• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kull

Kullanmadığın pompayı ne yaptın peki ben çok kullanmıştım ama yine de saklamıştım şimdi onu kaynattim hazır ettim ilk doğduğunda onunla idare ederim baktım çok gerekli neyi istediğimi eşime gösterdim ben gidemesem bile o gider alır :KK66:
Atmışım herhalde bulamadım :) 9 sene oldu bacım ya :)

Ah bende cok zorlanıyorum bir aydır biberonla beslendi göğüs ucu kullanmAma rağmen günde birkere basarabiliyorum emzirmeyi oda uyanıkken cok acıkmadan yoksa kıyamet kopuyor tutmuyor genelde sütü biberonla içiyor kolayına geldiği için sanırım biraz sabır gerekiyor
Ben de aynı durumdayım. Sütü sağıp verdim on gün kadar. Zaten günde bir kez ancak süt verebildim kalanı hep mama. Biberona alıştı. Memem ucu da yumuşak ve küçük tutamıyor. Sinirleniyor hemen. Göğüs ucu aldım avent onu da beğenmedi. Pompayla sağınca ucu büyüyor ama o zaman da zaten sütüm az emecek süt kalmıyor. :deli: Ne yapacağımı şaşırdım. En son göğüs ucu çıkarıcı almayı düşünüyorum. Bakalım o da işe yaramazsa napıcaz. Çözüm bulursan bana da seslen canım :KK64:

Selam annişler emzirme konusulmus bnm kızda meme hastası çıktı surekli emmek istyor hıçkırık tutuor fazlalıgı kusuyor ama yınede kakasını yapana kadar emzryrum. Gaz sancısı yasamıstı kızım doktor bi damla verdi çok işe yarıo rahat rahat sancı çekmeden yapıyor kakasını bide bnde nzle vardı kızımda gecmiş burnu hırlıo braz var mı önerisi olan?
Maşallah kızına canım :) emsin emebildiği kadar. Benimki tutamıyor daha. Bruno verdi bize doktor. Hırıltı için. Azcık dik tutarak burnuna damlatıyorum bir iki damla açılıyor.

Ne dertliymişiz be :)) benim sorun hala görümcenin oğlu ahahaha şimdi de karnımdaki çocuğu kıskanıyo anakucağını sallayıp duruyo gidip gelip tabi ondan önce burnunu karıştırdığı için ellemesine ayar oluyorum valla doğunca napcam bilmem ömere tablet alcak mısınız diyo annesinin yanındayken bişe demiyorum tenhada kıstırıp akülü araba bile alcaz diyorum iyice delleniyo iyice manyadım :bicak::dondurma:
Ayy canım güldürdün valla beni sağolasın :D :D
Dikkat et o da tenhada senin çocuğu kıstırır ilerde :D

Ne dertliymişiz be :)) benim sorun hala görümcenin oğlu ahahaha şimdi de karnımdaki çocuğu kıskanıyo anakucağını sallayıp duruyo gidip gelip tabi ondan önce burnunu karıştırdığı için ellemesine ayar oluyorum valla doğunca napcam bilmem ömere tablet alcak mısınız diyo annesinin yanındayken bişe demiyorum tenhada kıstırıp akülü araba bile alcaz diyorum iyice delleniyo iyice manyadım :bicak::dondurma:
Benim kaynım olacak ayu bir gün eşimin amcasında benim oğlana çek lan şu göbeğini içine göbeğe bak dedi ki çocuk 3 yaşında yok göbek falan kendi çocukları gibi kepiç ağızlı değil yer herşeyi kıskançlığından aha orada gözüm döndü ne var ne yoksa döküldü eşim de zaten zor tutuyordu kendini kaç zamandır çıktık ordan bir daha sen sağ ben selamet:) çok rahatız sürekli laf sokanlar yok hiçbirişeyi beğenmez herşeyin iyisi onlarda falan amaan

Geçmiş olsun canım allah sağlık versin bebeğine. Kan uyuşmazlığı ile ilgili mi problem oldu? Igne vurmamışlar mıydı? Tekrar emmesi için göğüs ucu dene istersen faydası olduğunu söyleyenler olmuştu.
Cnm sarılığı tedaviye ragmen grçmedi doktorda kan uyuşmazlığı var bebekle aramda ondan dolayı geçmediğini söyledi

Gözünaydın canım :) maşallah kuzuna :) hayırlı evlat olsun. Sana da çok geçmiş olsun :KK200:

Bence herkesten önemlisi eşler. Onlar yardım ediyorsa olur herşey. Başka kimseye gerek yok. Hastanede eşim kaldı benim bezinden mamasına herşeyini kendi yaptı. Eve çıktık 3, gün annemle babam memelekete döndü ikisinin de annesi hasta. On gündür eşimle ben bakıyoruz oğluma. Üstelik sarılık oldu kilo kaybı yaşadık bisürü sıkıntı ama yettik çok şükür. Kv gelmeyi bile teklif etmedi. Yalandan söyleniyor eşime bir faydam olmuyor size diye. Ben de dedim faydası olacaksa yemek yapsın göndersin ya da bebeğin ütülerini yapsın madem o kadar üzülüyor. Tabiiki onları da yapmadı. Hiç kafanıza takmayın bence. inşallah gönlünüze göre olur ama ben sezaryen olmama rağmen hepsini kendim yapıyorum. Allah gücünü veriyor. Ben de aynı düşüncedeyim sizlerle. Kendi işimi kendim yapayım hiç değilse kafam rahat olsun. :KK66:
Maşallah canım eşine benim eşimde böyle hastanede herşeyimi yaptı bebek ıh dese benimle uyandı hemen bezini ıslak mendilini hazır edip verdi herşryime yetişiyor sagolsun eş çok önemli

Selam annişler emzirme konusulmus bnm kızda meme hastası çıktı surekli emmek istyor hıçkırık tutuor fazlalıgı kusuyor ama yınede kakasını yapana kadar emzryrum. Gaz sancısı yasamıstı kızım doktor bi damla verdi çok işe yarıo rahat rahat sancı çekmeden yapıyor kakasını bide bnde nzle vardı kızımda gecmiş burnu hırlıo braz var mı önerisi olan?

