- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.601
canım vesvese yapma stersli biliyorum ama allahın izniyle atlatacak inşallahKızlar şimdi çıkıyoruz evden, ben bende değilim tabi kalbim öyle hızlı çarpıyor ki, Rabbim yardım etsin inşallah. Nolır dualarınızı mşniğimden eksik etmeyin. Kolay atlatsın o daha çok küçük, vücudu koksun kaldırsın anesteziyi bi sorun olmadan dönelim evimize inşallah
Kızlar şimdi çıkıyoruz evden, ben bende değilim tabi kalbim öyle hızlı çarpıyor ki, Rabbim yardım etsin inşallah. Nolır dualarınızı mşniğimden eksik etmeyin. Kolay atlatsın o daha çok küçük, vücudu koksun kaldırsın anesteziyi bi sorun olmadan dönelim evimize inşallah
canım senin histereskopi çok gecçikmiş adet ne zaman oldun
Sorma fulya ya.. 30 aralıkta regl oldum.. oda tarlusal la..canım senin histereskopi çok gecçikmiş adet ne zaman oldun
korkma canım yaa uyutuluyorsun sonrasında da hafif bir lekenme tarzında kanama oluyor birkaç gün o kadarSorma fulya ya.. 30 aralıkta regl oldum.. oda tarlusal la..
Işte perşembe geldi çattı bende ufaktan gerilmeye başladım
canım benim hayırlısı ile atlattınız rabbim şifa versin kuzuma bununla geçmiş olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun sizden. Çook şükür çıktık şimdi hastaneden. Beni de aldılar ameliyathaneye çok ağladım diye sağolsunlar. Şimdi biraz daha iyi, daha da iyi olacak inşallah. Hala uyuşuk dudaklar fln, sürekli akıyor. A anneveoglusuardemir D Deli_manya
Çok şükür canım benim.. Allah beterinden korusun bununla geçmiş olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun sizden. Çook şükür çıktık şimdi hastaneden. Beni de aldılar ameliyathaneye çok ağladım diye sağolsunlar. Şimdi biraz daha iyi, daha da iyi olacak inşallah. Hala uyuşuk dudaklar fln, sürekli akıyor. A anneveoglusuardemir D Deli_manya
Allah razı olsun canım benim inşallah bir sorun varsa da çözümü olan çabucak pembe suratlıyı kavuşturacak bir şeyler olur.. 2018 topigimizin yılı olsun.. hep beraber 2018 de kucaklayalim bebikleri.. hamişler de bu yıl doğuracak bizler de gebe kalıp doğuracağız Allahın izniylekorkma canım yaa uyutuluyorsun sonrasında da hafif bir lekenme tarzında kanama oluyor birkaç gün o kadar
hayırlı haberlerini alalım inşallah
Saol canım Allah razı olsuncanım benim hayırlısı ile atlattınız rabbim şifa versin kuzuma bununla geçmiş olsun
Saol canım, çok şükür bitti. Rabbim bütün yavruları korusunÇok şükür canım benim.. Allah beterinden korusun bununla geçmiş olsun
Canım fazla giremiyorum Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun kızına inşaallahSaol canım, çok şükür bitti. Rabbim bütün yavruları korusun
allah rahmet eylesin babacığına rabbim sizlere ömür nasip etsinGünaydın kızlar herkese çok giremiyorum karne haftası sınavlar malum :)
P pastadelisi kızın inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur..
A anneveoglusu canım baban için üzüldüm gerçekten bende bilirim hastane kapısında iyi haber almak için çırpınmak beklemek doktora umutla bakmak ne zordur Rabbim babamın iyileşmesini nasip etmedi bize kaybettim ama inşallah senin baban sağlığına kavuşur...
ardemir inşallah histereskopi olumlu geçer hiç korkma 2 defa narkoz almış biri olarak uykudan uyanır gibi uyanıyorsun rahat ol...
M miyaz sen nasıl uzun zamandır yazmamışın sende inş herşey yolundadır
D Deli_manya nasıl gidiyor hamişlik ben hiç istediğim gibi yiyemiyorum sürekli gaz gaz artık herşeye gözüm düşüyor ama öyle tadımlık yiyorum çarpıntı cabası birde akşamları nabzum daha yavaş atıyo bide o çıktı bugünlerde hayırla doğursaydık bi inşallah
Canm Allah kolylk versn benm iştahm iyi yani ne aşrı ne az gaz problemi üşütürsem oluyo.Çok öyle rahatsz bi durumum yok çok şükür ama bende şey var bel ağrısı kopacak gibi ağrıyo zaman zaman ve kasıklarımda baskı hissediyorm aşırı geceleri özellikle.Bazen adet sancısı gibi sancı geçnlerde korktm doktora gttk hani erken doğum falan olmasn dedm de çok şükür skntı çıkmadı canm bel ağrısı dışında iyiyim.Hazrlklarn ne alemde.Biz de tayin istedik bu ara ya aslnda tam doğum a yakın zamana geldi ya ama istediğimz yerde olunca istedk bakalm onun telaşı eklendi bi deGünaydın kızlar herkese çok giremiyorum karne haftası sınavlar malum :)
P pastadelisi kızın inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur..
