- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.421
Ooo ikinci isteniyor hayırlısı ile gelsinAmin inşallah canım evet geçti gitti cok şükür üçü bilmem ama ikinciyi istiyorum şuan mümkün değil tabi de ev isim var halletmem lazım evvela
Hayili olsun canım kuzu büyümüş benim kuzuda 26 aylık oldu işe başladım cuma gube ücretsiz izin bitti abimiz 7. Sınıf oldu ergen modda bu günlerinizin kıymetini bilin...Merhaba bugün rastgele bakmak istedim siteye eski mesajlar aklıma geldi ne güzel yoldaş olmuşuz birbirimize .. benide sormuşsun Galiba çok şükür iyiyim kızım 31 aylık oldu elinizden öpereşimin tayini ağrıya çıktı buraya yerleştik 3 yıl burdayım hayırlısı bakalım alışmaya çalışıyorum..sen nasılsın oğlunun biri büyüktü okula gidiyordu galiba diğeri küçük sanırım
Sen nasılsın canım kuzun nasılYahu ne kaynardık biz burda bir aralar yaaaözledim hepinizi canım kızlar.. Hepiniz iyi olun emi
Sen nasılsın minnoş kuzun nasil canım
Maşallah Allah ömür versin hepsineHayili olsun canım kuzu büyümüş benim kuzuda 26 aylık oldu işe başladım cuma gube ücretsiz izin bitti abimiz 7. Sınıf oldu ergen modda bu günlerinizin kıymetini bilin...
İyi teyzesi diş çıkardı dün partiledik sen nasılsınSen nasılsın minnoş kuzun nasil canım
Benim ücretsiz izin bitti cuma günü göreve başladım kossururmaca ile geçiyor günlerim
Hemde nasıl iyi oldu iyi ki yazmışım yaMaşallah Allah ömür versin hepsinebizde ağrida 1. Yılı bitirmek üzereyiz ebru_can_ebru ile görüştük geçen hafta birde miyaz la diğerleri nasıl bilmiyorum
Aynen kesinlikleHemde nasıl iyi oldu iyi ki yazmışım ya
Oldu çok şükür canım 4,5 aylık olduk bileDoğum oldu mu canım nasılsınız
Evet istiyorum ablacım sen nasılsın kuzular nasılOoo ikinci isteniyor hayırlısı ile gelsin
İyiyiz biz canım benim yaramazlar kök döktürüyor valla canları sağ olsun yaş aralığı da az olunca her gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile. Arkadaşlar da yazmış mesaj onları okudum geçmişe gittim ne günlerdi hepimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorduk hep destek oluyorduk şimdi şükürler olsun yanımızda meleklerim. Ebrucum sen nasılsın senin pıtırcık da büyümüş maşallah dişi de çıkmış.
Hemde yaş dedi teyzesiiii çok şükür büyüyorlar yerim ben o yaramazları buraya yazdığım gün çoğu sayfayı okudum gözlerim şişene kadar ah neler var neler çöl özel bir topic benim için iyi olmanıza çok sevindim çokİyiyiz biz canım benim yaramazlar kök döktürüyor valla canları sağ olsun yaş aralığı da az olunca her gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile. Arkadaşlar da yazmış mesaj onları okudum geçmişe gittim ne günlerdi hepimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorduk hep destek oluyorduk şimdi şükürler olsun yanımızda meleklerim. Ebrucum sen nasılsın senin pıtırcık da büyümüş maşallah dişi de çıkmış.
ebru ile yüzyüze mi görüşütünüz ne güzel yapmışsınız canımMaşallah Allah ömür versin hepsinebizde ağrida 1. Yılı bitirmek üzereyiz ebru_can_ebru ile görüştük geçen hafta birde miyaz la diğerleri nasıl bilmiyorum
rabbim hayırlısı ve sağlıkla bekletmeden nasip etsin inşallahEvet istiyorum ablacım sen nasılsın kuzular nasıl
oyyy ne tatlı zamanı şimdi nasıl hızla büyüyorlar dimiİyi teyzesi diş çıkardı dün partiledik sen nasılsın
Yok Instagram da takiplesiyoruzebru ile yüzyüze mi görüşütünüz ne güzel yapmışsınız canım
kaç yıl ağrıda kalacaksınız
Kolay gelsin Ablacım ne iyi ettin hem hava alırsın bende bir sene sonra filan dönerim belki istifa ettim doğum tayin derkenoyyy ne tatlı zamanı şimdi nasıl hızla büyüyorlar dimi
şükür iyiyim canım üçretsiz izin bitti göreve başladım
Evet ya çok güzel oldu gözümün önünde hemde kuzumu görüyorumYok Instagram da takiplesiyoruz3 yıl kalacaz 1 yılı geçti çok şükür
CanımsınEvet ya çok güzel oldu gözümün önünde hemde kuzumu görüyorum
Amin ablacım amin inşallah halledilir tez vakitte iki buçuk oldu teyzesi bizde iyiyiz çok şükür yakamdan düşmüyor oyuncakla oynamayı bilmez abla hadi yakala anne modundayiz heprabbim hayırlısı ve sağlıkla bekletmeden nasip etsin inşallah
iyiyim canım ya ne olsun işe başladım yeniden kyvdeler geldi bakmaya kuzulara onlara ev arama telaşı hayırlısı ile onlarında yerini halletsek iyi olucak
sen nasılsın kuzun nasıl ne kadarlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?