Olabilir canim neden olmasin isteyenler olursa not alirimKızlar böyle hediye filan gelince dedim keşke grupta arkadaşlarla birbirimize hediye gönderebilsekAl_pi ne dersin canım ileri de çekiliş yapıp çiftleserek birbirimize hediye mi göndersek kk hatırası olarak
Allah hayırlı evlat versin ilk bebeğim o yüzden farketmez benim için ama insan çok merak ediyorHadi bakalim sende guzel habelerle gel ..
Evet sadece usg ile bakti .. Seninkide buyumustur o zaman eli ayagi kipir kipir durmuyordu ya ne guzelmis boyle gormek ..
Evet evett haftaya tahminleri alalim not yazalim kiminkiler tutuyor sonra karsilastiralim :)
Herkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz
Oy maşallah 2li testi de iyi cıkar insallah cinsiyetide ògrenirsiniz belki gidinceHerkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz
Ne güzel inşallah giydirmek nasip olsun bebisineKızlar tüm heyecanlarimizı paylaşıyoruz birlikte az önce kapim çaldı kargo gelmiş kız kardeşim ve onun arkadaşı (kardeşim gibi ) bebisime hediyeler gonderip mektup yazmışlar ilk hediyesi bebegimin ve ilk eşyaları nasıl güzel bir mutluluk çok çok sükrediyorum rabbimeee inşallah hepimiz bebisimizi sağ salim kucağımiza alırız
whatsapp grubunuz mu varrr yoksa :)Kızlar böyle hediye filan gelince dedim keşke grupta arkadaşlarla birbirimize hediye gönderebilsekAl_pi ne dersin canım ileri de çekiliş yapıp çiftleserek birbirimize hediye mi göndersek kk hatırası olarak
Bende hala degisik ruyalar goruyorum. Evlatlık almaya gidiyorum cocuklarin hepsi beni al beni al diye el kaldiriyor ama oglan cocugunun biri beni alma diyor yanina gidip soruyorum neden diye ben simarigim, hep altimi ıslatırim felan diye kendini kotuluyor sonra diyorki benim burada kucuk bir kiz kardeşim beni alirsan ondan ayrılırız burada beraberiz ona bakiyorum ben diyor. Ben ozaman ikinizide aliyorum diyorum alip eve gidiyorum. Resmen dizi gibiydi ama erkek cocuk nasil akilli dilliydi oyle. Birkac gundur ruyalarim hep erkek cocugu mujdesidir diyor benim 4. Usak geliyor sanirim
Yok canım ama yapmak isteyen olursa yapalım ben isterimwhatsapp grubunuz mu varrr yoksa :)
Yok canım ama yapmak isteyen olursa yapalım ben isterim
Maşallah canım inşallah bizlerede nasip olur:))
Insallah canim .. tesekkur ediyoruz sizdende guzel haberler bekliyoruzOy maşallah 2li testi de iyi cıkar insallah cinsiyetide ògrenirsiniz belki gidince
Ne isterseniz saygi duyarim ama ben burdan baska bir sekilde iletisim kuramam guruba katilamam yani ..Al_pi konu sahibimiz uygun görürse tabi . Buraya da yazariz tabiki whatsap dan da görüşürüz aynı anda .
12 haftadan sonra inşallah canim 3 aydan sonraKızlar siz benden baya öndesiniz masallah rehber oluyorsunuz bana.
Size bir sorum olcak düşük olayları kaç aylıkken oluyor ya da söyle diyim kac aydan sora risk cok azalıyor
bende katılırım, ama yinede herkes 12. haftayı geçsin derim :)Yok canım ama yapmak isteyen olursa yapalım ben isterim
bebeğin kesede sağda solda olmasyla cinsiyet tahmin edenler var sağdaysa kız soldaysa erkek dıyolar benımkı tam sağında duruyo acaba doğru mu ki
ben onda kararsız kaldım, ultrason kağıdına karşıdan baktığımızda mı sağ ve solumuz aynı yoksa kendimizle aynı tuttuğumuzda mı? :))) biraz karışık anlattım sanırım ama anlayamadım işte bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?