• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

dün acile gittik ama acil doktoru boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.bugun doktorumuza sormadan vermek istemedim iyi ki vermemişim.bogazi temiz mis ama bronsiolit olmuş.hava aldi k ig ne yaptılar.ventolin sürüp verdi artarsa buhar makinesi alıp evde devam edicez.insallah artmaz.
Su dönemde bronsiolit cok yaygınmış.
Cok gecmiş olsun aynen bronsiolit cok fazla 2 kez de biz gecirdik Rabbim acil şifalar versin

emeklemek mi? benimki daha dönmedi bile:)))
Canim kızım hem geç yürüdü hem 7.5 aylıkken dönmüştü.bazi bebisler tembel insan ilk zaman kaygılanıyor ama hic merak etme büyüyünce yaşıtlarından hic farkı kalmıyor.simdi ev içind e ip atlamak istiyor da durdurmaya calisiyoruz:spor::spor::spor::sus::duduk:

Bebişi emekleyen var mı kızlar benim kız emeklemiyor daha :KK43:
1 hafta kadar önce ufak ufak başladı ama faal bi şekilde deil canım. Bizim kız 3.5sylıkken dönmeye başladı ama hala desteksz oturamıyor tam mesela. Her bebek farklı gelişimler gösteriyor canım kafana takmamaya çalış. Kimi emeklemeden yürürmüş

Benim kız yuvarlanıyor emekleme çabalamasında bakalım nzmn baslıcak emeklemeye
Bizimki bayadır döne döne odayı geziyordu sonra geri geri gitmeye başladı bi baktım ileri ileri gidiyo. Zamanı gelince emeklicektir ama yere koymazsan çok zor canım. Oyun matları var ben onlardan aldım pilsan eva diye. Salondaki halının kenarlarına serdim. Halının üzerine de kalın battaniye onun üzerine de nevresim dolanıyo odada

Benim ördek desteksiz oturamıyor . Mama sandalyesi veya kucağım dışında oturtmayı deneyince devriliyor tembel :)) Ama yere bırak salonu dört döner sırt üstü -yüz üstü takla ata ata. Dizlerinin üstüne hareket etmeyi keşfetti artık. Emeklemesi yakın sanırım. Ve geçen Alpi sormuştu ne yapmam deyipte yaptınız diye. TV yasak demiştim; geçen günlerde atak mıydı neydi çıldıracaktım. 7.20 den 23.30 a kadar tek başıma öyle yoruldum ki Teletubbies açtım malesef.
Tüm hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.

Benim ördek desteksiz oturamıyor . Mama sandalyesi veya kucağım dışında oturtmayı deneyince devriliyor tembel :)) Ama yere bırak salonu dört döner sırt üstü -yüz üstü takla ata ata. Dizlerinin üstüne hareket etmeyi keşfetti artık. Emeklemesi yakın sanırım. Ve geçen Alpi sormuştu ne yapmam deyipte yaptınız diye. TV yasak demiştim; geçen günlerde atak mıydı neydi çıldıracaktım. 7.20 den 23.30 a kadar tek başıma öyle yoruldum ki Teletubbies açtım malesef.
Tüm hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.
Maşallah senin tosbiğe hiçte tembel değil annesi :) kendini hiç suçlu hissetme. Bende evde teksem duşa girebilmek için youtube dan video açıyorum onu anakucağında banyoda yanıma koyuyorum el mahkum. Orada 15 dk izliyor

Maşallah senin tosbiğe hiçte tembel değil annesi :) kendini hiç suçlu hissetme. Bende evde teksem duşa girebilmek için youtube dan video açıyorum onu anakucağında banyoda yanıma koyuyorum el mahkum. Orada 15 dk izliyor
Zorda kalınca herşey yapılıyormuş canım

Bugün kızı göz doktoruma götürdük. Hem normal kontrol hem de gözü sulanmaya başladı onu soralım dedik. Gözleri enfeksiyon kapmış. Alt kirpikler içe doğru biraz çok sık enfeksiyon kapar büyüdükçe geçecek dedi. Ellerinki çok fazla gözün e götürdüğü için oluyormus. Dikkat edin sizde. Bizimki sürekli kalıyordu damlaya başladık ve ellerini çekiyorum artık gözünden. Gözümün önünden ayıramıyorum. Birde akşamları eskiden olduğu gb yalnızca kucağımda uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor oyun istiyor. Gece 12de bizimle uyur oldu. Her gün değişiyor bebekler:))))

Bugün kızı göz doktoruma götürdük. Hem normal kontrol hem de gözü sulanmaya başladı onu soralım dedik. Gözleri enfeksiyon kapmış. Alt kirpikler içe doğru biraz çok sık enfeksiyon kapar büyüdükçe geçecek dedi. Ellerinki çok fazla gözün e götürdüğü için oluyormus. Dikkat edin sizde. Bizimki sürekli kalıyordu damlaya başladık ve ellerini çekiyorum artık gözünden. Gözümün önünden ayıramıyorum. Birde akşamları eskiden olduğu gb yalnızca kucağımda uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor oyun istiyor. Gece 12de bizimle uyur oldu. Her gün değişiyor bebekler:))))

geçmiş olsun. bizim de göz kanallarında tıkanıklık var sol gözünde. sürekli çapaklanıyor doğduğundan beri. bu ay kontrole gitmemiz lazım. geçmezse müdahale yapılacak sanırım. var mı bizim gibi olan?

geçmiş olsun. bizim de göz kanallarında tıkanıklık var sol gözünde. sürekli çapaklanıyor doğduğundan beri. bu ay kontrole gitmemiz lazım. geçmezse müdahale yapılacak sanırım. var mı bizim gibi olan?
Aynı durum iki gözünde de var oğlumun ama sağ gözü daha yoğun.surekli masaj yapıyoruz. Çapaklanma için de damla kullanıyoruz.ama masajla geçer çünkü kızımınsa vardı 11.ayda geçti.gwcmezse 1 ya da 1 buçuk yaşından sonra müdahale edilir .gerçi her masaj yaptığımız da istemiyor ağlıyor

maşallah size de. sebzeleri hemen sevdi mi. ben yediremedim hiç. meyve bile biraz yeyip kusuyor. biz de 6,5 aylık :KK43:
Ben sebze ile basladim seviyor meyve ile baslanirsa sebze zor oluyor diye okudum bir komsumuzda da oyle olmus sebze yemiyormus oyle birsey mi her seferinde mi kusuyor

Back
X