Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuyruk sokumum agrıdığında yan yatıp dinleniyorum canım.Bir de otururken beline yastık koy arada boşluk kalmasın.Selamlar gunaydinlarr belim kopuyor yaa
Sağol canimKuyruk sokumum agrıdığında yan yatıp dinleniyorum canım.Bir de otururken beline yastık koy arada boşluk kalmasın.
Hiçbir şey canım,Göstermezse göstermez.Benimki de net görüntü vermiyor.Yengeç burcu utangaç olur zaten,zorlamamak lazım.Sev annesi kızma ona :)Kızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor benicumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım bana
bir buçuk haftada küçük zaten off içim daraldı yeminnkr
Yandık valla. Diğer doktorumda eller havaya yapıyor. Bu doktora naz yaptı sevmedi galiba.Hiçbir şey canım,Göstermezse göstermez.Benimki de net görüntü vermiyor.Yengeç burcu utangaç olur zaten,zorlamamak lazım.Sev annesi kızma ona :)
Kasinti bendede var kizlar dr cok dayanilmaz olursa ilac veririm dedi ozellikle geceleri oluyor ve yikandiktan sonra borde paket urunler yersem oluyor sizde dikkat edin bir sure sonra anliyorsunuz disardan birsey yedimmi uyuz gibi oluyorKorktum bende zaten o yüzden gidicem canım. Ama gebelik kaşıntısı diye birşeyde varmış bakalım kötü bişey çıkmasında. Benimde kendime alacaklarım kaldı lohusa kıyafeti bebek bakım çantası falan bakalım zamanla alırızya
Prima primiumcare aldim 2 paket 1 -2-3 numara biraz stok yaptim sleepde aldim bimdende aldim bakalim hangisini severse alerji yapmazsa onla devam ederiz.deneyimlilerin dedigine gore gunde en az 10 adet kullaniliyormus ona gore 2-3 aylik bir stok oldu benimKızlar yenidoğan için hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Agirlaaya basliyorsun canim birden buyuduklerini goreceksin bundan sonraSelamlar gunaydinlarr belim kopuyor yaa
Ben ac gitmistim hatta bir seker attim agzima ona raen kipir kipirdi ikiside adam olcemedi duzgunceKızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor benicumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım bana
Kızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor benicumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım bana
Kızlar yenidoğan için hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Melissa beslenmede senin sistemi uygulamaya başladım bebeğe kilo aldırayım istiyorum.Sabah muz,süt,üç yumurta,peynir,domates biber arada fındık öğlen 6 köfte yoğurt yedim.Akşam da kıymalı yumurta yapacağım.Ben de haftaya dr u göreceğim bakalım 24 haftada 650 gr dan 27.haftada 1 kiloya çıkartabilecek miyim :)Ben ac gitmistim hatta bir seker attim agzima ona raen kipir kipirdi ikiside adam olcemedi duzgunce
İlerisi için bende farklı markalar denemeyi düşünüyorum ama ilk etapta huggies ve prima premium care arasında kaldım.Prima primiumcare aldim 2 paket 1 -2-3 numara biraz stok yaptim sleepde aldim bimdende aldim bakalim hangisini severse alerji yapmazsa onla devam ederiz.deneyimlilerin dedigine gore gunde en az 10 adet kullaniliyormus ona gore 2-3 aylik bir stok oldu benim