- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
- Konu Sahibi inciitanesi
- #1.181
Bende bi deneyeyim o zaman. Bakalim nasil olacak? Hangimiz once gidersek Birbirimize haber verelimAslında ev gezmesinde tatlı aramıyorum hiç evde yapılan şerbetli tatlılarla o kadar aram yok, sörf ayıp olmasın diye-bizi beğenmiyor vs demesinler diye tadımlık alıyorum genelde sütlü tatlıya düşkünüm ben ama dışarıdaki şerbetli tatlılar fena hayır demek zor
Aslında ben de dışarı iftara gitmeyi hiç düşünmüyordum da Geçen hafta iki ev gezmesine gittik yemeği yiyene kadar çocuğu oyaladık sonra da az oturup erkenden kalktık uyku saati biraz gecikmiş oldu sıkıntı olmadı öyle olunca dışarda da oyalayabikiriz diye düşündüm de sıkıntı olmaz inşallah

Ya ben 5 araliktan beri 17 kilo verdim. O yuzden su an cok veremiyirum sanirim. Haftaya diyetisyene gidicem. Yag kilo olcumu yaptiricam. O zamana kadar beden kitle indeksinde normal sinirina inebilirsem cok sevinicem. Bakalim diyetisyen ne dicek?Aslına tarife bile gerek yok çok fazla kilolar değiş istediğimiz benim de 3kilım var fazladan sadece, birkaç hafta kuru meyveyle hurmayla geçiştirsek öyle bile verilebilir
Dile kolay ama yapmaya zor![]()
Sen cok azimlisin canim masallah. Sakin bozma. Hep olmak istedigin kiloyla olmak isredigin yerde olmak istedigin insanlarla oldugun ani hayal et.Ayyy maşallah suphanallah canım:) darısı başımıza:)
Iradesizlik ve sen. Bence alakasi yok. Sakin moralini bozma. Az az da olsa gitsin bosver. Benimde en buyuk hatam oydu. 2 kilo veriim hemen bozardim. Su an yeme tarzimi degistirdim. Mesela kac aydir beyaz un yemiyordum. Ramazan geldi pidesine hayir diyemiyorumsuukaa Maşallah kızlar sizin az kalmış benim daha çok yolum var
benim problemim de hemen azıcık kilo veriyim sanki hedefe ulaşmış gibi ipin ucunu bırakıyorum
bu hafta hiç dikkat etmedim mesela ahh sürekli yapabilsem çok iradesizim ya
![]()