2017ocak anneleri gelin beraber büyütelim bebişlerimizi

cigdemhalilaktas

Ahmet Mete'm...
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
131
94
98
31
benim 3 sene olmadı hiç bir sıkıntı yokken hacı hoca türbe bırakmadık tabi tüp bebeğe kadar gittik en son hiç bi sıkıntımız sorunumuz yokmuş sebebsiz olmuyordu artık eşimle beraber dedik olmicak daha uğraşmayalım diye herşeyden elimizi kolumuzu çektik umutlarımızı kaybettik ve 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim rabbim istemedikten sonra nereye gidersen git olmazmış.. RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜÜRLER OLSUN...

merhaba rabbim saglıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Bende 7 haftalık hamileyim değişik duygular içerisindeyim :oops:

Daha iyiyim ama kanama olunca çok korktum :KK43: jeli 2 ye çıkarttı günde doktorum. İnşallah birşey olmaz bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:110:
inşallah canım inş sağlıcakla kucaklarımıza gelir bebişlerimiz :anne: 8 ay nasıl geçer günler hiç hızlı geçmiyo yaa bianda geçsinde alalım bebişlerimizi kucalarımıza :anne:

Kızlar bnde varım nasipse 4+2 Günlüğüm haftaya Dr gdcm keseyle kalp atışı duyulur mu ki çok sabırsızm günler geçmiyo

Ya bende görülmez diye hafta sonuna kadar bekliyeyim diyodum sen kaç haftalık jel gördün canim
Ben mens geçmeden kan testi yaptirdim 21000 görünce gittim SATA gore 4 ,USG te gore 6 haftalikti . yolk salk bebekle birlikte oluştuğu için döllenme olunca görülebiliyor ama her zaman keseye de guvenilmiyor biliyorsun . allah tamamina erdirsin seninkini de :anneadayı:

Ben mens geçmeden kan testi yaptirdim 21000 görünce gittim SATA gore 4 ,USG te gore 6 haftalikti . yolk salk bebekle birlikte oluştuğu için döllenme olunca görülebiliyor ama her zaman keseye de guvenilmiyor biliyorsun . allah tamamina erdirsin seninkini de :anneadayı:
4. Haftaya göre değerin baya yüksek degilmi maşallah ikizmi canım

Back
X