A anneveoglusu canım baban için üzüldüm gerçekten bende bilirim hastane kapısında iyi haber almak için çırpınmak beklemek doktora umutla bakmak ne zordur Rabbim babamın iyileşmesini nasip etmedi bize kaybettim ama inşallah senin baban sağlığına kavuşur...
ardemir inşallah histereskopi olumlu geçer hiç korkma 2 defa narkoz almış biri olarak uykudan uyanır gibi uyanıyorsun rahat ol...
M miyaz sen nasıl uzun zamandır yazmamışın sende inş herşey yolundadır
D Deli_manya nasıl gidiyor hamişlik ben hiç istediğim gibi yiyemiyorum sürekli gaz gaz artık herşeye gözüm düşüyor ama öyle tadımlık yiyorum çarpıntı cabası birde akşamları nabzum daha yavaş atıyo bide o çıktı bugünlerde hayırla doğursaydık bi inşallah
Fulişim şmdi transfer ne zaman olacak şubat adetini niye bekliyosn bu ayda olmuycak mıydıallah rahmet eylesin babacığına rabbim sizlere ömür nasip etsin
çok zor gerçekten şimdi bu alanda en iyi cerrahı bulduk mersinde bakalım hakkımızda hayırlısı olur
babamın sağlık haberlerini paylaşırım inşallah
sen nasılsın arkadaşım yavrun nasıl
bende ocak adetini oldum dün artık şubat adetini bekliyorum hayırlısı ile
canım kasımdaki kontrol histereskopisinde dr bir ay daha rahmi dinlendirme kararı aldı ocaktı şubata sarktı o yüzdenCanm Allah kolylk versn benm iştahm iyi yani ne aşrı ne az gaz problemi üşütürsem oluyo.Çok öyle rahatsz bi durumum yok çok şükür ama bende şey var bel ağrısı kopacak gibi ağrıyo zaman zaman ve kasıklarımda baskı hissediyorm aşırı geceleri özellikle.Bazen adet sancısı gibi sancı geçnlerde korktm doktora gttk hani erken doğum falan olmasn dedm de çok şükür skntı çıkmadı canm bel ağrısı dışında iyiyim.Hazrlklarn ne alemde.Biz de tayin istedik bu ara ya aslnda tam doğum a yakın zamana geldi ya ama istediğimz yerde olunca istedk bakalm onun telaşı eklendi bi de
Fulişim şmdi transfer ne zaman olacak şubat adetini niye bekliyosn bu ayda olmuycak mıydı
Bugünüme çok şükür canım idare ediyorum yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık özellikle akşamlarallah rahmet eylesin babacığına rabbim sizlere ömür nasip etsin
çok zor gerçekten şimdi bu alanda en iyi cerrahı bulduk mersinde bakalım hakkımızda hayırlısı olur
babamın sağlık haberlerini paylaşırım inşallah
sen nasılsın arkadaşım yavrun nasıl
bende ocak adetini oldum dün artık şubat adetini bekliyorum hayırlısı ile
Canım gece bende de kasık ağrısı oluyo. Bel ağrısı için dik oturmaya sürekli sırtıma yastık koymaya çalışıyorum çok şükür işe yarıyor.. Bende sürekli tuvalete taşınıyorum bu haftaCanm Allah kolylk versn benm iştahm iyi yani ne aşrı ne az gaz problemi üşütürsem oluyo.Çok öyle rahatsz bi durumum yok çok şükür ama bende şey var bel ağrısı kopacak gibi ağrıyo zaman zaman ve kasıklarımda baskı hissediyorm aşırı geceleri özellikle.Bazen adet sancısı gibi sancı geçnlerde korktm doktora gttk hani erken doğum falan olmasn dedm de çok şükür skntı çıkmadı canm bel ağrısı dışında iyiyim.Hazrlklarn ne alemde.Biz de tayin istedik bu ara ya aslnda tam doğum a yakın zamana geldi ya ama istediğimz yerde olunca istedk bakalm onun telaşı eklendi bi de
Fulişim şmdi transfer ne zaman olacak şubat adetini niye bekliyosn bu ayda olmuycak mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?