- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bebiş mi yan yatıyor tatlım, ondan mı oyle ?
Benimki yan degildi.. hiç te boyle yapmazdı kuzum , bugun hiiç yatırmıyo valla ogf
Yatıyorum 5 dk snra - başlıyorof
Yan maalesef. 360 derece döndü içimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş mi yan yatıyor tatlım, ondan mı oyle ?
Benimki yan degildi.. hiç te boyle yapmazdı kuzum , bugun hiiç yatırmıyo valla ogf
Yatıyorum 5 dk snra - başlıyorof
Senin fıstık çok hareketli bir çocuk olacak heralde maşallahYan maalesef. 360 derece döndü içimdeilk 17.haftada başı aşağıdaydı sonra 28de makata döndü sonra normale döndü derken tekrar makata döndü şimdi popo solumda başı sağımda hiç yatamıyorum yan
yan dönmek zorunda olduğumda sırtım ağrıdığında falan göbeğin altına yastık koyuyorum.4 tarafım yastıklarla çevrili sayesinde.. hemen başlıyor vurmaya benim. Seninki belki de artık pozisyon alıyor ondan olabilir
Ay tabi o ilaç hayatımı karartıyor resmen kabızlık illetiyle uğraşıyorum bırakamam da çok düşük benimKızlar ben bugün garip bir şey fark ettim. Sabah canım çok süt istiyor diye demiri içmedim ( hemoglabinim 14 ona güvendim ). Tatlı krizim olmadıher gün tatlı diye dolapta fare gibi gezen ben hiç tatlı yemedim ve canım da istemiyor. Ayrıca içmedim diye barsaklarım da çok rahat bugün. İlaç resmen beni mahvetmiş
o yaşadığım tatlı krizleri kabızlık hep ondanmış demek ki
bugün yaşadıklarımdan dolayı demiri bırakmayı düşünüyorum
![]()
Sab simplex :) sabah akşam 10 ar damlaDamlanın adını yazsana canım aklımızda bulunsun illakş gaz sancısı olacak:)
Yan maalesef. 360 derece döndü içimdeilk 17.haftada başı aşağıdaydı sonra 28de makata döndü sonra normale döndü derken tekrar makata döndü şimdi popo solumda başı sağımda hiç yatamıyorum yan
yan dönmek zorunda olduğumda sırtım ağrıdığında falan göbeğin altına yastık koyuyorum.4 tarafım yastıklarla çevrili sayesinde.. hemen başlıyor vurmaya benim. Seninki belki de artık pozisyon alıyor ondan olabilir
Senin fıstık çok hareketli bir çocuk olacak heralde maşallah![]()
Tamam canm çok saoll valla içim gidio hırlıyor dıeMaşallah kuzuna :) Serum fizyolojik var canım tuzlu steril su yani damlatabilirsin 1 damla. Sende c vitaminli gıdalara biraz ağırlık verebilirsin. Geçmiş olsun.
Canm nzle tarzndamı hırıltı oldu sizdede gecen hapşurdu da çıktı braz bnde çekmeye çalısıom tulbentle aradaBen de aynı durumdayım. Sütü sağıp verdim on gün kadar. Zaten günde bir kez ancak süt verebildim kalanı hep mama. Biberona alıştı. Memem ucu da yumuşak ve küçük tutamıyor. Sinirleniyor hemen. Göğüs ucu aldım avent onu da beğenmedi. Pompayla sağınca ucu büyüyor ama o zaman da zaten sütüm az emecek süt kalmıyor.Ne yapacağımı şaşırdım. En son göğüs ucu çıkarıcı almayı düşünüyorum. Bakalım o da işe yaramazsa napıcaz. Çözüm bulursan bana da seslen canım
Maşallah kızına canım :) emsin emebildiği kadar. Benimki tutamıyor daha. Bruno verdi bize doktor. Hırıltı için. Azcık dik tutarak burnuna damlatıyorum bir iki damla açılıyor.
Ay tabi o ilaç hayatımı karartıyor resmen kabızlık illetiyle uğraşıyorum bırakamam da çok düşük benimtatlı olayını farketmedim ama
Hmm anladım ,ne çok pozisyon degiştirmiş senin yaramaz öylee
Benimki zaten baş aşaga dönmuştu 30 haftada.. kanala bile girmiş artık 10 gün önce![]()
Valla döner o kimbilir kaçıncı dönüşü :) kurtlum benim abisine çekmiştir 1 dk oturmazdı küçükken çömelerek oynardı :) gerçi ıpad arızalandı bugun süper oyunlar oynuyor oğlum ; şunu aldığıma bin pişmanım resmenSeninki baş aşagıya degilmi tatlım.. nasıl donmek istiyor ...artık çıkma zamanı gelmiş nereye dönuyor kucuk fıstık![]()
Tamam canm çok saoll valla içim gidio hırlıyor dıe
Çok saol cnm bnm atltrz umarm rezene içiom çok sut yapıo bnide uyutuo :)Canım benim kıyamam ona.. geçer hemen inşallah. Sen de papatya ıhlamur iç bebeğe de yarar. Bak aklıma şimdi geldi
Evet canım fır dönüyor:) kanala yerleşmişse daha da ileri gidiyor olabilir canım. Sanırım ondan yatırmıyor seni. Benim ilk sıpa da öyleydi. Yerleşmişti 3 yastık oturur gibi uyurdum son zamanlar.
Valla döner o kimbilir kaçıncı dönüşü :) kurtlum benim abisine çekmiştir 1 dk oturmazdı küçükken çömelerek oynardı :) gerçi ıpad arızalandı bugun süper oyunlar oynuyor oğlum ; şunu aldığıma bin pişmanım resmen
Ay o beni mahfetmistiya birgun.burda kim ne dediyse yaptim yogurda sute una yumurtaya bandim parmaklari kar etmedi soguk buzlu su iyi geldi bende silverdinle acisini aldim ama Allah yardimcin olsun zehir olmustu ogunumKızlar dün sivri biber dograr iken acısından elim yandi hala buz torbasini birakamiyorum canim aciyorsilverdin de surdum ama gecmedi hala
Canım bizimkinde akma yok sadece hırıltı var. Hapşırınca çıkmıyor birşey. Akıyorsa serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörü ile çekebilirsin.Canm nzle tarzndamı hırıltı oldu sizdede gecen hapşurdu da çıktı braz bnde çekmeye çalısıom tulbentle arada
Amin canım insallahBiz 2600 doğduk 33+5 te. Haftasına göre kilosu çok iyi dedi doktorum. Ama işte sonradan biraz zayıfladık biz de aynı şekilde. Öyle çok zorlanmıyorum çok şükür ama herşeye ekstra dikkat özen gerekiyor. Engeksiyon falan. Bir de kendini ısıtamıyor. Kıyafet işi en zoru. Çok kolay üşüyor. E hava da sıcak giydirince de bir anda terleyiveriyor. Onu çözsem bir de meme işini büyüyüp gidecek kuzum :)
Çok şükür halimize biz kontrole gittik 1650 gr bebeği şimdi annesine verdik dedi doktorum. Allah herşeyin kolaylığını veriyor. Hepimizinki düzene girecek inşallah. Biz de deneyim kazanıcaz onlar da büyüyecek düzelecek herşey allah sağlık versin yeterki :)
Yok ben sezeryan olacağım için 3 temmuz da inşallah kasılma olmasın diye magnezyum içiyorum :)Yaramaz fıstıkk...sizinle gunumuz aynı ... belirti var mı ,kasılma fln?