Canım bende şu şekilde ilerliyor; opudan sonra 5 gün boyunca bana embriyolarım hakkında hergün arayıp bilgi verdiler.. 5.gün sabah tüplere kaçar tane donduralım diye bana sordular sonra dondurdular.. ben şimdi transfere kadar ilaç kullanım şemasına göre günlük ilaçlarımı kullanıcam sonra 14 kasımda rahimin kalınlaşıp kalınlaşmadığını baktırcam sonra progesteron testi yaptırmak için kan vericem bunları merkeze gönderecem sonra da 20 kasımda transfer olucam 29 kasımda test günüm olarak yazıyor kağıtta eğer pozitif olursa ilaçlarıma devam edicem negatifse bırakıcam falan filan diye bayağı şeyler yazmışlar..
Bencede sen embriyonu al başka merkeze git.. bunun bayramla da alakası yok bayrama denk geliyor diye erteleyebilirlerdi hem sen dinlenmiş olurdun.. embriyoları takip bile etmeden hemen transfer yapanıda ilk defa duydum.. hiç uğraşmamışlar bile oldu bittiye getirmişler resmen ben bile sinir oldum şuanda

o diğer embriyoyu da 2.gün mü dondurmuş oluyorlar acaba? Kuzum 2.gün embriyo transferini hiç duymadım bence sen önce arkadaşının merkezine git bana bu yöntemleri uyguladılar normal mi diye bi sor.. senin bütün yumurtalarını boşuna imha etmiş olabilirler bekleyip takip etselerdi belki daha fazla çıkacaktı yada bu ikisini 5.güne kadar takip etselerdi..