2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Zaten ilk ay adet iyi oluyor daha iyi olman ilacı atarsın kuzum gün aşırı ben sana ovülasyonuna göre atarım bana ınst yaz

Merhaba çiçekler nasılsınız biraz geçmiş mesajları okudum şimdi duygulandım ne güzelmişiz biz be cıvıl cıvıl özlüyorum o günleri böyle hep bir arada hep bir sohbet halinde olduğumuz zamanları herkes iyidir inşallah

Merhaba iyiyim canım çocukla uğraşıyorum hatta 2. Çocuk için de uğraşıyorum ama olmuyor şimdilik

Merhaba iyiyim canım çocukla uğraşıyorum hatta 2. Çocuk için de uğraşıyorum ama olmuyor şimdilik
Hsg çektirmiştin değil mi tedavi falan görüyor musun sen de macun mu kullansan ki canım Allah zamanı gelince ol der oluverir ben şimdilik ikinciyi düşünmüyorum aslına bakarsan cok istiyorum ama ev aldık borclandik az bi kendimizi toparlamamiz lazım bi yandanda hamilelik ve sonrasında yaşadıklarım yüzünden korkmuyorda değilim hani Ama görünce küçük bebeleri hislerim depresiyor ya

Aaa kızlarrr sizlern yazştığı haberini miyazdan aldm ve bnde geldm ne kdr güzel bu kdr zamndn snra konuşablmek tekrardan şmdi okumadığm msjlarn hepsini okuycam kim neler yapmş.
Ben ilkini büyüttüm hatta iknci de yolda ikinci çok çabuk oldu çok şükür.

@anneveo
Kafa rahat olunca erkenden koşarak geliyorlar minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…