2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Evet burasu çok sessiz.. ben İyiyim çan m hala 2. Çocuk çalışmalarına devam ama tık yok sen nasılsın
Bende çalışmalara başladım bende de tık Yok canım pko malum bu ay yumurtladım 24 ocakta degerlendirdik bekliyorum ama ağrım var bilmiyorum rüyada gördüm normalde çıkar da Allah bilir tabi yine bakalım. Bende oğlanla ugrasmaca iste iyiyiz çok şükür sen bisey yapıyor musun takviye vs yada lh testi

Canım ben İNFOLİC kullanıyorum onun dışında birşey yapmiurum benim hormon testleri normal çıkmıştı ama olmuyor.. bu ay klomen deneyeceğim 4-5 güne adet olunca doktora gitmeyi düşünüyorum.. benim kız 4yasinda peşinden koşuyoruz bakalım

Bende inositol kullanıyorum bide dul avrat otu tabletle folic asid kombine sekilde aldım wn son Kasım 17 de adet olmuştum onları iki hafta kullandım öyle yumurtlama gördüm şükür inşallah cok bekleez bizi ikinciler benim adet düzeni hok o beni cok geriyor sitresim hamile kalmadım diye değil ya adet olamamak beni mahfediyor inşallah iyi olur hersey

Ovu testi kullan canım..

Hayırlı ramazanlar canlar nasılsınız büyüdü mü bebişler benimkiler çok hareketli canları sağ olsun yoruyorlar beni.

Hayırlı ramazanlar canlar nasılsınız büyüdü mü bebişler benimkiler çok hareketli canları sağ olsun yoruyorlar beni.
Merhaba canım hayırlı Ramazanlar büyüyor insallah benimkide cok hareketli ve iştahsız bir cocuk kuzu. ikinciye hamileyim ve yine geslin bulantılar pertim resmen her gün serum bizde durumlar bu sen nasılsın iyiki yazdın

Ayy hamiş misin sen çok mutlu oldum. Kuzuma kardeş geliyor desene. Çocuklu hamilelik biraz zor oluyor ama Rabbim kolaylığını verir inşallah. Kaç haftalıksın yeni galiba.
Ben de iyiyim canım havalar ısındı her parktayız. Temmuzda ücretsiz doğum iznim bitiyor şimdilik evin tadını çıkarıyoruz çalışmaya başlayınca bu günleri çok arıycaz.

Evet canım kardeş geliyor oğluma daha 8+4 canım ama bunda da oglanda ki gibi erken başladı bulantılar cok zorluyor. Benim de esim parka götürüyor ben çıkamıyorum gecseydi bi su bulantılar güzel olacaktı canım bayağı pertim yine yani sürekli serum ilacta fayda etmiyor

Rabbim kolaylık versin canım bu bebeğin de erkek mi olcak acaba. Bizi habersiz koyma arada yaz

Yok canım artık yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olmuyor sende ne. Var ne yok istiyor musun 2. Yi?
Canım ben hamileyim korunmayı ekimde bırakmıştım 27 subat görünüyor suan gebe kaldığım tarih adetler düzensizdi malum bebeğe göre hesapladı doktor 27 subat olarak söyle artık son adet tarihini dedi önümüzdeki cuma 12 haftalık olacak işte yine aşırı bulantılı geçiyor iki aydır her gün acillerdeyim serum ilac hic bisey fayda etmiyor inşallah bu kez erken biter oğlum da benle perişan oldu Allah sana da beklemediğin anda nasip etsin inşallah isteyen herkese de

Rabbim kolaylık versin canım bu bebeğin de erkek mi olcak acaba. Bizi habersiz koyma arada yaz
Amin canım amin inan ki telefonu bile cok alamıyorum elime oğlumla ilgilenemiyorum o da perişan oldu sağolsun annem yanımda ama iste benim oğlan midesiz yemez ben zorla veriyordum biraz iki aydır bende ilgilenemedim simdi beni de umursamıyor yemiyor. Yazarım tabi ki kuzu sağlıklı sıhhatli olsun da Allah ne nasip ederse ama içimden kız geçiyor 23 Mayıs'ta kontrol var ikili tarama yapılacak doktor gel belki cinsiyeti de görürüz dedi bakalım bir hafta sonra gidecem iste yazarım sana da belli olursa

Yok canım artık yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olmuyor sende ne. Var ne yok istiyor musun 2. Yi?
Ben macun kullandım kuzu bide ek olarak inositol dulavrat otu tableti kullandım en son doktora gittiğimde doktor rahmin cok ince bu şekilde ilaç tedavisi bile uygulayamam adetler cok düzensiz bide demişti iki ay sonra hamileyim diye gittim o bizden cok sevindi resmen. Adam umutsuz vakka mı gördü beni o dönem ne yaptı artık cok mutlu oldu benim kullandığım takviyeleri tavsiye ediyor hastalarına öyle demişti bana inositol epey iyi geldi çünkü pkoya inşallah bu doktorla sıkıntısız devam ederim seviyorum bu doktorumu arden de ki gibi olmayacak inşallah ki

Canım çok geçmiş olsun. Gebelikte çok zor bulantı ama şükür ki bir bebişin daha olacak bundan sonrası kolaylıkla geçsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Gebelikte çok zor bulantı ama şükür ki bir bebişin daha olacak bundan sonrası kolaylıkla geçsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun evet oglanda da dokuz ay cektim ya inşallah bu o kadar sürmez pertim inan ki bebekler için cekiyoruz ne yapalım. Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah geçer artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…