- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
Aynen öyle umarım bi an önce doğururHamile baba sendromu ama çok erken başlamış eşinde
Ben işten ayrılmıştım öğrenince iyikide ayrılmışım. Zor gerçektenİnsallah canım calısıyorum bir de cok zor olur benim icin
Canim neye göre rapor veriliyor ya da ücretsiz oluyor biliyor musun.bn kizimda da bu hamileliğim sağlıklı ise buna da para verip aldim.az para da değil. eşim ogretmen. Size göre verdiler.belli meslege göre mioluyor kiBenim Dr um ben söylemeden hemen çıkarttirmis canım eczaneye gittiğimde 3 kutu verdi eczacı ücretsiz alicakmisim artık
Benim 5.haftamda direk kusma olarak başladı. Hala da o şekilde devam ediyorGünaydın kızlar bulantınız hangı hafta basladı ben 6+2 deyim ve suan sadece aksamları kazınma.gunduzlerı hafıf yedıklerımın agzıma gelmesı durumu oluyor
Kullandığınız gebelik takip programları var mı? Varsa hangisi? :)
arada bir yemeye çalışıyorum kendimi zorlamadan. hele dün zorladım da gördüm anyayı konyayıGunaydin kizlar memleketteyiz cok fazla yazamiyorum... Ama bu ara ceviz yumurta süt yiyemiyorum icim almiyor sizdede öyle oluyormu ?
Gunaydin kizlar memleketteyiz cok fazla yazamiyorum... Ama bu ara ceviz yumurta süt yiyemiyorum icim almiyor sizdede öyle oluyormu ?
Canim sende kan pihtilasmasi varmi..eger sonucun varsa zaten dr kendi cikartiyor..devlet ozel farketmez..Canim neye göre rapor veriliyor ya da ücretsiz oluyor biliyor musun.bn kizimda da bu hamileliğim sağlıklı ise buna da para verip aldim.az para da değil. eşim ogretmen. Size göre verdiler.belli meslege göre mioluyor ki
Evet canim ben cevizden tiksindim aslinda severek yerdim :)Gunaydin kizlar memleketteyiz cok fazla yazamiyorum... Ama bu ara ceviz yumurta süt yiyemiyorum icim almiyor sizdede öyle oluyormu ?
Pıhtılaşma var bende kayıp larimda çok Dr um kan sulandirici iğne için rapor çıkarttırdi sürekli kullanilacagim için mesleğe göre falan bi durum değil canımCanim neye göre rapor veriliyor ya da ücretsiz oluyor biliyor musun.bn kizimda da bu hamileliğim sağlıklı ise buna da para verip aldim.az para da değil. eşim ogretmen. Size göre verdiler.belli meslege göre mioluyor ki
Gözünaydın canım. Ben de c.tesi gitcem, çok heyecanlıyım.Herkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz
Herkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Herkese merhaba bizden
maşallah kuzucuğa.. bende çok merak ediyoruuum nasıl dayanıcam daha 11 gün varHerkese merhaba bizden
Hadi bakalim sende guzel habelerle gel ..Gözünaydın canım. Ben de c.tesi gitcem, çok heyecanlıyım.
Evet sadece usg ile bakti .. Seninkide buyumustur o zaman eli ayagi kipir kipir durmuyordu ya ne guzelmis boyle gormek ..merhaba :) gözünüz aydın. aramızda 1 gün var, benim de yarın randevum var. sadece ultrasonla muayene mi yapıldı?
Evet evett haftaya tahminleri alalim not yazalim kiminkiler tutuyor sonra karsilastiralim :)Gözün aydın canım sıra artık cinsiyete geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?