2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Herkese merhaba :)

Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Her isteyene hayırlısı ile nasip etsin.

Bende cuma günü doktora gidiyorum. Önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum inşallah :KK200::anneadayı:

Ay canim dua et gerçekten de. Benim iş duaya kaldı.
Ediyorum zaten canım;) ama kafaya takma benim erken menepoza giren arkadaşım tamamen kafasından atmıştı çocuk olayı normal yolla asla olmicak demişti 2.kez tüp için hazırlanırken hamile kaldı.. şimdi sen yumurta geliştirmek için bir sürü iğneler falan kullandın ya o iğnelerin etkisi bir kaç ay vücudu etkiliyormuş belki de benim arkadaşım o şekilde hamile kaldı bilemeyiz çünkü yumurtalar normalde yoktu tüp bebek için ağır iğneler kullanmıştı onun etkisinden dolayı hamile kalmış olabilir.. yani değerlendir şu zamanları ;);) inşallah seninde minik mucizenin haberlerini alıcaz..

Çocuk isteyen ama olmayanlar için kaplicaya gitmenin faydalı olduğunu duydum. Şu adetim bitince kaplicaya gitmeyi düşünüyorum. Işe yarar mi bilmiyorum ama eskiler birşey biliyor bazen. Denmekte yarar var.

Plm123 Plm123 Canım benim içimde sana dair çok iyi hisler var bak çok ciddiyim karamsarlığa kapılma öyle. Benbirdost Benbirdost ya katılıyorum. İlaç tedavisi sonrası kendiliğinden gebelik hikayeleri ben de çok duydum. Sen sadece psikolojini rahatlatmaya bak. Ona bakarsan hepimizin işi Allaha kalıyor. Hangi iş öyle değil ki.. Kaplıca da iyi fikir onu da duymuştum. Sen içini ferah tut mutlaka olacak hayırlı zamanda:KK200:

C A N O C A N O pelinli86 pelinli86 Arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler sonucu sağlıklı gürbüz bebecikler getiririz dünyaya. Her şeyin hayırlı zamanda en hayırlısı olsun hepimiz için.
Amin canim güzel döleklerin icin çok teşekkürler hepimize mutlu güzel sağlıklı hamilelikler olsun inşallah biran önce melekelerimize kavuşuruz

İnşallah pozitifi görürsünüz canım.. neden 3 kere histereskopi oldun canım.. bende geçen hafta hem histereskopi hemde opu oldum..
Bende bilmiyorum canim bende sadece rahim duvari inceligi var başka bir sorun yok diyor doktorum olmadıkça her denemenin ardından yaptılar histeroskopi birazda yapışıklık varmış geçen seneki düşüğümden dolayı onu açtılar gerçekten artik şu dünyada tek isteğim bebeğime kavuşmak 2 çocuktan bie vazgeçtim hep iki evlâdım olsun derdim eskiden şimdi 1 taneye bike raziyim 1 tane bile olsa şükür bu arada da sanada çok geçmiş olsun canim umarım tedavin hayırlı olur

Bende bilmiyorum canim bende sadece rahim duvari inceligi var başka bir sorun yok diyor doktorum olmadıkça her denemenin ardından yaptılar histeroskopi birazda yapışıklık varmış geçen seneki düşüğümden dolayı onu açtılar gerçekten artik şu dünyada tek isteğim bebeğime kavuşmak 2 çocuktan bie vazgeçtim hep iki evlâdım olsun derdim eskiden şimdi 1 taneye bike raziyim 1 tane bile olsa şükür bu arada da sanada çok geçmiş olsun canim umarım tedavin hayırlı olur
Inşallah bu sefer bebeğin seninle olucak canım benim.. teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur..

Inşallah bu sefer bebeğin seninle olucak canım benim.. teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur..
Canım yarın 6 ci günüm oluyor transferden bu yana henüz hiç bir belirti yok arada sadec e kasıklarıma ağrı giriyor ama bu agri geçenki negatiflerimdede oluyordu bilemiyorum hic umudum yok gibi surekli ağlamak gelio içimden küçücük gördüğüm duydugum biseye bike offff

Tatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::dua:

Tatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::dua:
Hayirli olsun cok mutlu oldum cok dua et bizlrede benimde carsamba transfer oldu dondurulmus tek embriyoydu besinci gun embriyosuydu cok duaya ihtiyacim var rabbim seninkini ins saglikli sekilde devam ettirir

Hayirli olsun cok mutlu oldum cok dua et bizlrede benimde carsamba transfer oldu dondurulmus tek embriyoydu besinci gun embriyosuydu cok duaya ihtiyacim var rabbim seninkini ins saglikli sekilde devam ettirir
Amin tatlim inşallah sende ve herkez hepiniz pozitifi alırsınız inşallah co mutlu olursunuz ınsallah banada yaz sonucu pazartesi günü testi tekrar edicez bakalım inşallah 2 ye katlanması gerekiyor bakalım

Kız maşallah 6.güne göre çok yüksek değer ikizler mi geliyor :halay:bende yarın kan vetecem 3 gündür idrarda 2.çizgiyi görüyorum inşallah kandada güzel bir değer cikar:dua::dua::dua:

Kız maşallah 6.güne göre çok yüksek değer ikizler mi geliyor :halay:bende yarın kan vetecem 3 gündür idrarda 2.çizgiyi görüyorum inşallah kandada güzel bir değer cikar:dua::dua::dua:
Canımım yaaaa valla bilmiyorumki alla iki embrio konuldu ama bskslim artik kısmet ben çok istiyorum ikiz olmasını valla Allahım inşalla h sanada ve anne olmayı isteyen herkezede güzel pozitif haberler almanızı nasip etsin kuzuu:anneadayı::KK49:

Back
X