verilmeye çalışılan akıllar suçlayıcı tavırlar bıktırmıştı benideBepantol, sudocrem, mukosol, hamazinc denedik hepsini hâlâ geçmiş sayilmaz. Hayir kizim rota virusu oldu cok ishaldi 1 hafta ishali sürdü benim bakimsizligimdan pişik olmadi ki. Destek yerine bide boyle laflar işitmek üzücü
Avuc icini ölcmek hayatta aklima gelmez :) elleri hep sicaktir incininde aklina getirdigine bak biraz zaman gecsin tekrar ölc bakalim.Kızlar ya oğlumun avuç içi 38 derece ama alnı boynu falan 36.5 neden böyle oldu acaba..
Ateşlenecek mi yoksa
Ya yok bana dokununca çok sıcak geldi bir ölçeyim dedim bir baktım 38derece yoksa benimde aklıma gelmez 38.4 oldu ilk kez böyle bişey yaşıyorum..Avuc icini ölcmek hayatta aklima gelmez :) elleri hep sicaktir incininde aklina getirdigine bak biraz zaman gecsin tekrar ölc bakalim.
Bilgin varmi avuc ici sicak olunca bisiymis olurmus ilk defa duydum da ondan soruyorum.
Sanmiyorum canim avuc icinden ates olculmez ki asil deger koltuk alti ya da alindir istersen bi elini yuzunu yika biraz da su ver bebekler buyudu artik su vermek gerek benim ki suluktan icmiyo bardaga cok hevesli bardaktan da icicem derken genzine kaciriyo gerciYa yok bana dokununca çok sıcak geldi bir ölçeyim dedim bir baktım 38derece yoksa benimde aklıma gelmez 38.4 oldu ilk kez böyle bişey yaşıyorum..
Suanda yürüt beni derdimiz yok allatan yurütecimiz var 10 dk dan fazla durmuyo onla geziniyor bizimkiBenim ki de bu gün emekler pozisyona geldi o şekilde şarkılarda ritim tutuyor ama emekleme yok, tabi her şekilde sürünmeye oraya buraya dönme istediği yere o şekilde ulaşma mevcut ve tabi yürüt beni ciyaklamasından yürütmekten belim ağrıdı
Aventin mor sulugunu aldim cektikce geliyor biberon gibi ya cok guzel iciyor benim kizim. Bardakla degilde kasikla ver o zman kacmaz genzine.Sanmiyorum canim avuc icinden ates olculmez ki asil deger koltuk alti ya da alindir istersen bi elini yuzunu yika biraz da su ver bebekler buyudu artik su vermek gerek benim ki suluktan icmiyo bardaga cok hevesli bardaktan da icicem derken genzine kaciriyo gerci
Yok canim eli terlemistir sicak basmistir bazen bize oluyor ben kizima mama yedirdikten sonra bazen corabini cikarip iki dk ayaklarini havalandiriyorum sicak basmistir diyorum :)Ya yok bana dokununca çok sıcak geldi bir ölçeyim dedim bir baktım 38derece yoksa benimde aklıma gelmez 38.4 oldu ilk kez böyle bişey yaşıyorum..
Eliyle biyere mi vurdu. Melisada masaya yada sehpaya falan vurdu el içi sıcak oluyo. Ölçmek nerden aklına geldi çokmu fazla sıcaktıKızlar ya oğlumun avuç içi 38 derece ama alnı boynu falan 36.5 neden böyle oldu acaba..
Ateşlenecek mi yoksa
Çok şükür normale döndü yaa ana yüreği işte telaslandim ateşi çıkacak sandım.Yok canim eli terlemistir sicak basmistir bazen bize oluyor ben kizima mama yedirdikten sonra bazen corabini cikarip iki dk ayaklarini havalandiriyorum sicak basmistir diyorum :)
Eliyle biyere mi vurdu. Melisada masaya yada sehpaya falan vurdu el içi sıcak oluyo. Ölçmek nerden aklına geldi çokmu fazla sıcaktı
Ben deneyim diye wee ninkini aldim canim o da hic akitmiyo ama icmiyo onunla gozu bardakta artik kadikla vericem biraz daha buyuyene kadar mecburenAventin mor sulugunu aldim cektikce geliyor biberon gibi ya cok guzel iciyor benim kizim. Bardakla degilde kasikla ver o zman kacmaz genzine.
