Umarım geçici bir dönemdir, ek gıda alıyorlar, hareketliler, terliyorlar böyle zor olur Sudan çekinirse. Peki sadece poposunu falan yıkadınız mı? Kucakta yüz üstü tutup lavaboda falan? Yine bağırıyor mu , Suyu görmedende?Yok canım kötü bi deneyim yaşamadık.. ilk zamanlar seviyordu, şimdi kıyafetlerini çıkarmaya başlayınca anlıyor basıyor çığlığı, sakinleştiriyoruz, küvetinin içine koymadan ayağı suya değer değmez, binayı ayağa kaldırıyor.. çığlık çığlığa bağırıyor..eşimde bende birlikte duşa da girdik nafile..dün yüzme havuzunda kurslar için bilgi aldık.. çığlık çığlığa bağırdığı için havuzada cesaret edemiyoruz..
iyi sigiyor kuvete biz cok oldu birakali kuvvette hic durmuyor biz kan ter icinde kaliyorduk simdi dusta kucagima aliyorum döve döve (öpe koklaya) ters yuz yapip lifliyorum icime sinerek en son kafayi yaparken ters cevirip esim suyu dokuyor cok egleniyor banyo sonrasi aglardi benimki suya bayiliyor cikmak istemiyor :)Canim yusra tugba dogdugunda banyo yaparken aglamaz ama banyo sonrası susmazdı. Annemle yikiyorduk. 2. Ay aşısına gitmeden ilk kendim yikamistim konuşarak sakinleserek sonra hic aglamadi. Ama bizimde bir sorunumuz var hâla file de yikaniyoruz. Kuvetin icine girip suyun icinde kalinca cok korkuyor tisortumu parcalicak sanki. Nasil alisacak bende merak ediyorum :/ havalar iyice isininca oturmayida ogrenmis olur dusakabinde birlikte yikaniriz diyorum ama nasil olacak bakalim
Canım acaba banyo esnasında sıcak yada soğuk suya mı maruz kaldı farkında olmadan siz anlık bişi bile olabilir. Onunla birlikte duşa girmeye çalışsan küveti doldursanız oyun oynasınız 2-3 kere aklıma bu geliyo sadeceGüzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle hanımlar..sizden yardım şstiyorum.. benim kız sudan korkuyor, banyo yaptırmak işkenceye döndü resmen.. ter içinde kalıyoruz.. bas bas bağırıyor yıkıyor ortalığı, banya için bir sürü oyuncak aldık ama, ilgisini çekmedi.. çocuğu suyun içine batırıp hemen çıkarıyoruz..banyomuz bu şekilde.. ilk zamanlar bayılıyordu suya, belkide ne olduğunu anlamıyordu şimdi ise yapışıyor sağa sola, banyo yapmamak için
Hepimize guzel hafta olsun insallah..Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle hanımlar..sizden yardım şstiyorum.. benim kız sudan korkuyor, banyo yaptırmak işkenceye döndü resmen.. ter içinde kalıyoruz.. bas bas bağırıyor yıkıyor ortalığı, banya için bir sürü oyuncak aldık ama, ilgisini çekmedi.. çocuğu suyun içine batırıp hemen çıkarıyoruz..banyomuz bu şekilde.. ilk zamanlar bayılıyordu suya, belkide ne olduğunu anlamıyordu şimdi ise yapışıyor sağa sola, banyo yapmamak için
Canim napiyosun esin geldimi :)♡Canım acaba banyo esnasında sıcak yada soğuk suya mı maruz kaldı farkında olmadan siz anlık bişi bile olabilir. Onunla birlikte duşa girmeye çalışsan küveti doldursanız oyun oynasınız 2-3 kere aklıma bu geliyo sadece
iyi sigiyor kuvete biz cok oldu birakali kuvvette hic durmuyor biz kan ter icinde kaliyorduk simdi dusta kucagima aliyorum döve döve (öpe koklaya) ters yuz yapip lifliyorum icime sinerek en son kafayi yaparken ters cevirip esim suyu dokuyor cok egleniyor banyo sonrasi aglardi benimki suya bayiliyor cikmak istemiyor :)
Ben tam oturamıyor diye hiç küvete oturtmadim. Filede yıkanmayı çok seviyor. Bugün bir deneyeyim bakalım ne yapacak merak ettim.Canim yusra tugba dogdugunda banyo yaparken aglamaz ama banyo sonrası susmazdı. Annemle yikiyorduk. 2. Ay aşısına gitmeden ilk kendim yikamistim konuşarak sakinleserek sonra hic aglamadi. Ama bizimde bir sorunumuz var hâla file de yikaniyoruz. Kuvetin icine girip suyun icinde kalinca cok korkuyor tisortumu parcalicak sanki. Nasil alisacak bende merak ediyorum :/ havalar iyice isininca oturmayida ogrenmis olur dusakabinde birlikte yikaniriz diyorum ama nasil olacak bakalim
Ellerini, poposunu yıkayınca da bağırıyor canım.. 9 ay suyun içinde kalan çocuk şimdi korkuyor..Umarım geçici bir dönemdir, ek gıda alıyorlar, hareketliler, terliyorlar böyle zor olur Sudan çekinirse. Peki sadece poposunu falan yıkadınız mı? Kucakta yüz üstü tutup lavaboda falan? Yine bağırıyor mu , Suyu görmedende?
