2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şu an cinsiyetini çok hissetmiyorum ama kızım olsun istiyorum.Son karnimda ölen bebeğim kızdı.Yegenim kız olcak bence diyo.Saglikli olsun da kız erkek farketmez.

Merhaba kızlar nasılsınız
Benim değişiklik olarak alt karın bolgemde sürekli bi karıncalanma hissi oluyor, hatta geceleri uyurken bile hissediyorum sizdede oluyormu bu?

Allah hayırlı evlat versin ilk bebeğim o yüzden farketmez benim için ama insan çok merak ediyor

Herkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz

Maşallah canım inşallah bizlerede nasip olur:))

Herkese merhaba bizden
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz
Oy maşallah 2li testi de iyi cıkar insallah cinsiyetide ògrenirsiniz belki gidince

Ne güzel inşallah giydirmek nasip olsun bebisine

Bende anormal rüyalar görüyorum..nerdeyse rüyadan rüyaya koşuyorum nasıl iş anlamadım

Al_pi konu sahibimiz uygun görürse tabi . Buraya da yazariz tabiki whatsap dan da görüşürüz aynı anda .

Kızlar siz benden baya öndesiniz masallah rehber oluyorsunuz bana.
Size bir sorum olcak düşük olayları kaç aylıkken oluyor ya da söyle diyim kac aydan sora risk cok azalıyor

bebeğin kesede sağda solda olmasyla cinsiyet tahmin edenler var sağdaysa kız soldaysa erkek dıyolar benımkı tam sağında duruyo acaba doğru mu ki

bebeğin kesede sağda solda olmasyla cinsiyet tahmin edenler var sağdaysa kız soldaysa erkek dıyolar benımkı tam sağında duruyo acaba doğru mu ki

ben onda kararsız kaldım, ultrason kağıdına karşıdan baktığımızda mı sağ ve solumuz aynı yoksa kendimizle aynı tuttuğumuzda mı? :))) biraz karışık anlattım sanırım ama anlayamadım işte bi türlü

direkt bakıncaymış bi de kese yuvarlaksa kız fasülye şeklindeyse erkek diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…