• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım bu benim fikrim idi geçen seneden beri var aklımda ona söyledim allah razı olsun destek bu konuda beni düşündüren bir evladım var gelecek çocuğa aynı ilgiyi verebilirmiyim ve ikisi arasında eşit olabilirmiyim şuan yapabilirim diyorum ama işin içine girince farklı bu konuda iyice kendimi ölçmem gerek çünkü gelecek kuzunun hakkına girmek istemem. Bakalım zaman ne gösterecek ocağa kadar gelmezse minik sanırım Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuracağız
Bunu bizde konuşmuştuk canım, gerçekten istiyordum hatta çok Yskınlsrımızla bile paylaşmıştık biliyor musun.

Kızlar dualar bitti rabbim listemizdeki aramızdaki herkese en kısa sürede sağlıkla huzurla gebelik yaşamayı nasip etsin hamilelerimize de bolbol sağlık sıhhat hayırlı evlat nasip etsin herkesin ağzına yüreğine sağlık :KK68::KK68::KK9:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 27
Sağol kuzum benim tatil nasıl gidiyor
Çok şükür iyi canım bulantılar hafifledi biraz ama tansiyon sıkıntım var galiba böyle arada bi düşüp bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor kontrolde doktora diycem.. Yanımda biri olmayınca tedirgin oluyoRum.. Sen nasılsın yeni işe başlamıştın değil mi memnun musun yerinden

Çok şükür iyi canım bulantılar hafifledi biraz ama tansiyon sıkıntım var galiba böyle arada bi düşüp bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor kontrolde doktora diycem.. Yanımda biri olmayınca tedirgin oluyoRum.. Sen nasılsın yeni işe başlamıştın değil mi memnun musun yerinden
Canım geçmiş olsun ara öğünlerini ihmal etme başlayamafım hala soruşturma bekliyorum sanırım bayramdan sonraya kaldı sorduğun için çok teşekkür ederim canım benim :KK68:

Back
X