Eşim suyunu hazırlıyor ve özellikle banyo suyu ısısı için ısı ölçer aldı canın..kucağımızdada çok çırpınıyor..Canım acaba banyo esnasında sıcak yada soğuk suya mı maruz kaldı farkında olmadan siz anlık bişi bile olabilir. Onunla birlikte duşa girmeye çalışsan küveti doldursanız oyun oynasınız 2-3 kere aklıma bu geliyo sadece
ıslaklık hissini sevmiyor veya ıslakken güvenli hissetmiyor olabilir sanki.Ellerini, poposunu yıkayınca da bağırıyor canım.. 9 ay suyun içinde kalan çocuk şimdi korkuyor..
Masallah ona:)) darısı benim kizaDün gece bebeğim ilk defa kendi odasında ve tek başına uyudu teyzeleri
Amin. Çocuktan çok benim için zor oldu yanımda olmamasıMasallah ona:)) darısı benim kiza
ahh basarabildiysen ne mutlu sana..Masallah onaDün gece bebeğim ilk defa kendi odasında ve tek başına uyudu teyzeleri
Ay Ay MasaAllah canım darısı bizimkilereDün gece bebeğim ilk defa kendi odasında ve tek başına uyudu teyzeleri
4 cü şıkkın bendede var.. cok korkağım karanlıktan korkuyorum kızım doğduğundan beri odada yaNlız yatıyoruz ışık açık şekilde.. cok zorlanarak alıştımahh basarabildiysen ne mutlu sana..Masallah onaTek istedigim ve hep söyledigim sey 6.ayina girer girmez odasinda yatiracagim Ama sebeplerim cok 1.odasi daha serin
2.Kusuyordu hep korkuyordum
3.Depremin cok olmasi
4.Korkak anne(gece aglasa odasina gitmeye korkarim o derece korkagim)
Bahanelerimi arz ederim
Teşekkür ederiz. Amin canımAy Ay MasaAllah canım darısı bizimkilere
Benim büyük oğlumla senelerce uğraştım inan ki hiç değişmedi koca oğlan hala korkar eskisi gibi bağırmıyor ama resmen işkenceydi yıkamak etraf ne düşünüyor diye korkardık o derece , allah kolaylık versinYok canım kötü bi deneyim yaşamadık.. ilk zamanlar seviyordu, şimdi kıyafetlerini çıkarmaya başlayınca anlıyor basıyor çığlığı, sakinleştiriyoruz, küvetinin içine koymadan ayağı suya değer değmez, binayı ayağa kaldırıyor.. çığlık çığlığa bağırıyor..eşimde bende birlikte duşa da girdik nafile..dün yüzme havuzunda kurslar için bilgi aldık.. çığlık çığlığa bağırdığı için havuzada cesaret edemiyoruz..
Korkma, bir gün zaten ayrı yatması lazım .ahh basarabildiysen ne mutlu sana..Masallah onaTek istedigim ve hep söyledigim sey 6.ayina girer girmez odasinda yatiracagim Ama sebeplerim cok 1.odasi daha serin
2.Kusuyordu hep korkuyordum
3.Depremin cok olmasi
4.Korkak anne(gece aglasa odasina gitmeye korkarim o derece korkagim)
Bahanelerimi arz ederim
Uykuya nasıl geçiyor? Yatağında mi uyutuyorsun?Korkma, bir gün zaten ayrı yatması lazım .
1 kere mama için uyandı, onun dışında bir kere babası bir defa da ben kontrole gittim.
Bana tuhaf oldu önce, odası da uzak üstelik ama bir bakıma daha iyi oldu, Anne yanına sığmıyordu çünkü . Bebek lambasını da açtık rahatça uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?