• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İi geceler kizlar size birsey sorucam. Kizim haftaya alti ayini dolduracak. Geceleri sık sık uyanirdi ama bu gece degisti uyaniyor sonra basliyor deli gibi aglamaya susturamiyoruz bi sure. Ben normalde gece de emzirirdim uyurdu tekrar bu sefer gozu birsey gormeden agliyor bi sure. Esim odalarda gezdirdi falan anca susup emzirdim de uyudu bu gece ikinci kez bole yapiyor neyle ilgili acil yardim

İi geceler kizlar size birsey sorucam. Kizim haftaya alti ayini dolduracak. Geceleri sık sık uyanirdi ama bu gece degisti uyaniyor sonra basliyor deli gibi aglamaya susturamiyoruz bi sure. Ben normalde gece de emzirirdim uyurdu tekrar bu sefer gozu birsey gormeden agliyor bi sure. Esim odalarda gezdirdi falan anca susup emzirdim de uyudu bu gece ikinci kez bole yapiyor neyle ilgili acil yardim
Diş olabilir gaz olabilir aç olabilir kulagı agriyor olabilir bir yerine bisi batiyor olabilir vs vs.. Takip edeceksin ayni sekilde yine aglarsa tabiki en iyisi doktora götürmek beebklerde kulak agrisi cok oluyor cunku

Benim kızım aynı bu anlattigin gibiydi bizim alerji sorunumuz var ve o da gaz yapıyor sindirim sorunu yüzünden gaz sancısı yüzünden bağıra bağıra ağlardi ama geçti zıplayarak uyuttum kızımı. Sizinde ağrıyan bi yerleri vardır dış çıkarma dönemi onun da sancısı gelmiştir takipte kalın inşallah geçicidir

Masallah hep boyle devam etsin insallah .. Buyuk konusmuyorum tabiki ama o kadar ara vermem supriz olursa ayri :))
Cok kisi var nerdeyse topigin yarisi izmirde :) Ama şu an aktif olan kisi sayisi az bende senin arkandayim menemendeyim ulukent perla alisverisin adresi hep ordayiz hatta yarinda gelcem :))
Yaşım müsait olsa kesinlikle 5 yaş krese gider biri yarim gunde olsa digeriyle ayri ilgilenirim.
Ama yaşım müsait degil o yüzden yaparsam 2 yasindayken hemen yaparim birlikte buyurler bi 5 senemi uykusuz gecirip sonra rahata ererim :)
İzmir buluşması mı yapsak acabaAaa çok yakınmışız demek bana da beklerim ozaman :))bizim bebişlerin arasında da 6 gün var benimki 17haziranda doğdu onlar da arkadaş olur birlikte büyürler yakın olduğumuzu bilmek mutlu etti beni valla yalnız olmak bazen zor ☺️

Allah razı olsun canım bu günümüze hamd olsun ya kilo almıyor olsaydı gelişim sıkıntısı olsaydı o zaman daha çok üzülürdum şükür boyu kilosu ortalama üstünde teselli ediyor dr muz da bü yüzden hiç olumsuz konuşmuyor. Rabbim cumlesine sağlık sıhhat versin bunlar da geçer inşallah böyle böyle buyuyecekler
Öyle tabi tatlım bin şükür hayattalar yanıbaşımızdalar. Nefes alıyolar

Kızlar bu arada oto koltugu alacaklar indirim var baby mall ve jokerde biz aldık bugun. O kadar parayı veremem derken besafeyi aldik valla :)
Ömür boyu garantili üstelik 4 sene sonra ikinci bebek olursa firma icini komple yenileyecek onu bile yapiyor adamlar o kadar güveniyor yaptıkları ürüne..
Alacaklar indirimi kacirmasin ..
Hayirli olsun canim.Hangi mideli kaca aldiniz?

Kızlar bu arada oto koltugu alacaklar indirim var baby mall ve jokerde biz aldık bugun. O kadar parayı veremem derken besafeyi aldik valla :)
Ömür boyu garantili üstelik 4 sene sonra ikinci bebek olursa firma icini komple yenileyecek onu bile yapiyor adamlar o kadar güveniyor yaptıkları ürüne..
Alacaklar indirimi kacirmasin ..
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın bence de oto koltuğunun güvenirliği önemli..

İzmir buluşması mı yapsak acabaAaa çok yakınmışız demek bana da beklerim ozaman :))bizim bebişlerin arasında da 6 gün var benimki 17haziranda doğdu onlar da arkadaş olur birlikte büyürler yakın olduğumuzu bilmek mutlu etti beni valla yalnız olmak bazen zor ☺️
Musait bir gunde bulusalim canim . Ben şu an ulukentteyim mesela :)
Havalar isinsin biraz daha bulusma ayarlayalim .

