- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Aynen iyi yapmışsın kuzum benim ellerine sağlık duanla çok güzel olmuş
Attım kuzumCanm sen melteme söylede çok girmiyo o baksın listeye o da
Dimi canm bu topicte bize uğur getirsin dua vesilesyle açmş oldukAyy yeni olunca gozume cok hos gozuktu
Attım kuzum
Aynen kuzum benim uğurlu gelsin hepimize inşallahDimi canm bu topicte bize uğur getirsin dua vesilesyle açmş olduk
Dimi canm bu topicte bize uğur getirsin dua vesilesyle açmş olduk
Ellerine sağlık ablacımGeldimm diğer kızlarıda etiketleyeyimde onlardan da isteyen gelsinardemir A anneveoglusu P pastadelisi kuzu sende okuyacam dedin ya ondan senide etiketledim
Başka kim vardı ay aklınıza geleni etiketleyin kuzular hamile yada değil şimdi duaya katılmasalar bile kimseyi arkamızda bırakmayalım isteyen girip yazsınn yani sohbete dahil olsunlarEllerine sağlık ablacım
Başka kim vardı ay aklınıza geleni etiketleyin kuzular hamile yada değil şimdi duaya katılmasalar bile kimseyi arkamızda bırakmayalım isteyen girip yazsınn yani sohbete dahil olsunlar
Ben topic de paylaştım gelmek isteyen olursa ordan bulabilirBaşka kim vardı ay aklınıza geleni etiketleyin kuzular hamile yada değil şimdi duaya katılmasalar bile kimseyi arkamızda bırakmayalım isteyen girip yazsınn yani sohbete dahil olsunlar
Ben topic de paylaştım gelmek isteyen olursa ordan bulabilir
Aynen öyle canımOlcak olcak. Cok umitlenmicen ama umidinide kaybetmicen. Ortada giden herkese nasip oluyo canim
Olcak olcak. Cok umitlenmicen ama umidinide kaybetmicen. Ortada giden herkese nasip oluyo canim
Hepimizinde olacak Allahn iznyle kuzular.Ben bu dönemde kndimi sürekli tekrar gelnlklr gördüm eşimle tekrar kaç defa evlendikRüyası bile Güzeldi
Oooo ne güzel vallaHepimizinde olacak Allahn iznyle kuzular.Ben bu dönemde kndimi sürekli tekrar gelnlklr gördüm eşimle tekrar kaç defa evlendikRüyası bile Güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?