- Konu Sahibi Deli_manya
-
Hoşbulduk canım aklıma geldikçe etiketlerim sizinde aklınızda bulunsun ama kuzucukAbla sen etiketle herkesi ben genelde knştklarımz dışnda pek hatrlamıom da
Hoşgeldn bu arada abloş
Ayyy bi ağlama artık canımmmmmm yaaHosbuldum ebuşum
Hosbuldum nagehanım.. 3 ağustos.. en son benim heralde :)
Eşim hemoroid zıkkımı yüzünden ameliyat oldu bugün.. çok şükür iyi.. az önce uyandı bir an evvel iyileş de bebiş yapalım dedim de acısın boşver gel yeterki gelsin sıpamız dedi Hüngür hüngür ağlattı beni..
Kuzum benim için ne diliyorsan bin katı sana inşallah.. inşallah teker teker alacağız o muhteşem haberleri.. ben adetin 3. günü kan verdim değerlerim güzel çıktı şükürler olsunAyyyyyy ne kadan da düşünceliiii çok tatlısınz Eabbm bu mutluluğunzun meyvesni tez vakitte göndersn inşallah canm benm.Bu arada sana bi ara sormuştm kaynadı arada galiba canm.Sınava grcm falan demiştn atanmk için.öğretmen misin sende
Kuzum benim için ne diliyorsan bin katı sana inşallah.. inşallah teker teker alacağız o muhteşem haberleri.. ben adetin 3. günü kan verdim değerlerim güzel çıktı şükürler olsun
Yok öğretmen değilim canım iktisat mezunuyum ben.. bu sene B grubundan hazırlanmayı planlıyorum Sen öğretmen misin
Kızlar hayırlı olsun doktor işlerim vardı şimdi bakabildim iyi olmuş ama öbür topiği kapatıyor sevcanvildo benim bat 12 temmuz da
Amin canım benim cümlemize inşallahKizlaar yazamadım şimdi fırsatım oldu hayırlı olsun yeni topic uğurlu gelsin kalanlara Allah hayirli zamanda saglikla versin
Kizlaar yazamadım şimdi fırsatım oldu hayırlı olsun yeni topic uğurlu gelsin kalanlara Allah hayirli zamanda saglikla versin
Ya tamam örtmenim yaaaaAyyy bi ağlama artık canımmmmmm yaa
Kuzum 81 ile olmadı bakalım bu sene ne yapabileceğim? Emek veren herkese yardım etsin Allahım.. içinde bize de..Amiin canm benm amin saolasn.
Sizlerin kpss puanları baya yüksek diye biliyrm canm yani Allah yardmcn olsn.bnde hastane çalışanym canm
Hadi peşpeşe inşallaaahhh
:) haa öyle uslu ol söz dinle bakimYa tamam örtmenim yaaaa
Kuzum 81 ile olmadı bakalım bu sene ne yapabileceğim? Emek veren herkese yardım etsin Allahım.. içinde bize de..
Ya tamam örtmenim yaaaa
Kuzum 81 ile olmadı bakalım bu sene ne yapabileceğim? Emek veren herkese yardım etsin Allahım.. içinde bize de..
Amin inşallah bu yıl atansak ne güzel olurAh canm benm ablamda azmetti 3 yıl snra 85 le atandı çok şükür darısı sizlere
Amin inşallah bu yıl atansak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?