2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım geçici bir dönemdir, ek gıda alıyorlar, hareketliler, terliyorlar böyle zor olur Sudan çekinirse. Peki sadece poposunu falan yıkadınız mı? Kucakta yüz üstü tutup lavaboda falan? Yine bağırıyor mu , Suyu görmedende?

iyi sigiyor kuvete biz cok oldu birakali kuvvette hic durmuyor biz kan ter icinde kaliyorduk simdi dusta kucagima aliyorum döve döve (öpe koklaya) ters yuz yapip lifliyorum icime sinerek en son kafayi yaparken ters cevirip esim suyu dokuyor cok egleniyor banyo sonrasi aglardi benimki suya bayiliyor cikmak istemiyor :)

Son düzenleme:
Canım acaba banyo esnasında sıcak yada soğuk suya mı maruz kaldı farkında olmadan siz anlık bişi bile olabilir. Onunla birlikte duşa girmeye çalışsan küveti doldursanız oyun oynasınız 2-3 kere aklıma bu geliyo sadece

Hepimize guzel hafta olsun insallah..
Bi tanidigimin kizida öyleydi suyu gorunce ciglik kiyamet en son banyo da lavaboya oturtup suyu yavas yavas acmislar suyla savas filan yapmislar o sirada biri onunla oynarken biri yikamaya baslamis bir kac ay boyle devam etmisler sonra alismis simdi rahat yikiyor.
lavaboyu tikacla kapatip ördek filan atin soymadan coraplarini cikarip suya yavastan sok bakalim oyunla ustu tam cikmadan bekli alisir.

Canim napiyosun esin geldimi :)♡

Masallah diyim file saglammis aslinda boyu falanda uzun yusranin ama hâla sigiyor

Ben tam oturamıyor diye hiç küvete oturtmadim. Filede yıkanmayı çok seviyor. Bugün bir deneyeyim bakalım ne yapacak merak ettim.

Ellerini, poposunu yıkayınca da bağırıyor canım.. 9 ay suyun içinde kalan çocuk şimdi korkuyor..

Eşim suyunu hazırlıyor ve özellikle banyo suyu ısısı için ısı ölçer aldı canın..kucağımızdada çok çırpınıyor..

Dün gece bebeğim ilk defa kendi odasında ve tek başına uyudu teyzeleri
ahh basarabildiysen ne mutlu sana..Masallah ona Tek istedigim ve hep söyledigim sey 6.ayina girer girmez odasinda yatiracagim Ama sebeplerim cok 1.odasi daha serin
2.Kusuyordu hep korkuyordum
3.Depremin cok olmasi
4.Korkak anne(gece aglasa odasina gitmeye korkarim o derece korkagim)
Bahanelerimi arz ederim

4 cü şıkkın bendede var.. cok korkağım karanlıktan korkuyorum kızım doğduğundan beri odada yaNlız yatıyoruz ışık açık şekilde.. cok zorlanarak alıştım

Benim büyük oğlumla senelerce uğraştım inan ki hiç değişmedi koca oğlan hala korkar eskisi gibi bağırmıyor ama resmen işkenceydi yıkamak etraf ne düşünüyor diye korkardık o derece , allah kolaylık versin

Korkma, bir gün zaten ayrı yatması lazım .
1 kere mama için uyandı, onun dışında bir kere babası bir defa da ben kontrole gittim.
Bana tuhaf oldu önce, odası da uzak üstelik ama bir bakıma daha iyi oldu, Anne yanına sığmıyordu çünkü . Bebek lambasını da açtık rahatça uyudu.

Uykuya nasıl geçiyor? Yatağında mi uyutuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…