- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.621
Canm işte anı anını tutmuyo insanın hamdolsn her halimize beternden korusun Allahm.Magnezyum konusunda bende artk dikkatlice içmem gerektiğine karar verdm canm aynen.bizim eksklerde baya tamm e bebektn bakıyorm ben de canm ben sağlkçıym orduya istedk bakalm e malum karedenyz :))Canım gece bende de kasık ağrısı oluyo. Bel ağrısı için dik oturmaya sürekli sırtıma yastık koymaya çalışıyorum çok şükür işe yarıyor.. Bende sürekli tuvalete taşınıyorum bu hafta)))) hazırlıklar tam gaz devam araba park yatak aldım çok şükür kıyafetleri buldukça uygun alıyorum e bebek de indirimler var haberin olsun bi göz at netten bende sık sık bakınıyorum bebek takımları zıbın falan... Pişik kremi şampuan falan set şeklinde aldım... Sık sık kendime badem yağı sürüyorum umarım çatlamayız :) birde kramplarım çok arttı magnezyum A tekrar başlayacam.. Siz nereye tayin isteyecek siniz? Sen öğretmen miydin canım
Hıııı anladm abla iyi daha isabetli olur inşallah hadi bakalm Rabbm yüzünü güldürsün hayrlı bi evlatla inşallahcanım kasımdaki kontrol histereskopisinde dr bir ay daha rahmi dinlendirme kararı aldı ocaktı şubata sarktı o yüzden
Sağolasın canım benim inşallah artık yarını bekliyorum bitecek gidecek Allahın izniyle.. sonra bende yumurtlama takibine başlarım inşallah yakın zamanda da güzel haberler veririmGünaydın kızlar herkese çok giremiyorum karne haftası sınavlar malum :)
P pastadelisi kızın inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur..
A anneveoglusu canım baban için üzüldüm gerçekten bende bilirim hastane kapısında iyi haber almak için çırpınmak beklemek doktora umutla bakmak ne zordur Rabbim babamın iyileşmesini nasip etmedi bize kaybettim ama inşallah senin baban sağlığına kavuşur...
ardemir inşallah histereskopi olumlu geçer hiç korkma 2 defa narkoz almış biri olarak uykudan uyanır gibi uyanıyorsun rahat ol...
M miyaz sen nasıl uzun zamandır yazmamışın sende inş herşey yolundadır
D Deli_manya nasıl gidiyor hamişlik ben hiç istediğim gibi yiyemiyorum sürekli gaz gaz artık herşeye gözüm düşüyor ama öyle tadımlık yiyorum çarpıntı cabası birde akşamları nabzum daha yavaş atıyo bide o çıktı bugünlerde hayırla doğursaydık bi inşallah
Çok şükür canım daha iyi ama söylemek yiyemiyor daha, bi kaç gün sıvı şeylerle beslenecekmiş kuzum. Ekmeğe saldırıyor resmen çocuk:-(P pastadelisi canm çok geçmiş olsun atlattn şülür ya şmdi naslsnz
Balım iyiyim kaynanamdayım bir haftalığına geldik rahatsız kaynanam sen nasılsın? Ben yazıyorum ama görünmyor heralde fulya ablayla yazışıyoruz bizGünaydın kızlar herkese çok giremiyorum karne haftası sınavlar malum :)
P pastadelisi kızın inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur..
A anneveoglusu canım baban için üzüldüm gerçekten bende bilirim hastane kapısında iyi haber almak için çırpınmak beklemek doktora umutla bakmak ne zordur Rabbim babamın iyileşmesini nasip etmedi bize kaybettim ama inşallah senin baban sağlığına kavuşur...
ardemir inşallah histereskopi olumlu geçer hiç korkma 2 defa narkoz almış biri olarak uykudan uyanır gibi uyanıyorsun rahat ol...
M miyaz sen nasıl uzun zamandır yazmamışın sende inş herşey yolundadır
D Deli_manya nasıl gidiyor hamişlik ben hiç istediğim gibi yiyemiyorum sürekli gaz gaz artık herşeye gözüm düşüyor ama öyle tadımlık yiyorum çarpıntı cabası birde akşamları nabzum daha yavaş atıyo bide o çıktı bugünlerde hayırla doğursaydık bi inşallah
İyi bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah çıkar tayin.... Haber et burdan mutlaka.. Sağlık sektöründe hangi bölümdesin?Canm işte anı anını tutmuyo insanın hamdolsn her halimize beternden korusun Allahm.Magnezyum konusunda bende artk dikkatlice içmem gerektiğine karar verdm canm aynen.bizim eksklerde baya tamm e bebektn bakıyorm ben de canm ben sağlkçıym orduya istedk bakalm e malum karedenyz :))
Görmedim canım mesajını.... İyiyim çok şükür okulun son haftaları uğraşıyorum bi yandan bebek ev işleri allah bugünümüzü aratmasın...Balım iyiyim kaynanamdayım bir haftalığına geldik rahatsız kaynanam sen nasılsın? Ben yazıyorum ama görünmyor heralde fulya ablayla yazışıyoruz biz
Zaten benim mesaj görünmüyor bende sizinkilerin hepsini göremiyorum bu sayfa bana gıcık kanımca :) bebişte büyümüş maşallah. Allah kolaylık versin sanada kuzucumGörmedim canım mesajını.... İyiyim çok şükür okulun son haftaları uğraşıyorum bi yandan bebek ev işleri allah bugünümüzü aratmasın...
Canm inşallah hayrlısyla olsn inşallah haber ederm tabiki:) anestezi canm :))İyi bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah çıkar tayin.... Haber et burdan mutlaka.. Sağlık sektöründe hangi bölümdesin?
ayy hadi bende seni merak ediyordum sen yazdın gözün aydın canım inşallah bundan sonrası güzel olurŞükürler olsun çıktım iyiyim herşey yolunda elhamdülillah.. sonuçlar da temiz.. hiç bir sorun yok Cumartesi günü muayene edecek yeniden sonrası inşallah güllük gülistanlık
Cumartesi muayene edecek fulyam.. ona göre trombofili ve gebelik alerjisi için görüşeceğiz Ondan sonra bir 6 ay sana müsade 6 aydan sonra bizimlesin dedi doktor civanımayy hadi bende seni merak ediyordum sen yazdın gözün aydın canım inşallah bundan sonrası güzel olur
doğal yoldan mı deneyeceksiniz arzu
Oh ablacm Rabbm güldürecek inşallah dualarm sizlerleŞükürler olsun çıktım iyiyim herşey yolunda elhamdülillah.. sonuçlar da temiz.. hiç bir sorun yok Cumartesi günü muayene edecek yeniden sonrası inşallah güllük gülistanlık
Güzelmiş canım bu işin içinde olmak büyük avantaj böyle hamilelikte özellikle :) allah kolaylık versinCanm inşallah hayrlısyla olsn inşallah haber ederm tabiki:) anestezi canm :))
Allah razı olsun güzelliğiimm inşallahOh ablacm Rabbm güldürecek inşallah dualarm sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?