Musait bir gunde bulusalim canim . Ben şu an ulukentteyim mesela :)
Havalar isinsin biraz daha bulusma ayarlayalim .
Tüh bilseydim perlaya gelirdim:)) Bi dahakine haber et perlada buluşuruz Beklerim ben siziinci prensesi sevelim azcık☺️
Ben göçebeyim hala,haftaya geleceğim eşim izne geliyor sonra tekrar geri ama baharda ne geleceğim denk gelirse tarih bende gelirim aliğadan

Olur valla yapalım gerçi ben işe başlıyorum ama ayarlarım artık:))

Valla dediğim gibi yaş otuz şimdi zor geliyor yoruluyor oran buram ağrıyor hepimizin öyledir ama tabi gülüşü yetiyor tabi otuzbeşte ikinci valla kulağa zor geliyor bakalım hayırlısı kızımın gelişimine göre ikinciye bakarız artık inşaallah diyelim
Ben mayista 24 yasinda olcam. Şuan biraz borcumuz var. Normalde calismak hic istemiyordum. Ama 1 yaşa kadar idare edip daha sonra calismaya baslayacagim sanirim. 3-5 sene başka bebek düşünemiyorum. Allah hayirlisini versin

Benimde sigorta yılın dolmasına 3 sene var onu bir şekilde hallermem lazım büyük oğlumda 2 aylıkken işe başlamıştm şimdi epeydir evdeyim sıkıntı basıyor ama Çalışmam da zor görünüyor hayırlısı diyelim

Merhaba anneler. Oooo buluşmalar ayarlaniyor:)) ben uzaklardayım. Tropikal meyve 1 yaşına kadar vermeyin deniyor ama geçen kivi vardı. Çok güzel olgunlaşmış sulu sulu. Dur tartıdayım ne tepki verecek dedim. Önce yüzünü ekşirdi sonra gerisini istedi. Alerji yapmadı çok şükür. Kahvaltıya da başladık. Yarim yumurta sarısı peynir anne sütü karıştırıp yediriyorum. Yumurta her gün vermeli mi? Agir gelmesin diyw 2 gunw vir veriyorum. Siz kahvaltıda neler veriyorsunuz? 6.5aylik olduk. Yemeklerine tavuk suyu koyuyorum. Elma muz veriyorum hep. Ayva sevmedi. Patates havuç şehriye pırasa vs çorba pür e veriyorum. Ispanak ile kereviz kaldı denemediğim. Tarif sayfası açıp paylaşsak mi? Burdan da paylaşabiliriz.

Merhaba anneler. Oooo buluşmalar ayarlaniyor:)) ben uzaklardayım. Tropikal meyve 1 yaşına kadar vermeyin deniyor ama geçen kivi vardı. Çok güzel olgunlaşmış sulu sulu. Dur tartıdayım ne tepki verecek dedim. Önce yüzünü ekşirdi sonra gerisini istedi. Alerji yapmadı çok şükür. Kahvaltıya da başladık. Yarim yumurta sarısı peynir anne sütü karıştırıp yediriyorum. Yumurta her gün vermeli mi? Agir gelmesin diyw 2 gunw vir veriyorum. Siz kahvaltıda neler veriyorsunuz? 6.5aylik olduk. Yemeklerine tavuk suyu koyuyorum. Elma muz veriyorum hep. Ayva sevmedi. Patates havuç şehriye pırasa vs çorba pür e veriyorum. Ispanak ile kereviz kaldı denemediğim. Tarif sayfası açıp paylaşsak mi? Burdan da paylaşabiliriz.

Sabah kahvaltisinda ilk zamanlar bebe buskuvisi yumurta sarisi labne verdim. Artik daha taneli yiyebiliyor. Bazen tahilli ekmek iciyle birlikte veriyorum. Peyniri aksamdan suya koyup sabah veriyorum tabi anca 3 5 yudum yiyo o ayri

Kizlar oto koltugunu kac kg tercih ettiniz acaba?9_36 kg lar bana cok buyuk geldi bi boy kucugunu almayi dusunuyorum da

Bu ek gıda konusunda herkes okadar farklı yaklasıyor kı bakıyorum başka yerlerden de bazıları kahvaltı ogle yemegı aksam yemegı yemeklere gecmıs bazıları 7,5 aya kadar sadece tek ögun tadım dıyor ben sabahları 3 gun tadınlık yumurta verdim bugun az labne verdım elma ya da armut puresı verıyorm bazı gunler ogleden sonra sebze corbası verdım pirinc unu vermıyorum bugun aksam ılk defa yulaf unuyla elmalı mama yedırdım bu bıle bana fazla geldi sanki midesını yormayım dıyorum bı taraftan da ac kalmasın dıyorum:/

Back
X