2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm işte anı anını tutmuyo insanın hamdolsn her halimize beternden korusun Allahm.Magnezyum konusunda bende artk dikkatlice içmem gerektiğine karar verdm canm aynen.bizim eksklerde baya tamm e bebektn bakıyorm ben de canm ben sağlkçıym orduya istedk bakalm e malum karedenyz :))

Sağolasın canım benim inşallah artık yarını bekliyorum bitecek gidecek Allahın izniyle.. sonra bende yumurtlama takibine başlarım inşallah yakın zamanda da güzel haberler veririm

Balım iyiyim kaynanamdayım bir haftalığına geldik rahatsız kaynanam sen nasılsın? Ben yazıyorum ama görünmyor heralde fulya ablayla yazışıyoruz biz

İyi bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah çıkar tayin.... Haber et burdan mutlaka.. Sağlık sektöründe hangi bölümdesin?

Balım iyiyim kaynanamdayım bir haftalığına geldik rahatsız kaynanam sen nasılsın? Ben yazıyorum ama görünmyor heralde fulya ablayla yazışıyoruz biz
Görmedim canım mesajını.... İyiyim çok şükür okulun son haftaları uğraşıyorum bi yandan bebek ev işleri allah bugünümüzü aratmasın...

Görmedim canım mesajını.... İyiyim çok şükür okulun son haftaları uğraşıyorum bi yandan bebek ev işleri allah bugünümüzü aratmasın...
Zaten benim mesaj görünmüyor bende sizinkilerin hepsini göremiyorum bu sayfa bana gıcık kanımca :) bebişte büyümüş maşallah. Allah kolaylık versin sanada kuzucum

Şükürler olsun çıktım iyiyim herşey yolunda elhamdülillah.. sonuçlar da temiz.. hiç bir sorun yok Cumartesi günü muayene edecek yeniden sonrası inşallah güllük gülistanlık
ayy hadi bende seni merak ediyordum sen yazdın gözün aydın canım inşallah bundan sonrası güzel olur
doğal yoldan mı deneyeceksiniz arzu

ayy hadi bende seni merak ediyordum sen yazdın gözün aydın canım inşallah bundan sonrası güzel olur
doğal yoldan mı deneyeceksiniz arzu
Cumartesi muayene edecek fulyam.. ona göre trombofili ve gebelik alerjisi için görüşeceğiz Ondan sonra bir 6 ay sana müsade 6 aydan sonra bizimlesin dedi doktor civanım
Cumartesi az çok birşey söyler sanırım..
Merak ettiğini bildiğim için iyi hisseder hissetmez yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…