• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

C
Çok şükür iyi canım bulantılar hafifledi biraz ama tansiyon sıkıntım var galiba böyle arada bi düşüp bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor kontrolde doktora diycem.. Yanımda biri olmayınca tedirgin oluyoRum.. Sen nasılsın yeni işe başlamıştın değil mi memnun musun yerinden
Canım ilk zamanlar bende öyleydim, 3.atda doktor vitamin ve kan ilacı verdi yaa o şikayetlerde bitti çok şükür.

Kızlar dualar bitti rabbim listemizdeki aramızdaki herkese en kısa sürede sağlıkla huzurla gebelik yaşamayı nasip etsin hamilelerimize de bolbol sağlık sıhhat hayırlı evlat nasip etsin herkesin ağzına yüreğine sağlık :KK68::KK68::KK9:

Amin canım benim tatlı dillim :KK36::KK37::dua::anneadayı:
Ayyyyyy canım benim çok çok çok sevindim ben tatildeyim çok giremiyorum nete çok şükür topiğimizin bi hamişi daha oldu :KK66:

Evet çoğu kişi giremiyor bu ara canım teşekkür ederim :anneadayı: biz de bu kervana katıldık inşallah artacak sayımız :dua::KK200:

Bu arada zikirler bitti ya ne zaman yenisine başlayacağız canlar:KK200:
Canım bayram sonu olur heralde çünkü herkes bi yerlere gidecek gidilmese bile bayramı misafiri misafirliğiydi fırsat bulamayız diye düşünüyorum kendi adıma tatile gidecem allah nasip ederse ben bu ara okuyamam kuzu

Back
X