Yarım yumurta sarısına yarım ceviz mi koydun Canım?Bizim doktor pek yememize ivmenize karışmıyor. Sizden duyunca bugün yumurtasına yarim ceviz ekledim. Sevdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım yumurta sarısına yarım ceviz mi koydun Canım?Bizim doktor pek yememize ivmenize karışmıyor. Sizden duyunca bugün yumurtasına yarim ceviz ekledim. Sevdi
Kullanmıyorum canımİyi geceler kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz?
Çok çok ince pamuktan yastık koyuyorum ben ilk 6ay falan koymadimİyi geceler kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz?
Şuan bizde sizin gibi aynı şeyleri yaşıyoruz gece uykusunda çok zor dalmaya başladı ve hep huzursuz hep ağlamaklı.gece kalkıp oyun oynuyoruz uyumuyor çünkü..umarim dişlerdendir.. Ben ıhlamurdan başka kullanmıyorum.Kızlar merhaba benimki altı buçuk aylık bir haftadır gece uykumuzda sıkıntı yaşıyoruz normalde sekiz sekiz buçuk gibi yatar sadece yemek için uyanır yer tekrar kendi kendine dalardı ama şimdi sallamam gerekiyor tekrar uyuması için ve son üç dört gündür de sallamakta yetmiyor uyumuyor tekrar on iki on iki buçuk gibi uyutuyorum oda zorla baya sallıyorum normalde böyle değildi gecede acayip bir şekilde ağlayarak uyanıyor ve ağlayarak tekrar sallayarak uyuyor doktoru calpol ver demişti belki dişinden dolayı huysuzluk yapar diye ama oda fayda etmiyor gündüz uykularında sıkıntı yok ama gece böyle internette biraz araştırdım melisa ve papatya cayi öneriyorlar sakinleşmesi ve uyku vermesi için anason öneriyorlar ama onu vermek istemiyorum bu konuda bilgisi olan denemiş olan yada bu dönemi atlatmış olan var mı ayrıca altı aydan sonra birçok doktorda melisa ve papatya cayinı önermiş
Ben de kustuğu dönem öyle yapıyordum.Ben zamanında reflüsü olduğundan yatağının altına battaniye katlayıp okuyorum kafa tarafını biraz yüksekte tutmak için. Grip ya da nezleykende öneriyorlar bunu
Çok güzel sevindim sizin adınıza ben bugün sadece toplamda iki saat uyuyabildimŞuan bizde sizin gibi aynı şeyleri yaşıyoruz gece uykusunda çok zor dalmaya başladı ve hep huzursuz hep ağlamaklı.gece kalkıp oyun oynuyoruz uyumuyor çünkü..umarim dişlerdendir.. Ben ıhlamurdan başka kullanmıyorum.
eltim kullanıyordu çocuğuna.iyi geliyor diyordu.ama annelik iç güdüleri iste ben kullanamıyorum..
Bu arada Uzun bir aradan sonra bugün ilk kez 4,5 saat deliksiz uyumuşum...
Bizimki yerden koltuğa tırmanıyor, dizlerinin üzerinde durup teki ayağını kaldırıyor diğerine daha cesaret edemiyor :)) vallahi bizim için düğün bayram bitti koşturmaca başladı :))Koltuga yatiriyorum tek eliyle kalkiyor :)) Buyüdü vallahi nerde o eski günlerKoltuktan ters dönüp emeklemeye calisiyor sacimdan tutup kalkmaya calisiyor. Gece uyaniyor yanima aliyorum hemen ters donup emeklemeye calisiyor artik isimiz cok zor coook :)
Cevizi nasıl veriyorsun canım.nasıl eziyorsun.pütürcüklü olmuyor muBu sekilde vermeye yeni basladim ama yumurtayi ve peyniri artirarak denemistim
Evet baya fazla olmus maalesef
Yemedi zaten :) yarisini yedi derken cikardi, yarin baya azaltcam porsiyonlari.doktor cevize basla artik dedi diger kuruyemisler degil ama cevize baslayabilirsin dedi ben miktari baya abartmisim ama :)
Canım ıspanak çok etkili bir sebze.kabız da yapar.sabaha kadar uyutmaz da.ben bile ıspanak yiyince sütten geçerek uyutmuyor bebişi.1 yaşından önce vermemeye karar verdim ben.sıkıntısını çok çekti kuzum ıspanağın.o etkilemiş olabilirdun aksam corbasina ıspanak katmistim. dil ve dudaginda beyaz lekeler oluşmuş, ispanak boyle bi etki yapar mi acaba. belki de agzina soktugu seylerdendir bilemedim.
Canım ek gıdaya geçtiğinde bebeğinin yanında olacaksan stok yapmaya gerek yok bence.ama çalışacaksan yanında olamayacağın saatlere göre ayarlamalısın sütünü deGüzel anneler merhaba ben de eylül annesiyim. Ek gıdaya baslayınca bebeğinize nekadarlık anne sütü veriyorsunuz acaba? Benim bir süt oğlum var sütümün fazlasını bagıslıyorum da ek gıdaya gectiğinizde kullanmak üzere kendi kızıma nekadar süt stoklamalıyım acaba yaklasık olarak belli bir ml rakamı verebılır mısınız? Sımdıden tesekkurler
Rendeliyorum canim toz halinde oluyor..havanda da yapabilirsin...Cevizi nasıl veriyorsun canım.nasıl eziyorsun.pütürcüklü olmuyor mu
Cok ince bi yastgmz var bende kullanıyorum gripken kullandm suandada yatıyo bilmiyorum sıkıntı olurmu cnm bide kusuyo o yüzden tabiBen zamanında reflüsü olduğundan yatağının altına battaniye katlayıp okuyorum kafa tarafını biraz yüksekte tutmak için. Grip ya da nezleykende öneriyorlar bunu
Bugün 1 yumurta sarısı yarim ceviz biraz yogurt ekledim. Peynirim kalmamıştı. Hepsini bitirdi. Bugün aaz emdi 1 yumurta sarısı verdim. Güzel emdiginde yarim veriyorum.Yarım yumurta sarısına yarım ceviz mi koydun Canım?
Nee ciddi misinCanım ıspanak çok etkili bir sebze.kabız da yapar.sabaha kadar uyutmaz da.ben bile ıspanak yiyince sütten geçerek uyutmuyor bebişi.1 yaşından önce vermemeye karar verdim ben.sıkıntısını çok çekti kuzum ıspanağın.o etkilemiş olabilir
Gündüz uyuturken yastıkta göz önünde uyuyor incecik ve pamuk yaptırdım sma gece hiçbirşey yok uyurken risk olur dönüyor falan allha korusunCok ince bi yastgmz var bende kullanıyorum gripken kullandm suandada yatıyo bilmiyorum sıkıntı olurmu cnm bide kusuyo o yüzden tabi
Önermiyolar genelde canım hastalık harici. ZATen benim kız çok deli yatıyo dönüp duruyo yatağın içinde yastıkla rahat edemez uyanırCok ince bi yastgmz var bende kullanıyorum gripken kullandm suandada yatıyo bilmiyorum sıkıntı olurmu cnm bide kusuyo o yüzden tabi