Aman iyi bari geçtiyse canım. Onunla geçmiş olsunÇok şükür normale döndü yaa ana yüreği işte telaslandim ateşi çıkacak sandım.
Çok fazla sıcak geldi koluma dokununca ondan bir ölçeyim dedim ne bilim valla 38.4 oldu en son simdi normale döndü.
Sudan korkacağı bir tecrübe yaşadı mı? Islaklık hissini mi sevmiyor acaba. Bir havuzda denemek riskli mi olur bilemedim. Siz ona sarılırken yavaş yavaş birlikte suya batsanız Belki ilk etapta güveni oluşur.Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle hanımlar..sizden yardım şstiyorum.. benim kız sudan korkuyor, banyo yaptırmak işkenceye döndü resmen.. ter içinde kalıyoruz.. bas bas bağırıyor yıkıyor ortalığı, banya için bir sürü oyuncak aldık ama, ilgisini çekmedi.. çocuğu suyun içine batırıp hemen çıkarıyoruz..banyomuz bu şekilde.. ilk zamanlar bayılıyordu suya, belkide ne olduğunu anlamıyordu şimdi ise yapışıyor sağa sola, banyo yapmamak için
Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle hanımlar..sizden yardım şstiyorum.. benim kız sudan korkuyor, banyo yaptırmak işkenceye döndü resmen.. ter içinde kalıyoruz.. bas bas bağırıyor yıkıyor ortalığı, banya için bir sürü oyuncak aldık ama, ilgisini çekmedi.. çocuğu suyun içine batırıp hemen çıkarıyoruz..banyomuz bu şekilde.. ilk zamanlar bayılıyordu suya, belkide ne olduğunu anlamıyordu şimdi ise yapışıyor sağa sola, banyo yapmamak için
Yok canım kötü bi deneyim yaşamadık.. ilk zamanlar seviyordu, şimdi kıyafetlerini çıkarmaya başlayınca anlıyor basıyor çığlığı, sakinleştiriyoruz, küvetinin içine koymadan ayağı suya değer değmez, binayı ayağa kaldırıyor.. çığlık çığlığa bağırıyor..eşimde bende birlikte duşa da girdik nafile..Sudan korkacağı bir tecrübe yaşadı mı? Islaklık hissini mi sevmiyor acaba. Bir havuzda denemek riskli mi olur bilemedim. Siz ona sarılırken yavaş yavaş birlikte suya batsanız Belki ilk etapta güveni oluşur.
Bizde öyleyiz canım eşimle birlikte yıkıyoruz, şarkı söylüyorum, konuşuyorum ama sakinleşmiyor..çırpınıyor, nereye yapışırsa bırakmıyor.. sudan çıktı mı sakinleşiyor, gülücükler atıyor.. yazın sıcaklarda ne olacak merak ediyorum kokuşmuş bir şekilde dolaşırız artıkCanim yusra tugba dogdugunda banyo yaparken aglamaz ama banyo sonrası susmazdı. Annemle yikiyorduk. 2. Ay aşısına gitmeden ilk kendim yikamistim konuşarak sakinleserek sonra hic aglamadi. Ama bizimde bir sorunumuz var hâla file de yikaniyoruz. Kuvetin icine girip suyun icinde kalinca cok korkuyor tisortumu parcalicak sanki. Nasil alisacak bende merak ediyorum :/ havalar iyice isininca oturmayida ogrenmis olur dusakabinde birlikte yikaniriz diyorum ama nasil olacak bakalim
Bizde öyleyiz canım eşimle birlikte yıkıyoruz, şarkı söylüyorum, konuşuyorum ama sakinleşmiyor..çırpınıyor, nereye yapışırsa bırakmıyor.. sudan çıktı mı sakinleşiyor, gülücükler atıyor.. yazın sıcaklarda ne olacak merak ediyorum kokuşmuş bir şekilde dolaşırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?