2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hayili olsun canım kuzu büyümüş benim kuzuda 26 aylık oldu işe başladım cuma gube ücretsiz izin bitti abimiz 7. Sınıf oldu ergen modda bu günlerinizin kıymetini bilin...

Hayili olsun canım kuzu büyümüş benim kuzuda 26 aylık oldu işe başladım cuma gube ücretsiz izin bitti abimiz 7. Sınıf oldu ergen modda bu günlerinizin kıymetini bilin...
Maşallah Allah ömür versin hepsine bizde ağrida 1. Yılı bitirmek üzereyiz ebru_can_ebru ile görüştük geçen hafta birde miyaz la diğerleri nasıl bilmiyorum

İyiyiz biz canım benim yaramazlar kök döktürüyor valla canları sağ olsun yaş aralığı da az olunca her gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile. Arkadaşlar da yazmış mesaj onları okudum geçmişe gittim ne günlerdi hepimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorduk hep destek oluyorduk şimdi şükürler olsun yanımızda meleklerim. Ebrucum sen nasılsın senin pıtırcık da büyümüş maşallah dişi de çıkmış.

Hemde yaş dedi teyzesiiii çok şükür büyüyorlar yerim ben o yaramazları buraya yazdığım gün çoğu sayfayı okudum gözlerim şişene kadar ah neler var neler çöl özel bir topic benim için iyi olmanıza çok sevindim çok

Maşallah Allah ömür versin hepsine bizde ağrida 1. Yılı bitirmek üzereyiz ebru_can_ebru ile görüştük geçen hafta birde miyaz la diğerleri nasıl bilmiyorum
ebru ile yüzyüze mi görüşütünüz ne güzel yapmışsınız canım
kaç yıl ağrıda kalacaksınız

Evet istiyorum ablacım sen nasılsın kuzular nasıl
rabbim hayırlısı ve sağlıkla bekletmeden nasip etsin inşallah
iyiyim canım ya ne olsun işe başladım yeniden kyvdeler geldi bakmaya kuzulara onlara ev arama telaşı hayırlısı ile onlarında yerini halletsek iyi olucak

sen nasılsın kuzun nasıl ne kadarlık oldu

Amin ablacım amin inşallah halledilir tez vakitte iki buçuk oldu teyzesi bizde iyiyiz çok şükür yakamdan düşmüyor oyuncakla oynamayı bilmez abla hadi yakala anne modundayiz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…