• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

selam kızlar 2 gün önce çatlatma iğnemi oldum hafif ağrılarım var yumurtalıklarımda çatlamıştır geçer inşallah.. Tedavi sürecine bir noktadan başlamış olduk... ben de ilerleyen aylarda bahçeci fulyaya gitmeyi düşünüyorum ablacım.. erkek kaynaklı nedenleri baya inceliyorlarmış A anneveoglusu hepimizin hakkında hayırlısı olsun :KK36:
Hadi bakalım kuzum Allah yardımcın olsun :anneadayı::KK200:

Bilmiyorum herkes öyle diyo ama üç yıl olmayınca sanki hiç olmayacak gibi :KK43: sen kaç yasindasin canım bir evladın varmis en azından ne güzel :)
ben 40 yaşındayım canım 27 yaşında evlendim 30 yaşında anne oldum allah razı olsun rabbim bağışlarsa bir oğlum var

Canım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok sevindim

Teşekkür ederim canım :anneadayı: darısı sizlere artık.
Arzu test yapmadı ki canım biz söyledik hastaneye gitti kan verdi sonucu görünce yazdı zaten burayada paylaşımlar farklı olabilir niye oraya önce paylaştın demiyorum zaten ben canım bizde destek olurduk madem korkuların vardı onu diyorum yoksa öncesi sonrası beni ilgilendiren bişey değil ben karılamam herkesin kendi kararı yine diyorum kırma amaçlı değil yada kırıldım gocundum diye yazmıyorum bunları neyse oldu bitti kapatalım sen tadını çıkar bebrğin bak iyik klomen kullanmadın boşuna hormon alacaktın vücuduna diyorum ki acaba sen geç mi yumurtladın kuzu bu arada kötü niyetli olduğunu falanda kesinlikle düşünmüyorum ben zaten

Bakalım canım doktor ne diyecek geç mi yumurtladım yoksa önce oldu da ondan mı görmedi doktor bilmiyorum. Hepsi birer sebep :anneadayı: en azından kafam rahat oldu.

Back
X