Baya uyguna almışsın ilaçları sen arkadaşım. Ben çatlatma iğnesini bugün 80 tl dedi 75 e aldımEczaneden ezcaneye degisiyo. Bazi eczaneler gonal-f gibi yumurta olusturuculari direk 420 tl den satiyo. Bazi eczanelerde 270 tl ye buluyosun. Kamu stoku hakki olan eczaneler var orda uygun oluyolar. Ben raporsuzdum. İlk eczanemde indirim yoktu 2 gonal-f i toplam 800 tlye aldim. Sonra allahtan diger eczaneyi buldum 270 e verdi. Oviretle catlatma ignesi 50 tl ye verdi. Cetrotide ignesinide 140 idi galiba 80 tl ye aldim. Bütun bunlari raporsuz ve aile hekimine yazdirmadan aldim. Bunlari devlet karsilamiyor galiba yazdirsakta ama yinede aile hekimine gidin en bastan yazabiliyosa yazsin devletin karsiladiklarini. Ben transferden sonraki ilaclarimi ilkinde yazdirmadan parasini vererek aldim cunku karsilanmaz denildi. Daha sonra aile hekimime sordum karsilaniyo tabiki dedi yazdirdim. Ben gec ögrendim aile hekimini oda eczacilarin karsilamaz devlet demeleri yüzunden. Ben mesela bu yuzden bos yere 420 tl vermişim. O paraya kendime gebelik kiyafetleri alirdim. Bebek arabasi alirdim. Yani toplamda 1600 tl gibi bisey harcadim. Bunun 420 tl si boşuna giden para
İstanbuldaysan hangi eczane olduğunu öğrenebilirmiyimEczaneden ezcaneye degisiyo. Bazi eczaneler gonal-f gibi yumurta olusturuculari direk 420 tl den satiyo. Bazi eczanelerde 270 tl ye buluyosun. Kamu stoku hakki olan eczaneler var orda uygun oluyolar. Ben raporsuzdum. İlk eczanemde indirim yoktu 2 gonal-f i toplam 800 tlye aldim. Sonra allahtan diger eczaneyi buldum 270 e verdi. Oviretle catlatma ignesi 50 tl ye verdi. Cetrotide ignesinide 140 idi galiba 80 tl ye aldim. Bütun bunlari raporsuz ve aile hekimine yazdirmadan aldim. Bunlari devlet karsilamiyor galiba yazdirsakta ama yinede aile hekimine gidin en bastan yazabiliyosa yazsin devletin karsiladiklarini. Ben transferden sonraki ilaclarimi ilkinde yazdirmadan parasini vererek aldim cunku karsilanmaz denildi. Daha sonra aile hekimime sordum karsilaniyo tabiki dedi yazdirdim. Ben gec ögrendim aile hekimini oda eczacilarin karsilamaz devlet demeleri yüzunden. Ben mesela bu yuzden bos yere 420 tl vermişim. O paraya kendime gebelik kiyafetleri alirdim. Bebek arabasi alirdim. Yani toplamda 1600 tl gibi bisey harcadim. Bunun 420 tl si boşuna giden para
Evet benim öyle maalesef. 8 toza 1 su vuruyorlar iğneyi. O nedenle de fazla tutuyorAyrica ilac masraflari kisinin problemine gore artar azalir. Bunuda hesaba katin bende sikinti yoktu. rutin ilaclarla hemen tedavim tamanlandi. Hormonlari problemli olanlar daha fazla ilac almak zorunda olabilir. Oda fazla para demek tabiki bunuda dusunun.
Ben estrofemi fitil olarak kullanıyorum sabah akşam. Yumurta toplamadan 1 önceki gün kullanacakmıyız? Siz kullanmışmıydınız?sen eczacının dediğine bakma estrofem, progestan, crinon jel bunların hepsini raporun olmasa da sağlık ocağı yazıyor. sen git orda yazdır. boşuna para verme.
Raporsuzdum. Yok ya yaziyolar. Ben estrofem, cronine jel(progestan iceriyo igne seklindede verilebiliyo), antibiyotik, coraspin ve pruloton depot igneleri hep hekime yazdirdim ve devlet karsiladi.Senin raporun varmıydı arkadaşım? Bu gün de eczacı eğer raporun varsa sağlık Ocağı yazar dedi.
Bana estrofem transferden sonra verildi. Senin durum farkliymis hemşireni ara sor biz bilemeyizBen estrofemi fitil olarak kullanıyorum sabah akşam. Yumurta toplamadan 1 önceki gün kullanacakmıyız? Siz kullanmışmıydınız?
Yok canim baska il hemde baya uzak. Her eczanede olmuyo kamu stoku bizde bi arkadas vasitasiyla ogrenmistikİstanbuldaysan hangi eczane olduğunu öğrenebilirmiyim
hadi bakalim bebek haberiyle dönersin umarim.Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Doktoru aradım estrofem hakkında . Kullanıcan opu ya kadar dedi. Şimdiye kadar olan ilaçları almış bulundum, bundan sonrası için daha dikkatli olucam arkadaşlar
Amin inşallahhadi bakalim bebek haberiyle dönersin umarim.
Nerde yaptirdiniz tüp bebek. ? Sonuc ne olduKızlar merhaba. Tüp bebek yaptırıyorum. İğne kullanma aşamasındayım yani daha başındayım Ama şimdiden ilaç fiyatları 2940 tl ti buldu. Sizlerde bu fiyatları buldu mu ilaçlar? Be tuttu bu kadar derseniz, menopur iğne, monodoks antibiyotik , estrofem, cetrotide iğne.
2 kere denedim florance nightingele hastanesinde fakat negatif oldu. Bende şimdi yeni bir Dr arayışındayımNerde yaptirdiniz tüp bebek. ? Sonuc ne oldu
Gecmis olsun. Acaba sebep ne diyorlar negatif olunca2 kere denedim florance nightingele hastanesinde fakat negatif oldu. Bende şimdi yeni bir Dr arayışındayım
İstanbuldayım. Negatif olmasına bariz bir sebep bulamıyorlar. Elbet birgün olacak ama denemek gerekiyor dedi Dr.Gecmis olsun. Acaba sebep ne diyorlar negatif olunca
Sizin durumunuz nedir?Gecmis olsun. Acaba sebep ne diyorlar negatif olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?