• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

@yumyumyumiyum , @MeLMuR_2016 , Y yagmur_20 , ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 ve @burciss nasılsınız arkadaşlar

tedaviler varmı gündemde sizleri merak ediyorum epeyidir son durumlaınız hakkında paylaşım yapmıyorsunuz
canim ben genelde tup bebek bolumunde geziyorum yaa ama dun doktora gittim herseyin cok normal oldugunu soyeldi yumurtam sayimda artmis normal bir kadininki olmus dedi hamile kalamama anlam veremiyor kromozom testi sonucumuzda cok sukur birsey cikmadi bu ay olmazsa bidahaki ay asilama deneyecek

daha iyi şükür 5 ocakta pataloji sonucu çıkacak onu bekliyoruz arkadaşım

canım sen aşılama filan düşünmüyormusun
Daha iyi olacak inşallah sonuçlar çıkınca yaz olur mu beni etiketle göremem yoksa merak ederim. Şuan düşünmüyorum ablacım bakalım rabbim hayırlı olana yönlendirsin inşallah cümlemizide yaradana bıraktık bekliyoruz canım nasip

Herkese merhabalar kızlar Kısa bir moladan sonra nefes alıp geri döndüm topiğe..
Umarım herkes iyidir 2018 gebelere hayırlı doğumlar bizlerede hayırlı gebelik haberleri getirecek inşallah
Inancım tam!!
Bende haberler şöyle ki regl olamadığım için kasım sonu yapılacak olan histereskopi yapılamadı önümüzdeki perşembe günü yapılacak Allahtan elem keder çıkmazsa.. yol haritam yakında belli olacak Allahın izniyle..
Dualarımdasınız her daim.. hepinizi çok çok çok öpüyorum :KK15:

@yumyumyumiyum , @MeLMuR_2016 , Y yagmur_20 , ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 ve @burciss nasılsınız arkadaşlar

tedaviler varmı gündemde sizleri merak ediyorum epeyidir son durumlaınız hakkında paylaşım yapmıyorsunuz
Eşimin dna hasar tedavisi için uğraşıyoruz canım ondan erkek infertilite konularını okuyorum birsüredir...o yüzden yazamadım pek buraya da.. Ocak ayının son haftası Kaan hocaya gideceğiz bakalım ne diyecek. Ben kendim için bişey yapmıyorum şuan. Kaan hoca da sonuçlara göre aşılama derse ona hazırlarım kendimi diyorum..sen nasılsın ne zaman olacak transferin?

canim ben genelde tup bebek bolumunde geziyorum yaa ama dun doktora gittim herseyin cok normal oldugunu soyeldi yumurtam sayimda artmis normal bir kadininki olmus dedi hamile kalamama anlam veremiyor kromozom testi sonucumuzda cok sukur birsey cikmadi bu ay olmazsa bidahaki ay asilama deneyecek

canım benim yumurta sayılarının artması çok güzel inşallah aşılama ile rabbim sana meleğini sağlıkla nasip eder

A anneveoglusu Iyiyim fulyam elhamdülillah sen nasılsın Ne var ne yok?

ben iyiyim demek adet olmuş az önce babamın pataloji sonucunu öğrendim babamda yine kanser görüldü
yine bağırsaktan kitlenin alınması gerek ama babam bu süreçte çok yıprandı ve moralen çöktü şimdi şüreç daha zor geçecek bilemiyorum vallahi allah kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş ama artık çok doldum inan gurbetlik içime oturuyor bu aralar elimden birşey gelmiyor canım babam :KK61:

Eşimin dna hasar tedavisi için uğraşıyoruz canım ondan erkek infertilite konularını okuyorum birsüredir...o yüzden yazamadım pek buraya da.. Ocak ayının son haftası Kaan hocaya gideceğiz bakalım ne diyecek. Ben kendim için bişey yapmıyorum şuan. Kaan hoca da sonuçlara göre aşılama derse ona hazırlarım kendimi diyorum..sen nasılsın ne zaman olacak transferin?

canım evet daha önceden de bahsetmiştin Kaan hocaya gideeğinizden rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Bende iyiyim ablacım çok şükür. Baban nasıl oldu
canım pataloji sonucu çıktı malesef kanser yine artık cok yoruldu babacığım morali bozuk
bu tedavide babam için endişelerim var ameliyat olmam artık diyordu
ama onkoloji ameliyat demiş genel cerrah ile görüşmesini ameliyat olmasını istemiş
annem ağlıyor gurbetlik içime öküz gibi oturuyor ağlamak istiyorum deli gibi bağıra bağıra

canım pataloji sonucu çıktı malesef kanser yine artık cok yoruldu babacığım morali bozuk
bu tedavide babam için endişelerim var ameliyat olmam artık diyordu
ama onkoloji ameliyat demiş genel cerrah ile görüşmesini ameliyat olmasını istemiş
annem ağlıyor gurbetlik içime öküz gibi oturuyor ağlamak istiyorum deli gibi bağıra bağıra
Kıyamam sana allah şifa versin herşey bizim için abla ne yapalım allah sizede babanada güç kuvvet versin inşallah izin durumun yok mu abla rabbim başınızdan eksik etmesin gölgesini iyi olur inşallah İyileşir umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edelim rabbim yüzünüze güler inşallah istediğn an yanındayım istersen numaramıda yazabilirim özelden istediğin zaman yazabilirsin arayabilirsinde iyi hissedeceksen ne dersen yaparım iste yeterki sen

ben iyiyim demek adet olmuş az önce babamın pataloji sonucunu öğrendim babamda yine kanser görüldü
yine bağırsaktan kitlenin alınması gerek ama babam bu süreçte çok yıprandı ve moralen çöktü şimdi şüreç daha zor geçecek bilemiyorum vallahi allah kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş ama artık çok doldum inan gurbetlik içime oturuyor bu aralar elimden birşey gelmiyor canım babam :KK61:
Canım benim Rabbim sabırlar versin inşallah...

Ah canm gurbetlk zor tabi Allahm yar ve yardmcn olsn baban içinde gerçktn ne diycemi bilmiyorm bu ara çok fazla bu tarz haberler alıyorm ya üzülüyorm artk Allahm şifalar versn sürecini inşallah kolaylştrsn.Abla bi gitsen iznin mi yokki

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Keşke elimizden birşeyler gelse fulyam.. Rabbim şifa versin arkadaşım inşallah dermanı en tez elden versin.. Bir hafta rapor falan alıp gitsen yanına.. hem ona hem sana iyi gelir Olmaz mı

Back
X