- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.441
Nasılsın canım ben 17 Mayıs'ta HSG çekindim ama bu ay da tutmadı Galiba
Zaten ilk ay adet iyi oluyor daha iyi olman ilacı atarsın kuzum gün aşırı ben sana ovülasyonuna göre atarım bana ınst yazNasılsın canım ben 17 Mayıs'ta HSG çekindim ama bu ay da tutmadı Galibaadete 6 gün var bugün test yaptım negatif gördüm sana birşey sormak istiyorum canım saglikcisin bilirsin hergun ilişki mi yoksa gün aşırı ilişki mi ?
Merhaba iyiyim canım çocukla uğraşıyorumMerhaba çiçekler nasılsınız biraz geçmiş mesajları okudum şimdi duygulandım ne güzelmişiz biz be cıvıl cıvıl özlüyorum o günleri böyle hep bir arada hep bir sohbet halinde olduğumuz zamanları herkes iyidir inşallah
Hsg çektirmiştin değil mi tedavi falan görüyor musun sen de macun mu kullansan ki canım Allah zamanı gelince ol der oluverir ben şimdilik ikinciyi düşünmüyorum aslına bakarsan cok istiyorum ama ev aldık borclandik az bi kendimizi toparlamamiz lazım bi yandanda hamilelik ve sonrasında yaşadıklarım yüzünden korkmuyorda değilim hani Ama görünce küçük bebeleri hislerim depresiyor yaMerhaba iyiyim canım çocukla uğraşıyorumhatta 2. Çocuk için de uğraşıyorum ama olmuyor şimdilik
Kafa rahat olunca erkenden koşarak geliyorlar minnoşlarAaa kızlarrr sizlern yazştığı haberini miyazdan aldm ve bnde geldm ne kdr güzel bu kdr zamndn snra konuşablmek tekrardan şmdi okumadığm msjlarn hepsini okuycam kim neler yapmş.
Ben ilkini büyüttüm hatta iknci de yoldaikinci çok çabuk oldu çok şükür.
Evet canm sanrm öyle oldu darısı hayrlısyla sizlereKafa rahat olunca erkenden koşarak geliyorlar minnoşlar
İlerleyen zamanlarda inşallahA anneveoglusu fulya abla sen nasılsn ben iknciye hamileyim
Evet canm sanrm öyle oldu darısı hayrlısyla sizlere
İyiyiz Ablacım sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız bakim
Bende iyiyim balım ikinciye hazırlık yapam diyorum ama bilemiyorumİyiyiz Ablacım sen nasılsın
Yap yap ben hazırımBende iyiyim balım ikinciye hazırlık yapam diyorum ama bilemiyorum
Bana ne oluyorsa da ne demek sende teyze olacan yaYap yap ben hazırımbana ne oluyorsa Ablacım Rabbim en hayırlısını en güzelini en kısa zamanda nasip etsin inşallah şaka bir yana çok sevindim
Evet ardenikoma bir kardeş gelsin hayırlısıylaBana ne oluyorsa da ne demek sende teyze olacan yaamin amin inşallah canım benim
İnşallah canım hem kardeş hem arkadaş olur evde hep tek cok üzülüyorum valla zaten onun için istiyorum yanlız kalmasın minosum oda istiyor şimdi bideEvet ardenikoma bir kardeş gelsin hayırlısıyla
Evet burasu çok sessiz.. ben İyiyim çan m hala 2. Çocuk çalışmalarına devam ama tık yokKızlar nasılsınız buraya uğrayan yok heralde hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?