- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
AhahahBikac yila yaparsiniz bi nikah tazeleme
Oooo ne güzel valla
Hoşgeldin arzucumBende geldim listeye bat ları ekleyelim hep beraber bekleyelim ben duaya bir kaç gün katılamam eşim ameliyat oldu çünkü.. ama bir kaç gün sonra okumaya başlarım..
Çok sevindim kuzum geçmesineAslnda bugün canm sıkkındı sizle muhabbet edince geçti kızçeler saolun
Bende geldim listeye bat ları ekleyelim hep beraber bekleyelim ben duaya bir kaç gün katılamam eşim ameliyat oldu çünkü.. ama bir kaç gün sonra okumaya başlarım..
Canım 3 ağustos olması lazımCanm hoşgeldin tmm ekliyeyim senide ekliyim başlarsn sende canm senin bat ne canm.
Bu arada geçmiş olsn ya ne ameliyatı hayrdr canm
Canım 3 ağustos olması lazım
Hosbuldum ebuşumHoşgeldin arzucum
Hosbuldum nagehanım.. 3 ağustos.. en son benim heralde :)Canm hoşgeldin tmm ekliyeyim senide ekliyim başlarsn sende canm senin bat ne canm.
Bu arada geçmiş olsn ya ne ameliyatı hayrdr canm
Ya siz ne tatlısınız öyle Ya inşallah evinizin neşesi bu ay gelsin sizeHosbuldum ebuşum
Hosbuldum nagehanım.. 3 ağustos.. en son benim heralde :)
Eşim hemoroid zıkkımı yüzünden ameliyat oldu bugün.. çok şükür iyi.. az önce uyandı bir an evvel iyileş de bebiş yapalım dedim de acısın boşver gel yeterki gelsin sıpamız dedi Hüngür hüngür ağlattı beni..
Hoş geldin canım benim yoğun oda bakamıyor napsın burdan konuşuruz hayırdır neden gittinKızlar hayırlı olsun doktor işlerim vardı şimdi bakabildim iyi olmuş ama öbür topiği kapatıyor sevcanvildo benim bat 12 temmuz da
Canım hamdolsun Rabbim nazar ediyor ramazanda sol kolumu yukarı kaldıramıyordum bu gün doktora gittim emara gönderdi bu günü akşam ettimHoş geldin canım benim yoğun oda bakamıyor napsın burdan konuşuruz hayırdır neden gittin
Hosbuldum ebuşum
Hosbuldum nagehanım.. 3 ağustos.. en son benim heralde :)
Eşim hemoroid zıkkımı yüzünden ameliyat oldu bugün.. çok şükür iyi.. az önce uyandı bir an evvel iyileş de bebiş yapalım dedim de acısın boşver gel yeterki gelsin sıpamız dedi Hüngür hüngür ağlattı beni..
Canım hamdolsun Rabbim nazar ediyor ramazanda sol kolumu yukarı kaldıramıyordum bu gün doktora gittim emara gönderdi bu günü akşam ettim
Çok geçmiş olsun canım benimCanım hamdolsun Rabbim nazar ediyor ramazanda sol kolumu yukarı kaldıramıyordum bu gün doktora gittim emara gönderdi bu günü akşam ettim
O topiğe bir girinCanm çok geçmş olsun.Nası yani sevvan kapatıyor topici ??
Canım herkesin kendi kararı admin kapatılmıyor yazmış zaten oda gelir aramıza inşallahO topiğe bir girin
O topiğe bir girin
:) bakalım canım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?