Maşallah kuzuna :) Serum fizyolojik var canım tuzlu steril su yani damlatabilirsin 1 damla. Sende c vitaminli gıdalara biraz ağırlık verebilirsin. Geçmiş olsun.

Ben de aynı durumdayım. Sütü sağıp verdim on gün kadar. Zaten günde bir kez ancak süt verebildim kalanı hep mama. Biberona alıştı. Memem ucu da yumuşak ve küçük tutamıyor. Sinirleniyor hemen. Göğüs ucu aldım avent onu da beğenmedi. Pompayla sağınca ucu büyüyor ama o zaman da zaten sütüm az emecek süt kalmıyor. :deli: Ne yapacağımı şaşırdım. En son göğüs ucu çıkarıcı almayı düşünüyorum. Bakalım o da işe yaramazsa napıcaz. Çözüm bulursan bana da seslen canım :KK64:

Maşallah kızına canım :) emsin emebildiği kadar. Benimki tutamıyor daha. Bruno verdi bize doktor. Hırıltı için. Azcık dik tutarak burnuna damlatıyorum bir iki damla açılıyor.
Bizim ki hiç emmiyor değil bi 5 dk zorluyor beni oda şöyle oluyor sarılık aetmasın diye gece mama veriyorum biberon ile sabah ilk emmede 5 dk emmek istemiyor sonrasında tüm gün emiyor hergün sabah bir kavgamız oluyor anne oğul ikimizde inatçıyız

Damlanın adını yazsana canım aklımızda bulunsun illakş gaz sancısı olacak:)

Göbek deliğim iyice pörtledi ya artık son kısmı dışarda resmen orası yumuşacık değişik bir doku oraya dokununca oğlan karnımda deliriyor :) niye acaba:)

Ben de hiçbişeycikler yok daha. Sizin durumunuz nasıl?
Benim de bişi yok daha. Geçen hafta dr kanala girmiş dedi ama ne nişan ne su geldi daha. Beklemedeyiz bakalım. Ağrılar çok ama onlarda bi kaç haftadır var zaten. Tek farkım 4-5 gündür kasılmalarım ağrılı oluyor nabzım yükseliyor falan

Göbek deliğim iyice pörtledi ya artık son kısmı dışarda resmen orası yumuşacık değişik bir doku oraya dokununca oğlan karnımda deliriyor :) niye acaba:)

Benimde bi garip oldu dokununca orda bir de hissediyorum. Neresine dokunuyorsun acaba :)) sevmemiş belli ki :)

Maşallah canım eşine benim eşimde böyle hastanede herşeyimi yaptı bebek ıh dese benimle uyandı hemen bezini ıslak mendilini hazır edip verdi herşryime yetişiyor sagolsun eş çok önemli
Aynen canım çok şükür onlar yardımcı.

Bizim ki hiç emmiyor değil bi 5 dk zorluyor beni oda şöyle oluyor sarılık aetmasın diye gece mama veriyorum biberon ile sabah ilk emmede 5 dk emmek istemiyor sonrasında tüm gün emiyor hergün sabah bir kavgamız oluyor anne oğul ikimizde inatçıyız
Seninki iyiymiş maşallah:) ben de biraz daha zorluyorum bakalım. Biraz da küçük hemen yoruluyor. Belki büyüdükçe güçlendikçe daha iyi emer.

Benimde bi garip oldu dokununca orda bir de hissediyorum. Neresine dokunuyorsun acaba :)) sevmemiş belli ki :)
Bilmem ki :)) ya hemen altında gibi hissetmiyorum ben ya bebeği göremiyorum ya gözümde canlanmıyor bir türlü neresi neresidir nasıl duruyor falan, sanki arada baya bişeyler var sanıyorum ama yok tabiki

Bilmem ki :)) ya hemen altında gibi hissetmiyorum ben ya bebeği göremiyorum ya gözümde canlanmıyor bir türlü neresi neresidir nasıl duruyor falan, sanki arada baya bişeyler var sanıyorum ama yok tabiki

:))) canım bazen fark edilmiyor bazen de ediliyor. Bir ara resmen elini yumruk yapmıştı göbek deliğinin yanında. Parmaklarını hissettim dokununca. Ama şuan midemin üstünde tepiniyor dokununca anlamıyorum neresi :D ciğerime vuruyor sanki. Onlar biz dokununca anlıyor ama :) kaçıyor ya da daha çok vuruyorlar:)

Aynen canım çok şükür onlar yardımcı.

Seninki iyiymiş maşallah:) ben de biraz daha zorluyorum bakalım. Biraz da küçük hemen yoruluyor. Belki büyüdükçe güçlendikçe daha iyi emer.
Ya çok küçükler benim oğlum 3400 doğdu sonrasında 3200 e düştü şimdi toparlıyor yavaş yavaş her gören küçücük diyolar lohusa halimle çok takılıyorum bu duruma şimdi sizin ki aklıma gelince kızdım kendime zor oluyor mu bakımı bebeğin

Back
X